Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca la cele 13 Cupe Smiley organizate la Club 11, ma bucuram de fiecare data cind se inscriau 2-3 jucatori noi, iata ca acum, la acest turneu numarul jucatorilor noi in circuitul Amatur creste considerabil. Iar faptul ca reusim sa atragem tot mai multi jucatori noi, fie ei si incepatori, si mai ales copii in circuitul Amatur, nu poate decit sa ma bucure.
Asadar, din Timișoara, completam lista jucatorilor care sint la prima participate in Amatur:
- Ciuta Andrei.
- Ciobanu Gabriel.
- Morosan Bogdan.
vad si eu ca alte orase se lasa mai greu convinse, desi e primul turneu A in Timișoara... o fi perioada de concedii de vina, locurile de antrenament inchise peste vara, canicula etc. (sper ca nu premiile care acuma nu-s in bani cum ne obisnuise Chen...))
Bogy, Aradul mai bifeaza 2 amaturisti la turneul asta (chiar daca venim dupa o perioada de pauza, distractia-i pe primul loc...
Din pacate,din motive personale,nu mai pot sa vin si din cauza asta nici copii pe care i-am inscris nu vor merge.Daca gasesc vreun parinte"binevoitor"ii trimit.Bogdane,inca odata,imi cer scuze si sper ca la urmatorul turneu sa fim acolo.Multumesc pentru intelegere.
Avram Victor paraseste amatorii, pentru ca are 19 puncte si poate sa mai cistige locul intai si la open
De asemenea, mai sunt citiva jucatori cu valoare de open, care n-ar trebui sa se coboare in rindul amatorilor.
Comentariu