Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rog transfer - Chirica Alexandru - București - de la Open la Elite (am auzit ca e mai rapid, e ca un test de saliva fata de unul nazofaringian ). Multumesc
Dacă vrei să joci cinstit ?ți dau mădularul meu să te joci cu...scuze să joci cu el am vrut să scriu
Sc?rbă mică, ?ți arat cartea de identitate să vezi domiciliul așa că nu mai suferii degeaba, dacă vrei fac un meci cu nasul tău și dacă ii dau nana nu te mai bagi în seama
Sc?rbă mică, ?ți arat cartea de identitate să vezi domiciliul așa că nu mai suferii degeaba, dacă vrei fac un meci cu nasul tău și dacă ii dau nana nu te mai bagi în seama
Și eu care credeam ca ai fugit la Dobroesti sa iei tricoul de Campion dar tu de fapt te-ai mutat la țară
Cred că vrei să mă apuc iar de tenis de masă să ?ți rup capul la elite că ce joci tu nu prea se numește tenis ,apropo tot cu pocnitori măsluite joci
Dacă vrei sa te apuci de p(T) enis nu te mai duce la Dinamo la sala ca aia o sa joace în play-ouț la anul și doamne ferește.... te vad pe la Avansati și cu mutația pe la Ciorom?rla și la cum s-a scumpit carburantul nu o sa prea mai vi pe la Capitala!
Comentariu