Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Lemnul are 86.5 grame.Maner fl.Stare perfecta. Un lemn f bun care nu se mai găsește în magazine. Preț 600....sau schimb cu Mizutani Zlc best free image hosting
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Buna seara!
Te intereseaza un schimb cu lemnul meu: Jolla Energon super pbo-c?
Joola Energon super pbo-c este echivalentul lemnului Butterfly super zlc și ca simt și ca bani.
Nu e nici o gluma...cumparati voi lemnul din magazin ....e un lemn f bun care nu se mai găsește în magazine...și e ca nou..fara nici o atingere....pe un viscaria cu fluture negru dați 500 de euro dar la asta comentați....
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
O fi un lemn foarte bun, dar e un ilustru necunoscut pe forumuri....nu a rupt gura targului....asa ca nu iti face mari iluzii...Dar te inteleg: RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI!
Xiom Hayabusa Zxi este un lemn controversat facut dupa Butterfly Timo Boll ZLC si probabil de aceea nu se mai fabrica. La fel s-a intamplat si cu Hayabusa Z care era copiat dupa Innerforce ZLF, s.a.m.d.
Calitatea produselor Xiom este una foarte inalta, de aceea si pretul lemnelor pe care nu le mai gasesti e normal sa fie mai mare decat pretul cu care s-a vandut odata.
Daca voi jucati mai mult cu lemne Butterfly, asta nu inseamna ca alti producatori nu fac lemne bune...
E dreptul vanzatorului sa ceara cat considera el ca valoreaza acel lemn, iar valoarea lui poate sa creasca pentru ca nu ai de unde sa il cumperi.
Domnule Alex., se vede ca sunteti un om inteligent, nu am negat niciodata acest lucru....Stiti bine si surf, dupa cum se vede....Dar adevarul nu se poate cosmetiza, sau manipula....Paleta dumneavoastra va trece prin furcile caudine ale inteligentei si eruditiei cumparatorilor! Sunt si eu curios ce va fi! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!
Stimate domnule Popescu, nimeni nu neaga calitatea lemnelor Xiom....Poate ne-a revoltat, putin , modul in care si-a prezentat domnul Alex marfa...Dar fiecare cu stilul lui...
Domnule Cypryanus va zic sincer că nu țin neaparat sa vând lemnul(l am mai pus în trecut la vânzare după care l am retras tocmai pt că îmi plăcea f mult). Am zis totuși să l vând pt că eu fiind un împătimit al jocului defense joc mai mult cu lemn de apărare iar Xiom ul sta cam degeaba. Din pct meu de vedere acest lemn este peste alte lemne mai scumpe de pe piata(și credeți mă că prin natura meseriei am testat ceva lemne de joc la viața mea). Sa nu uitam că, catalogarea unui lemn in bun/prost/potrivit/nepotrivit e o chestiune mai mult subiectivă care ține în primul rând de nivelul de joc plus de feeling ul personal al fiecăruia dintre noi , de aceea e posibil ca un anume lemn altcuiva sa nu i placa la fel de mult pe cât îmi place mie...
P.s Cum facem sa testez și eu acest matsushita pro ? Nu aveți vreun drum pe la București ? 🙂
Domnule Alex., aveti perfecta dreptate in legatura cu subiectivitatea aprecierii lemnelor. Eu am 9 lemne( 6 atac, 3 aparare) si le iubesc pe toate( sic!), desi sunt destul de diferite( de la def+ la off+)...Nu am drum la Bucuresti, dar daca gasiti pe cineva de acolo care are, testati-l! E un lemn fantastic pentru aparare! Am umblat 2ani! de zile dupa un astfel de lemn si soarta mi-a surâs! Dar, paradoxal, cel mai bine joc cu un lemn care a fost rupt si reparat !!!....Matshushita power defence...pe care am dat doar 100 lei...Sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram de acest sport minunat!
Comentariu