Postat în original de neluturap
Vezi post
- ca organizator să faci 5 categorii;
-nu se adună nici măcar de o grupă;
-cupele si medaliile (20 buc/5 categ);
-organizatorii nu sunt încântați să le impui 5 categ.
Sunt turnee la care nu au fost ocupate nici măcar două mese la elite. Te rog studiază turneele A să vezi cum stau lucrurile. Acum împarte nr de participanți elite la două categorii și o să vezi rezultatul.
Altfel, prevăd că se întâmplă următorul ”fenomen”:
Pe de o parte ,aparent se micșorează numărul elitiștilor, cu max 5 persoane/țară/1-2 pe turneu, pentru că majoritatea care-i vezi pe listă la div A, vor juca tot în amatur pentru că le place AmaTur si se vor transfera în div.B sau renunță la FRTM , (de ex. Roman Iulian, Moldovan Horvath, George Durdun, etc), iar pe de altă parte se poate mări nr elitistilor, pe motiv că unii au mai refuzat să participe numai pentru grupa inferioară (sunt sigur, dar nu dau nume), sau alții care vin de la open vor avea măcar 1v la elite si media nu le mai permite să stea la open, iar peste 1 an o să vezi si la categ elite că sunt mai mulți participanți.
Să nu fiu înțeles greșit, nu am nimic împotriva participării divizionarilor A, mai ales că eu sunt obișnuit cu ”bătaia”, eu sunt de open si mă tot bag la elite, deși nu mă obligă nimeni.
Comentariu