Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ideea sa puteti vedea mingia.
Iar ca respect pt cel cu care joc port haine cat mai inchise la culoare.
Cel mai nasol este cand pereti sunt albi iar adversarul are tricou portocaliu (sau pe aproape) (
Am vazut ca nu e regulamentar sa joci cu minge alba si tricou alb .
Ce se intampla cand peretele salii este alb si mai mult podeaua e gresie alba?
In primul rand ca oficial tenisul de masa nu se joaca cu masa pusa pe gresie iar in al doilea rand exista un tarc in care se joaca meciul iar daca sala are peretii albi ei sant prea departe pt a influenta jocul..oficial mingea este alba dar conform regulamentului nu ai voie sa joci in tricou alb.
Am vazut ca nu e regulamentar sa joci cu minge alba si tricou alb .
Ce se intampla cand peretele salii este alb si mai mult podeaua e gresie alba?
...Dumneata tii...cu ursul,cred ca stii bancul ala...
Unde ati intalnit asemenea conditii...intr-un concurs?, ...mai trebuia si masa de joc sa fie toata alba...,afara iarna ca-n povesti si...
George Cosbuc sau Vasile Alecsandri prin zona...
FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
daca sala e dedicata pt tenisul de masa se poate rezugravi......cat despre gresie nu cred sa afecteze ochiul asa tare,eventual doar la mingile mult in afara mesei......si atunci si gresia se poate schimba.....nu e o problema de nerezolvat,doar putina bunavointa si ceva ambitie trebuie...
Niciodata nu m-am gandit la asta. Da...drept e ca cromatica adversarului si a camerei conteaza foarte mult. Cu peretii mi se pare totusi mai greu..adica...tre sa fie si lumina suficienta si totusi sa nu deranjeze, fara culori aprinse etc. Deci..care-i solutia?
Solutia nu presupune costuri foarte mari.
PS - se pot masca inclusiv caloriferele albe cu acea plasa.
Comentariu