Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vând lemn Xiom Hayabusa Zxi

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vând lemn Xiom Hayabusa Zxi

Lemnul are 86.5 grame.Maner fl.Stare perfecta. Un lemn f bun care nu se mai găsește în magazine. Preț 600....sau schimb cu Mizutani Zlc
    best free image hosting
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Buna seara!
    Te intereseaza un schimb cu lemnul meu: Jolla Energon super pbo-c?
    Joola Energon super pbo-c este echivalentul lemnului Butterfly super zlc și ca simt și ca bani.

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Comentariu

Salut. Nu mulțumesc
      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Valabil

Comentariu

Valabil

Comentariu

Preț nou 650 Ron...că tot se scumpesc toate 😱

Comentariu

Actualizam și urcăm la 700 Ron!

Comentariu

Sus cu prețul, jos cu șansele de a-l vinde! Reclama negativa sau poate doar vrei sa fii interesant...Actualizam, si nu iti doresc bafta!

Comentariu

Comentariu

Scuze, am fost rau....e totusi Spiritul Craciunului...

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
                      Actualizam și urcăm la 700 Ron!
                      Eu zic ca deja e o gluma!
                      Kiss

Comentariu

Nu e nici o gluma...cumparati voi lemnul din magazin ....e un lemn f bun care nu se mai găsește în magazine...și e ca nou..fara nici o atingere....pe un viscaria cu fluture negru dați 500 de euro dar la asta comentați....

Comentariu

O fi un lemn foarte bun, dar e un ilustru necunoscut pe forumuri....nu a rupt gura targului....asa ca nu iti face mari iluzii...Dar te inteleg: RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI!

Comentariu

Xiom Hayabusa Zxi este un lemn controversat facut dupa Butterfly Timo Boll ZLC si probabil de aceea nu se mai fabrica. La fel s-a intamplat si cu Hayabusa Z care era copiat dupa Innerforce ZLF, s.a.m.d.
                            Calitatea produselor Xiom este una foarte inalta, de aceea si pretul lemnelor pe care nu le mai gasesti e normal sa fie mai mare decat pretul cu care s-a vandut odata.
                            Daca voi jucati mai mult cu lemne Butterfly, asta nu inseamna ca alti producatori nu fac lemne bune...
                            E dreptul vanzatorului sa ceara cat considera el ca valoreaza acel lemn, iar valoarea lui poate sa creasca pentru ca nu ai de unde sa il cumperi.
                            alx_vass alx_vass likes this.
                            blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Cyprianus vezi că am și un lemn bty primorac cu fluture negru ...îl vând cu 300 de euro pt că a rupt gura târgului pe forumuri, ești interesa(n)t ?

Comentariu

Domnule Alex., se vede ca sunteti un om inteligent, nu am negat niciodata acest lucru....Stiti bine si surf, dupa cum se vede....Dar adevarul nu se poate cosmetiza, sau manipula....Paleta dumneavoastra va trece prin furcile caudine ale inteligentei si eruditiei cumparatorilor! Sunt si eu curios ce va fi! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!

Comentariu

P.S. Eu am un Matshushita Pro Model cu fluture negru si m-as desparti de el pentru doar jumatate din valoarea Primoracului dv....

Comentariu

Stimate domnule Popescu, nimeni nu neaga calitatea lemnelor Xiom....Poate ne-a revoltat, putin , modul in care si-a prezentat domnul Alex marfa...Dar fiecare cu stilul lui...
                                    gpopescu gpopescu likes this.

Comentariu

Am Nittaku Acoustic si Violin, si nu le-as schimba in veci cu un Primorac ....

Comentariu

Domnule Cypryanus va zic sincer că nu țin neaparat sa vând lemnul(l am mai pus în trecut la vânzare după care l am retras tocmai pt că îmi plăcea f mult). Am zis totuși să l vând pt că eu fiind un împătimit al jocului defense joc mai mult cu lemn de apărare iar Xiom ul sta cam degeaba. Din pct meu de vedere acest lemn este peste alte lemne mai scumpe de pe piata(și credeți mă că prin natura meseriei am testat ceva lemne de joc la viața mea). Sa nu uitam că, catalogarea unui lemn in bun/prost/potrivit/nepotrivit e o chestiune mai mult subiectivă care ține în primul rând de nivelul de joc plus de feeling ul personal al fiecăruia dintre noi , de aceea e posibil ca un anume lemn altcuiva sa nu i placa la fel de mult pe cât îmi place mie...

P.s Cum facem sa testez și eu acest matsushita pro ? Nu aveți vreun drum pe la București ? 🙂

Comentariu

Domnule Alex., aveti perfecta dreptate in legatura cu subiectivitatea aprecierii lemnelor. Eu am 9 lemne( 6 atac, 3 aparare) si le iubesc pe toate( sic!), desi sunt destul de diferite( de la def+ la off+)...Nu am drum la Bucuresti, dar daca gasiti pe cineva de acolo care are, testati-l! E un lemn fantastic pentru aparare! Am umblat 2ani! de zile dupa un astfel de lemn si soarta mi-a surâs! Dar, paradoxal, cel mai bine joc cu un lemn care a fost rupt si reparat !!!....Matshushita power defence...pe care am dat doar 100 lei...Sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram de acest sport minunat!

Comentariu

Procesare...
                                          X