Caut partener de joc/antrenament in București. Eu am 33 de ani, nivel mediu spre avansat(imi lipseste antrenamentul). Sunt disponibil in timpul saptamanii incepand cu ora 18, Top Tenis sau IDM. Tel: 0740213816. E-mail: boglous(at)yahoo.com
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
caut partener de joc/antrenament, București
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: caut partener de joc/antrenament, București
La viva sport cu siguranta vei gasi multi parteneri de toate stilurile.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
-
Postat în original de DAN T Vezi postLa doar 15 minute de mers cu metroul de la IDM gasesti tot ce ai nevoie la nivel "PROFY":la VIVA SPORTGeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)
Comentariu
-
Postat în original de DAN T Vezi postSalut,
Poate nu 15 minute dar undeva in jurul a 19 minute cu tot cu schimbul de la Piata Unirii.
Nu de alta dar din crangasi pana la aparatorii patriei fac cam 40 minute.GeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)
Comentariu
-
Buna ziua,as vrea si eu sa joc,cu cineva tenis.
Am 46 ani,locul 178 SK Halle,ma descurc un pic cu tenisul,joc de 5-6 ori pe saptamana.
Prefer la Sk Halle,au aer conditionat,este mai liber si poti juca in liniste.
Tel 0724 311 437 sau 0752 116 317.
Disponibil de la orele 16-17 in cursul saptamanii si dimineata in weekend.
Comentariu
-
Am 44 de ani, joc la nivel aprox. mediu, caut un partener pt. week end , pt. mine, desi amator, tenisul de masa e ceva serios, nu amestec alcoolul cu sportul si doresc sa merg la sala sistematic , nu apreciez persoanele care joaca ping pong cand nu au altceva mai bun de facut , sant o persoana serioasa si cer de la colegul de masa acelasi lucru. Daca esti interesat raspunde la jack6854(at)yahoo.com
Comentariu
Comentariu