Lemnul e de dimensiune normala, combi, facut de dl. Levi. Pe o parte are Koto, iar pe cealalta o esenta exotica a carui nume nu mi-l amintesc. Lemnul are 5 straturi, Miezul cred ca e din kiri. Sunt cativa ani de cand l-am comandat si nu-mi amintesc exact esentele. Cum preferam kiri pt miez, cred ca asta e.
Ambele fețe sunt aproape noi.
Cine doreste paleta trebuie sa fie din imprejurimile Florestiului (jud Cluj) intrucat o dau doar cui e dispus s-o ridice din zona Sub Cetate, Floresti.
Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati doar prin email (tud_pre@yahoo.com) sau telefonic (la 0743-217957)
Preturi:
Paleta intreaga: 250 lei
Lemn + Rakza: 200 lei
Rakza: 100 lei (doar daca o vand inaintea lemnului)
Ierburi Tuttle Autumn 3D rosii taiate pe lemnul Levi: 50 RON bucata (3 bucati disponibile)
ford fiesta 1.6 0 60
Ambele fețe sunt aproape noi.
Cine doreste paleta trebuie sa fie din imprejurimile Florestiului (jud Cluj) intrucat o dau doar cui e dispus s-o ridice din zona Sub Cetate, Floresti.
Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati doar prin email (tud_pre@yahoo.com) sau telefonic (la 0743-217957)
Preturi:
Paleta intreaga: 250 lei
Lemn + Rakza: 200 lei
Rakza: 100 lei (doar daca o vand inaintea lemnului)
Ierburi Tuttle Autumn 3D rosii taiate pe lemnul Levi: 50 RON bucata (3 bucati disponibile)
ford fiesta 1.6 0 60
Comentariu