Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand fata sandwich Xiom ZAVA
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 05.feb.2007
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Likes given: 203Likes received: 250
Vand fata sandwich Xiom ZAVA
Taguri: Nimic
organizator local- 05.feb.2007
- 1235
- Eforie Nord
- 56
tenergy-ul are o ciupitura nesemnificativa pe burete in partea de jos, unde se pune oricum degetul si una pe partea lisa, sus de tot, unde nu influenteaza jocul.
Buretele este altfel curat, ca nou, vezi pozele de mai jos.Xiom -Mitzutani - Xiom
Re: Vand fata Tenergy 05 rosie 1,9 mm si DHS Memo 3
Am un donic M2 doar probat. Ma intereseaza un schimb cu t05. Dar vreau mai multe detalii despre gradul de uzura, daca a fost boostata in ce conditii a fost pastrata etc. Un nr de tel? Sau sunati-ma la 0722731800.
Apropo... Nu mai ai loc in MP
Comentariu
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Am tot incercat sa incarc poze cu donic bluefire si sriver fx, dar nu mi s-a permis... doritorilor, le pot trimite pe mp (daca functioneaza acolo) sau pe mail.Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
va salut, va intereseaza un Donic Desto F3 noua la schimb cu Bluefire plus o diferenta de bani?Ma Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 856
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 84Likes received: 231
Postat în original de lica george Vezi postVAND SAU SCHIMB URMATOARELE FETE:
4.Xiom ZAVA neagra, (sandwich) cu burete de 1,5 mm, doar probata un antrenament, la 95 lei!
Comentariu
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Mersi de atentionare Gabi. Fata nu e a mea ci a unui coleg Adi, nou intrat in lumea noastra. Am postat-o fara sa fiu atent. O sa corectez. Aici sunt detaliile despre aceasta fata. http://www.tenismasa.ro/xiom-zava/166.htm
Cat priveste incarcatul pozelor, am urmat pasii indrumat fiind de Clau, dar mi se spune cu nu am privilegii conform... să ...?!Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 856
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 84Likes received: 231
Ma tenteaza sa incerc un sandwich Xioma Zava, insa mi-ar fi trebuit pe culoare rosie (fata neagra am pe FH)...
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
gabi te apuci de prostii ca noi astia care nu stim sau nu putem !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Puterea exemplului se numeste...Sterea Viorel!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Anuntul modificat si valabil doar cu cele doua produse cu poze din primul post.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Black Devil, desi are carbon ce ii da forta, e sustinut si de un control grozav oferit de balsa.
Dr. Ciobanu alias PRIZA TOK foloseste cu succes acest model de lemn.Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:04.Procesare...X
Comentariu