Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand: Adeziv/Fete/Lemne
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Actualizare!!!
Adaugate produse noi...
Amanunte in primul post - Click AICI
Vand Speed Glue (pe baza de toluen), (homemade) cu efect de tuning foarte mare si un sunet deosebit (un click-uit placut) - 500 ml= 25 lei + transport - 1L = 50 lei + transport
(de la 2 litrii in sus asigur eu transportul)
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Salut!Schimb nitaku septear cu lemnul de100 ron dr.Levi+fata stiga boost.Lemnul este in stare foarte buna ,lacuit,cantuit.timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Deocamdata nu am cumparat TBS
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Chirita Cristian Vezi postSalut!Schimb nitaku septear cu lemnul de100 ron dr.Levi+fata stiga boost.Lemnul este in stare foarte buna ,lacuit,cantuit.
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Postat în original de Radu668 Vezi postDeocamdata nu am cumparat TBS
- - - Actualizat - - -
Fatza boost nu o dau la schimb srytimo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3443
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de marcu vasile Vezi postNu ai si perechea la sriver fx
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...
Vand Speed Glue (pe baza de toluen), (homemade) cu efect de tuning foarte mare si un sunet deosebit (un click-uit placut) - 500 ml= 25 lei + transport - 1L = 50 lei + transport
- - - Actualizat - - -
Lemn Dr.-Levi - FL (este un lemn Off ), construit din balsa, soft carbon si lemn moale deasupra...asemanator cu balsa carbo x5 dar cu mult mai mult control...grosime lama=6mm...greutate=75 gr...100 lei
A plecat spre d-l Popescu Remus(remusica74)...de la valcea
Butterfly Sriver FX - Neagra - 2.1mm - 158/150mm - (doar probata 5 minute)(burete curatat de lipici) - 100 lei
A plecat spre d-l gabi M...de la suceava...
Stiga Ebenholz NCT V (5) - FL (modificat in priza "TOK") - a avut niste reparatii pe lama...120 lei - REDUCERE - 115 lei - -http://www.tabletennisdb.com/blade/s...olz-nct-v.html
A plecat spre d-l Valcica Raul (vrg)...de la UricaniUltima editare de Radu668; 13.aug.2012, 11:21.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...
- - - Actualizat - - -
DHS H-WL - FL - (intretinut doar scrisul putin sters de la speed glue)(maner SUPERB - modificat din ST in FL) - 120 Lei - REDUCERE - 110 lei
Tibhar Grip's Europe - Rosie - 2.0mm - 158/150mm - (jucata intre 4-6 ore) - 85 lei
Vandute!Ultima editare de Radu668; 16.aug.2012, 12:48.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...
NOU!!!
Vand SpeedGlue Donic Enduro - cutie 250ml (originar, din Belgia) - Foarte vascos(ca si mierea de albine), care tine efect de tuning 6 zile - pret 60 lei + 5 transport
- - - Actualizat - - -
Stiga Boost TC - negru - 160/154 mm - 60 lei (fh-u lui Alexandru Cazacu)
VANDUTUltima editare de Radu668; 18.aug.2012, 22:56.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...
NOU!!!
Vand SpeedGlue Donic Enduro - cutie 250ml (originar, din Belgia) - Foarte vascos(ca si mierea de albine), care tine efect de tuning 6 zile - pret 60 lei + 5 transport
Amanunte in primul post - Click AICIUltima editare de Radu668; 19.aug.2012, 09:34.
Comentariu
un schimb pentru tackyness c rosu cu ce am eu nu vrei
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...are-sau-schimbBlade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de petre poli Vezi postun schimb pentru tackyness c rosu cu ce am eu nu vrei
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...are-sau-schimb
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...
NOU!!!
Amanunte in primul post - Click AICIUltima editare de Radu668; 19.aug.2012, 19:59.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de george.c Vezi postSalut, pentru Zetro Quad vrei la schimb lemn Butterfly (TBS sau Primorac Carbon) ?
Xiom Zetro-Quad - FL - stare foarte buna(are o mica atingere pe cant insesizabila) - 300 lei - REDUCERE - 290 lei - REDUCERE - 280 lei
Schimbat cu Primorac carbon, cu george.c
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...
NOU!!!
Amanunte in primul post - Click AICIUltima editare de Radu668; 20.aug.2012, 11:28.
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Am primit stiga boost cea despre care spuneai ca este impecabila,m-am convins esti un mare tepar.Buretele este varza si cauciucul ciupit,cand mai vinzi pune fotografia reala.Aviz amatorilor.timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de Chirita Cristian Vezi postAm primit stiga boost cea despre care spuneai ca este impecabila,m-am convins esti un mare tepar.Buretele este varza si cauciucul ciupit,cand mai vinzi pune fotografia reala.Aviz amatorilor.
Actualizare in primul post - Click AICIUltima editare de Radu668; 21.aug.2012, 10:52.
Comentariu
Cred ca Radu are dreptate Dl.Cristian,,, Eu pot spune, si alti care au mai cumparat de pe forum ca este un Baiat corect si tot timpul spune asa cum este ceea ce vinde, si chiar mai mult pune poze multe sa vedem noi ce cumparam. ,,Pentru ca o imagine (poza) face cât o mie de cuvinte... nici pe departe un ,, Tepar,,,
si daca este asa cum spune ti totul trebuie dovedit prin fapte,,, adica faceti o poza cu buretele sa vedem daca este diferit de poza lui,,, simplu... nu?...
eu chiar cred ca este chiar un model de urmat aici pe Forum in ce priveste corectitudinea si fair-play-ul lui in tot ce vinde...
Ultima editare de leo33; 21.aug.2012, 12:25.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...fete si lemne
Vand SpeedGlue DONIC Enduro - cutie 250ml (originar, din Belgia) - Foarte vascos(ca si mierea de albine), care tine efect de tuning 6 zile
Vand Speed Glue (pe baza de toluen), (homemade)de doua feluri:vascos sau mai putin vascos, cu efect de tuning foarte mare si un sunet deosebit (un click-uit placut)
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...fete si lemne: Stiga,Butterfly,Donic,etc...
Vand SpeedGlue DONIC Enduro - cutie 250ml (originar, din Belgia) - Foarte vascos(ca si mierea de albine), care tine efect de tuning 6 zile
Vand Speed Glue (pe baza de toluen), (homemade)de doua feluri:vascos sau mai putin vascos, cu efect de tuning foarte mare si un sunet deosebit (un click-uit placut)
Saptamana aceasta din 25.08 pana in 1.09 - 2012 asigur transport gratuit la orice produs prin Posta Romana !
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Ok...te contactez maine...ca am ajuns tarziu acasa
Actualizare!!!Reduceri !
Adaugate produse noi...fete si lemne: Stiga,Butterfly,Donic,etc...
Saptamana aceasta din 25.08 pana in 1.09 - 2012 asigur transport gratuit la orice produs prin Posta Romana !
- - - Actualizat - - -
Butterfly SRIVER-D13-L - Rosie - 2.1mm - Dimensiuni : L=137mm, l=150mm - 30 lei
Stiga Innova Premium - Neagra - 2.2mm - Dimensiuni : L=150mm, l=150mm - 40 lei
Donic Desto F3 - Rosie - 2.0mm - Dimensiuni : L=137mm, l=140mm - 10 lei
Vandute ! d-lui &1c din cugir...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:56.Procesare...X
Comentariu