Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Memorialul Angelica Rozeanu", Piatra Neamț - 4.XII.2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de puiu Vezi postLa hobby Munteanu Sebastian din Bacău"Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
Comentariu
-
Buna ziua,
Se inscrie daca prinde un loc Radu Andrei Busnatu , București , Avansati - certificat verde.
O zi excelenta!Categoria Incepatori
GabrielD like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
-
Postat în original de radub83 Vezi postBuna ziua,
Se inscrie daca prinde un loc Radu Andrei Busnatu , București , Avansati - certificat verde.
O zi excelenta!
Este clar ca numele tau de familie este Busnatu, dar sunt situatii cand nu este deloc usor sa realizezi care este numele si care este prenumele celui care s-a inscris
(de exemplu, Mihai Andrei vs. Andrei Mihai)."Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
- Aprecieri 4
Comentariu
-
Postat în original de Catalin Sumanaru Vezi postDin pacate trebuie sa ma retrag.. Sumanaru Catalin, Iași
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk)))
Catalin Sumanaru
Borcila Alexandru like this.
lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
- Aprecieri 2
Comentariu
-
FOARTE IMPORTANT! JUCĂTORII CARE ȘI-AU ANUNȚAT INTENȚIA DE A PARTICIPA LA CONCURS ȘI NU ?NDEPLINESC CONDIȚIILE LEGII, ADICĂ: CERTIFICAT VERDE QR CU
DOZĂ COMPLETĂ DE VACCINARE SAU SĂ FI TRECUT PRIN BOALĂ ȘI SE AFLĂ ?N PERIOADA CUPRINSĂ ?NTRE a-15-a ZI ȘI a- 180-a ZI ULTERIOARĂ CONFIRMĂRII INFECTĂRII CU VIRUSUL SARSCOV-2, SUNT RUGAȚI RESPECTUOS ȘI INSISTENT SĂ SE RETRAGĂ DIN CONCURS PANĂ CEL T?RZIU MIERCURI, ORELE 12:00, pentru a avea timp conform regulamentului (miercuri, orele
21:00) să reformulez numărul de locuri pentru fiecare categorie în parte și, dacă este necesar, ora de începere.
Vă mulțumesc pentru înțelegere.Ultima editare de popescu doru viorel; 29.nov.2021, 00:13.
Comentariu
-
Va rog sa-mi trimiteti folosind aplicatia WhatsApp, pe numarul de telefon 0757251938, o poza, un printscreen sau un pdf cu certificatul verde.
Voi actualiza cel putin o data la doua zile, in postul cu inscrieri, lista cu cei care au trimis certificatul verde. Acestia vor primi mentiunea Cert.QR.
A se vedea modelul de mai jos.
Inscrieri categoria (data) - 22:27:03 - v5.3 / cls_2021-nov
1. Jucator tenis de masă, Romania, 4503 - 9,(9) - Cert.QR
Jucatorii care din motive obiective (nu stiu sa foloseasca aplicatia whatsapp, nu urmaresc pagina turneului) nu reusesc sa-mi trimita certificatul
verde pana vineri vor trebui sa-l prezinte la inscriere.
Multumesc celor ce mi-ati trimis pana acum mesaje pe whatsapp."Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
Comentariu
-
Ursulean Florin elite cert QR
Ursulean Vasile open cert QR
Popescu Mihai Sorin din Straja si-a exprimat dorinta de participare dar nu l-am gasit in clasament!.. poate participa la avansati? are QRGabrielD likes this.
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Comentariu