Helooo!!! Colegii din Deva, Oradea???????? nu veniti sa bem o bere?::))))))
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 14-a, 11.08.2012.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Posesoarea bronzului mondial cistigat in 2011 la paracanoe si proaspata campioana europeana in proba de kaiac 1 pe distanta de 200 de metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe desfasurate la Zagreb in iunie 2012, ne va onora cu prezenta la acest turneu.
http://www.ziarulactualitatea.ro/eve...-de-la-zagreb/
Asadar, Lulea Mihaela - Timișoara, amatori, categoria H.BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de roman bogdan Vezi postHelooo!!! Colegii din Deva, Oradea???????? nu veniti sa bem o bere?::))))))
Matei Dumitru - la amatori, daca mai sunt locuri
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Bogy Vezi postPosesoarea bronzului mondial cistigat in 2011 la paracanoe si proaspata campioana europeana in proba de kaiac 1 pe distanta de 200 de metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe desfasurate la Zagreb in iunie 2012, ne va onora cu prezenta la acest turneu.
http://www.ziarulactualitatea.ro/eve...-de-la-zagreb/
Asadar, Lulea Mihaela - Timișoara, amatori, categoria H.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4682
- Arad
- 43
Likes given: 163Likes received: 390
Bravo Titiiiiiii!!!!! nu aluneca berea daca nu te vedeam prin sala))Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Salut Bogdane !
De care bere ai?Speram sa putem veni si noi : Dorog Andreea,Morar Maximilian,Varady Mark,toti la amatori.Despre ceilalti nu stiu dar sigur vor mai veni .
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postPOFTIM , POFTIM ?!... N-am vazut, in anuntul turneului,nimic de genul asta, dar daca vii cu momeli dinastea, n-avem cum sa lipsim, cel putin eu
Matei Dumitru - la amatori, daca mai sunt locuriBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de arpi Vezi postSalut Bogdane !
De care bere ai?Speram sa putem veni si noi : Dorog Andreea,Morar Maximilian,Varady Mark,toti la amatori.Despre ceilalti nu stiu dar sigur vor mai veni .
bere la sala nu stiu daca o sa fie, (e sala de sport a Clubului Sportiv Scolar Timișoara ), dar la 10 metri de sala este o terasa si cu siguranta au mai multe sortimenteBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
nu pot sa nu vin la un astfel de eveniment realizat de prietenul Bogdan care face din tot sufletul si cu mare placere orice turneu de tenis de masă
cunosc foarte bine sala de sport din Dacia langa arena Viola si bere chiar este din plin la doi pasi de sala iar cofetaria Codrina va satisface orice dorinta cu bunataturile ei....NEAGU PETRU din SACALAZ
apropo ..manea locul tau este la open nu la amatori lasa medaliile la altii care vin din urma ......Ultima editare de petre poli; 02.aug.2012, 22:59.Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
- 4682
- Arad
- 43
Ma Petre nu fii rau))))Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
In urma unei hotariri primite de Decathlon Timișoara ("de sus..."), am fost informat ca Decathlon Romania a hotarit ca incepind cu data de 1.08.2012, nu va mai sponsoriza decit intrecerile sportive care au loc in incinta magazinelor Decathlon.
Deoarece in aceste locatii nu se pot organiza turnee de tenis de masă, cu parere de rau, sint nevoit sa renunt la colaborarea cu Decathlon.
Multumesc pentru intelegere.Ultima editare de Bogy; 03.aug.2012, 17:07.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de petre poli Vezi postnu pot sa nu vin la un astfel de eveniment realizat de prietenul Bogdan care face din tot sufletul si cu mare placere orice turneu de tenis de masă
cunosc foarte bine sala de sport din Dacia langa arena Viola si bere chiar este din plin la doi pasi de sala iar cofetaria Codrina va satisface orice dorinta cu bunataturile ei....NEAGU PETRU din SACALAZ
apropo ..manea locul tau este la open nu la amatori lasa medaliile la altii care vin din urma ......BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
sa nu uiti Bogy sa pregatesti dulapul de bere pentru ursu, regele berii!coroana am sa io dau eu!
Comentariu
- 4682
- Arad
- 43
In alta parte nu ai unde scrie?? Ce crede nevasta-mea cand tu scrii asa ceva? Fii putin mai discret, ca bun simt stiu ca aiBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4682
- Arad
- 43
Ai dreptate Ghita, dar totusi, se intampla ceva, de un an si jumatate turneu "A" la Timișoara nu a mai fost pana acuma, si slava Domnului ca multi asteptau momentul asta, si toti stim care e atmosfera la Timișoara in compania lu Tizu, de nu ne vine sa mai plecam, si uite ca nu se inghesuie lumea sa vina la distractie, oare de ce?Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Sumtem izolati ! )...probabil distanta foarte mare de restul regiunilor...altfel nu vad care ar fi motivul de ne ocoleste lumea...in continuare asteptam "piesele grele" din amatur si nu numai...(aici la noi orice jucator, ca o fi amaturist,openist, este primit la fel in aceeasi masura)...
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Stai sa vezi cind Iscusitul Nick isi aduna trupa de la Turnu Severin, ca n-o sa mai avem loc in sala
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postStai sa vezi cind Iscusitul Nick isi aduna trupa de la Turnu Severin, ca n-o sa mai avem loc in sala
Bafta tuturor si sa curga inscrierile ......Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:27.Procesare...X
Comentariu