Postat în original de iulian.vrasti
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Trofeul Ploieștean "Paleta de la Bloc" (4 Etape) - Etapa a III-a - 21 Noiembrie 2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 23 (0 members and 23 guests)
-
senior
- 21.iun.2015
- 1233
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5891Likes received: 714
BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
senior- 09.nov.2016
- 430
- București
- 57
Likes given: 137Likes received: 171
Postat în original de CatalinCraiu Vezi postSe retrage craiu si necsoiu, multumim, succes tururor, nu ne am fi retras dar daca ieri stiam ca jucam, rata fiind 4 si ceva si azi aflam ca nu se mai poate, asta este, stima.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 09.nov.2016
- 430
- București
- 57
Likes given: 137Likes received: 171
Postat în original de Cristian Docan Vezi post
Cata, ai fost retras in mod indirect si discriminator ca si mine dealtfel, mai ales ca atat tu cat si eu am trecut prin boala si am capatat imunitate in mod natural. Dar da, pt. cei care nu au facut boala, vaccinarea este solutia! Acum chiar ca am ramas prostii Europei, pt. ca pana si Bulgaria a introdus obtinerea C.V. in baza dovezii obtinerii imunitatii celulare sau celei umorale ( cu anticorpi ). A nu se uita totusi faptul ca a trecut doar o luna de la Turneul Final si care nu s-a numit Turneul Vaccinatilor gratie d-lui Gelu Vladoiu. Asta da ,,intoarcere ca la Ploiești"...
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3277
- Ploiești
- 51
Likes given: 3028Likes received: 2604
IMPORTANT !
Din respect pentru cei care au dreptul sa joace, va rog sa mutam discutiile aici:
https://www.tenisdemasa.ro/forum/nod...476#post948476
Imi ingreunati urmarirea si gestionarea celor care sunt inscrisi conform hotararii luate.
Multumesc anticipat !Negulescu Cristi likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 30.iun.2009
- 328
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 86Likes received: 207
Se retrage Iliescu Dan, Pitești, 2195 - 15 - A - Cert.QRiulian.vrasti likes this.BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna seara,
Cu parere de rau se retrage Marchitan Marius, Brașov, Hobby.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 28.feb.2019
- 233
- Sinaia
- 43
Likes given: 198Likes received: 183
Iulian, felicitari pentru faptul ca ti-ai asumat organizarea acestui turneul, cand multi alti organizatori au preferat sa anuleze . Traim vremuri grele si imprevizibile! Sunt convins ca acest acest turneu , ca organizare, o sa fie unul la inaltime!iulian.vrasti likes this.Blade : Harimoto Tomokazu Innerforce Super ZLC;
FH: Glayzer 05;
BH: Glayzer 05;
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Se înscrie Irimia Marian din Ploiești la categoria Avansați.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 517
- Ploiești
- 51
Likes given: 73Likes received: 133
Iulian, specific faptul că am certificat verde.Johnny Plaiasu iulian.vrasti like this.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
- Aprecieri 2
Comentariu
Dacă tot o dam în legalitate papagalul de Istrate Cristian ce dreak mai caută pe listăiulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
se retrage radu daniel, buc., elite, cu scuzele de rigoareiulian.vrasti likes this.One man can be more cunning than another, but not more cunning than everybody else.
(Benjamin Franklin)
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 26.ian.2016
- 251
- București
Likes given: 0Likes received: 138
Dumitru Gheorghe București Elite are certificat si doreste sa se reinscrie.iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3277
- Ploiești
- 51
Postat în original de Dantim Vezi postSa îl vedem pe a lui Istrate
Postat în original de Cristian Istrate Vezi postSalutare tuturor, Cristian Istrate open București. cu nazipass QR, asa cum i-i sade bine unui cetatean model.
Si l-am intrebat pe mess pe feisbuc daca are, spunandu-i clar ca regula este aceeasi pentru toti.
Sa fac alte cercetari, cred ca imi ia prea mult timp si nu este cazul.
Cine vrea sa riste, are acest drept, face o plimbare pana la Ploiești si inapoi.bobocviorel likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de armani Vezi postSe retrage Bistreanu Armand - Open.iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3277
- Ploiești
- 51
Postat în original de Cristian Docan Vezi post
Cata, ai fost retras in mod discriminator ca si mine dealtfel, mai ales ca atat tu cat si eu am trecut prin boala si am capatat imunitate in mod natural. Dar da, pt. cei care nu au facut boala, vaccinarea este solutia! Acum chiar ca am ramas prostii Europei, pt. ca pana si Bulgaria a introdus obtinerea C.V. in baza dovezii obtinerii imunitatii celulare sau celei umorale ( cu anticorpi ). A nu se uita faptul ca a trecut doar o luna de la Turneul Final si care nu s-a numit Turneul Vaccinatilor gratie d-lui Gelu Vladoiu. Asta da ,,intoarcere ca la Ploiești"...
Noi parintii vaccinati, ai mei copii raciti au fost testati si depistati pozitivi, inregistrati la DSP si tratati acasa si le-am descarcat certificat verde.
Intr-adevar nu stiu valabilitatea...
Comentariu
- 3277
- Ploiești
- 51
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator tehnic- 02.mai.2019
- 485
- București
Likes given: 482Likes received: 321
Postat în original de klau2k Vezi postSe inscrie Claudiu Baicu, București -Avansati. Multumesc
O sa te rog sa nu ma mai bagi in lista, pentru ca ma retrag din motive personale. Mult succes participantilorFotbalul ⚽ si tenisul 🏓, intaresc musculatura 💪.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:34.Procesare...X
Comentariu