Postat în original de ovidiu t
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Constanța - 11 august 2012 - open + amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 14.iul.2012
- 579
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1608Likes received: 565
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 336Likes received: 304
Postat în original de ovidiu t Vezi posteu sunt proprietarul sau fostul proprietar
daca gasim o varianta sa ajunga la Cluj ma revansez.
multumesc!
Da-mi un m.p. si spune-mi ce coloare are prosopul tau.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
- 1728
- 60
Postat în original de ovidiu t Vezi posteu sunt proprietarul sau fostul proprietar
daca gasim o varianta sa ajunga la Cluj ma revansez.
multumesc!
Sunati-ma sa vedem cun ajunge la dvs.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Felicitari, intradevar, declar pe propria raspundere ca dl Cristi Ilie are cel mai "nebun" rever din cate am vazut!
Felcitari si d-lui Presura, care dovedeste inca o data forma buna in care se afla!
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 418
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 290
aloha dragilor.a fost super fain..nu am reusit sa-mi bag picioarele in mare dar m-am simtit ca acasa.Mii de miltumiri prietenului Relu Fratea pentru serviciile de gazda super de care a dat dovada,,si neaparat pentru excelenta gestionare a turneului,...Voi reveni cu mult drag oricind la malul marii.Pana ne-om revedea primiti traditionala urare din Ardeal...LONG LIVE ROCK AND ROLL
Comentariu
buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc...
Comentariu
- 1728
- 60
Postat în original de rodica sicoe Vezi postbuna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc...Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:04.Procesare...X
Comentariu