- Lazar Ionel, Pufesti la Hobby
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Memorialul Angelica Rozeanu", Piatra Neamț - 4.XII.2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Coordonator Onorific
- 15.mar.2018
- 2125
- Botoșani
Likes given: 2577Likes received: 1373
Postat în original de puiu Vezi postLa hobby Munteanu Sebastian din Bacău"Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
Comentariu
senior- 19.dec.2014
- 589
- Botoșani
- 62
Likes given: 723Likes received: 306
Se retrage Rauh Andrei avansați R.Moldova, nu deține certificat vaccinare.
Trimis de pe al meu Redmi Note 9 Pro folosind Tapatalk
Comentariu
Buna ziua,
Se inscrie daca prinde un loc Radu Andrei Busnatu , București , Avansati - certificat verde.
O zi excelenta!Categoria Incepatori GabrielD like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
junior- 17.iul.2012
- 1391
- Botoșani
- 55
Likes given: 814Likes received: 309
Participantii cu varsta intre 12 si 18 ani sunt considerati adulti, deci trebuie sa
prezinte certificatul verde (sau sa fi trecut prin boala).
Daca nu aveti certificat verde (sau nu ati trecut prin boala), va rugam sa va retrageti
din concurs.
Va multumim pentru intelegere.
Comentariu
Coordonator Onorific- 15.mar.2018
- 2125
- Botoșani
Postat în original de radub83 Vezi postBuna ziua,
Se inscrie daca prinde un loc Radu Andrei Busnatu , București , Avansati - certificat verde.
O zi excelenta!
Este clar ca numele tau de familie este Busnatu, dar sunt situatii cand nu este deloc usor sa realizezi care este numele si care este prenumele celui care s-a inscris
(de exemplu, Mihai Andrei vs. Andrei Mihai)."Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 24.mai.2015
- 425
- Iași
- 23
Likes given: 636Likes received: 227
Din pacate trebuie sa ma retrag.. Sumanaru Catalin, Iași
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1463
- zalau
Likes given: 4222Likes received: 2065
Postat în original de Catalin Sumanaru Vezi postDin pacate trebuie sa ma retrag.. Sumanaru Catalin, Iași
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind TapatalkCatalin Sumanaru Borcila Alexandru like this.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 2
Comentariu
junior- 17.iul.2012
- 1391
- Botoșani
- 55
Likes given: 814Likes received: 309
FOARTE IMPORTANT! JUCĂTORII CARE ȘI-AU ANUNȚAT INTENȚIA DE A PARTICIPA LA CONCURS ȘI NU ?NDEPLINESC CONDIȚIILE LEGII, ADICĂ: CERTIFICAT VERDE QR CU
DOZĂ COMPLETĂ DE VACCINARE SAU SĂ FI TRECUT PRIN BOALĂ ȘI SE AFLĂ ?N PERIOADA CUPRINSĂ ?NTRE a-15-a ZI ȘI a- 180-a ZI ULTERIOARĂ CONFIRMĂRII INFECTĂRII CU VIRUSUL SARSCOV-2, SUNT RUGAȚI RESPECTUOS ȘI INSISTENT SĂ SE RETRAGĂ DIN CONCURS PANĂ CEL T?RZIU MIERCURI, ORELE 12:00, pentru a avea timp conform regulamentului (miercuri, orele
21:00) să reformulez numărul de locuri pentru fiecare categorie în parte și, dacă este necesar, ora de începere.
Vă mulțumesc pentru înțelegere.Ultima editare de popescu doru viorel; 28.nov.2021, 23:13.
Comentariu
Coordonator Onorific- 15.mar.2018
- 2125
- Botoșani
Va rog sa-mi trimiteti folosind aplicatia WhatsApp, pe numarul de telefon 0757251938, o poza, un printscreen sau un pdf cu certificatul verde.
Voi actualiza cel putin o data la doua zile, in postul cu inscrieri, lista cu cei care au trimis certificatul verde. Acestia vor primi mentiunea Cert.QR.
A se vedea modelul de mai jos.
Inscrieri categoria (data) - 22:27:03 - v5.3 / cls_2021-nov
1. Jucator tenis de masă, Romania, 4503 - 9,(9) - Cert.QR
Jucatorii care din motive obiective (nu stiu sa foloseasca aplicatia whatsapp, nu urmaresc pagina turneului) nu reusesc sa-mi trimita certificatul
verde pana vineri vor trebui sa-l prezinte la inscriere.
Multumesc celor ce mi-ati trimis pana acum mesaje pe whatsapp."Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1852
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Ursulean Florin elite cert QR
Ursulean Vasile open cert QR
Popescu Mihai Sorin din Straja si-a exprimat dorinta de participare dar nu l-am gasit in clasament!.. poate participa la avansati? are QRGabrielD likes this.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:14.Procesare...X
Comentariu