Cateva impresii va rog, poate sunteti unii care ati testat aceste lemne!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Waldner Legend si Ovtcharov Carbospeed
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Donic Waldner Legend si Ovtcharov Carbospeed
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0Taguri: Nimic
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2455
- Reghin
- 58
Likes given: 258Likes received: 444
Postat în original de krisztalori Vezi postCateva impresii va rog, poate sunteti unii care ati testat aceste lemne!Ultima editare de Kantor Imre-Zoltan; 29.iul.2012, 23:06.
organizator local- 02.feb.2010
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi postDaca peste 2 saptamani te insori si iti arde de paleta ........... mai bine nu te insura. Sper ca nu vrei impresii si despre nevasta.................Lemne: DHS Hurricane Long W968
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Postat în original de krisztalori Vezi postPai tocmai pana atunci ar trebui sa rezolv problema cu paleta .Prietenul la nevoie se cunoaste,spune o vb romaneasca si apreciez gestul Dl Kantor ca sunteti saritor insa totusi cred voi putea sa imi fac si singur impresii despre viitoarea nevasta este mai usor de descifrat decat tainele tenisului de masa.
Prinde pescarul pestisorul de aur, care ii propune sa-l lase inapoi in apa in schimbul unei dorinte. Pescarul ii cere sa construiasca, o autostrada peste Atlantic. Pestisorul e ingrozit, pai stii tu ce greu e, apa-i adanca, is furtuni,trebuie tehnologie, pai ce crezi, ca-i usor? Cere-mi altceva! OK, zice pescarul, as vrea sa descifrez tainele femeilor! Pestisorul da ochii peste cap si-l intreaba:
- Cu cate benzi sa fie autostrada, cu sase sau opt??
Asa ca mai usor ajungi Ma Long...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
) e tareLemne: DHS Hurricane Long W968
Comentariu
- 1748
- Sinpaul, Mureș
- 44
A jucat cineva cu Donic Waldner Legend carbon? Ceva impresii in afara de gramaj??Lemne: DHS Hurricane Long W968
Comentariu
Singurul lemn donic care poate rivaliza cu lemnele butterfly.este foarte aproape de innerforce al.BUTTERFLY TIMO BOLL ZLF
XIOM OMEGA VII PRO
GAMBLER ZERO
Comentariu
Postat în original de norther Vezi postSingurul lemn donic care poate rivaliza cu lemnele butterfly.este foarte aproape de innerforce al.
Nu cred ca milioanele de jucatori legitimati din China stramba nasul la materiale DHS, 729, Dawei, YinHe sau altele....d-ale lor, si nici nu cred ca nivelul acestora este mai prejos decat al europenilor ce nu joaca decat cu Butterfly sau alte firme mai cu "ștaif"...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:20.Procesare...X
Comentariu