Am fost trecut pe lista open si avansati.Va rog sa raman la open,asa cum m-am inscris.Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Trofeul Ploieștean "Paleta de la Bloc" (4 Etape) - Etapa a III-a - 21 Noiembrie 2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
senior
- 07.iul.2020
- 363
- București
- 48
Likes given: 37Likes received: 298
Dinca Iustin - Giurgiu- Avansati - jucator nou - Certificat verde
iulian.vrasti Cristian Docan like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3268
- Ploiești
- 51
Likes given: 3024Likes received: 2590
Postat în original de Iulian Gherasim Vezi post
Salut Iulian!
De exemplu aici iese foarte frumos tabloul daca din cele 3 grupe inferioare se califica primii 4 si apoi se generează 4 grupe superioare de cate 3 jucatori. Astfel raman 8 insi pe tabloul final.
Ideal este sa se evite calificarea a doar 3 jucatori din grupa inferioara (din mai multe considerente).
Da, normal ca este mai bine asa, vedem atunci la fata locului in functie de numarul celor inscrisi.
Am mai calificat asa la Elite, adica mai multi decat s-a fost precizat in anunt, deoarece erau putini si era pacat.
De aia este corect sa avem "disclaimer" in functie de dinamica inscrierilor, astfel incat sa ne putem adapta sistemul de joc in functie de nr participantilor, de timp etc...giani73 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de iulian.vrasti Vezi postACTUALIZARE INSCRIERI - prima pagina - post #2
IMPORTANT !
Cei care nu ati comunicat ca aveti certificat verde si aveti, va rog nu va bazati ca stiu sau ca iau informatia de la alte concursuri unde ati fost.
Va rog sa ne comunicati pe forum, in scris !
Va rugam sa tineti cont ca, rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Ploiești la data concursului s-a putea sa fie peste 6 si atunci vor avea voie sa participe exclusiv persoanele ce detin certificat verde cu cod QR.
In acest caz, persoanele ce detin certificat, sunt rugate sa il aduca printat pentru a ramane la sala in cazul unui eventual control.
Multumim !
La postul 113 s-a înscris și Melnerovici Daniel cu certificat ce nu apare pe lista de avansați - apar doar eu, Remus Gagiu.
Puteți verifica? Ms!
Sent from my iPhone using Tapatalkiulian.vrasti likes this.Blade : Butterfly Omar Assar
FH: Xiom Omega V Pro
BH: Xiom Omega V Tour
- Aprecieri 1
Comentariu
Marandici Ion si Marandici Vasile din București se inscriu la Open si Petrea Stefan din Chisinau ( jucator nou in Amatur) se inscrie la Open. Toti au vaccin /certificat verde. Multumesc.iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 14.apr.2017
- 1286
- paulesti
- 56
Likes given: 626Likes received: 686
Nitu Serban
Ene Florin
Lazar Dumitru
Toti au certificate verziiulian.vrasti Johnny Plaiasu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
- 3268
- Ploiești
- 51
ACTUALIZARE INSCRIERI - Rev.03 - prima pagina - post #2
IMPORTANT !
Cei care nu ati comunicat ca aveti certificat verde si aveti, va rog nu va bazati ca stiu sau ca iau informatia de la alte concursuri unde ati fost.
Va rugam sa tineti cont ca, rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Ploiești la data concursului s-a putea sa fie peste 6 si atunci vor avea voie sa participe exclusiv persoanele ce detin certificat verde cu cod QR.
In acest caz, persoanele ce detin certificat, sunt rugate sa il aduca printat pentru a ramane la sala in cazul unui eventual control.
Multumim !Ultima editare de iulian.vrasti; 10.nov.2021, 10:31.bilacostika90 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 14.ian.2018
- 165
- Drajna de Jos
- 54
Likes given: 8Likes received: 116
Postat în original de iulian.vrasti Vezi postACTUALIZARE INSCRIERI - prima pagina - post #2
IMPORTANT !
Multumim !
iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3268
- Ploiești
- 51
Sa ne inscriem si noi ca ramanem fara locuri...
Vrasti Iulian - Avansati - Ploiești - CV
Vrasti Ioan - Hobby - Ploiești - CV
- Aprecieri 4
Comentariu
Coordonator Onorific- 24.nov.2016
- 675
- Lucieni Db
- 56
Likes given: 597Likes received: 721
Lazaroiu Adrian- Lucieni(DB) , Open . Mulțumesc! Certificat verde.
- Aprecieri 5
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1239
Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi postAm certificatiulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 14.ian.2018
- 165
- Drajna de Jos
- 54
Likes given: 8Likes received: 116
Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi post
garantez eu ca are , are si iarba verde , acum daca se gaseste si cerneala verde poti trece si in dreptul lui Cert.QR
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3268
- Ploiești
- 51
Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi post
garantez eu ca are , are si iarba verde , acum daca se gaseste si cerneala verde poti trece si in dreptul lui Cert.QRStoicescu Gheorghe likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3268
- Ploiești
- 51
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3268
- Ploiești
- 51
Manescu Andrei / Manescu Emilian Costin (nou)
Ploiești - Hobby - CVUltima editare de iulian.vrasti; 10.nov.2021, 17:07.
Comentariu
- 3268
- Ploiești
- 51
- Aprecieri 2
Comentariu
Se retrage cu părere de rău Stavarache Florentin din Pașcani de la hobby! Mulțumesc!iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2084
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
- Popa Gelu, Focșani la Avansa'i cu certificat verdeiulian.vrasti likes this.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:55.Procesare...X
Comentariu