Acuda S3 neagra mai e de vanzare?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand: Adeziv/Fete/Lemne
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de dragos98 Vezi postdoresc paleta la 140 de lei rezervata !
- - - Actualizat - - -
Stiga Rosewood NCT V - ST - (doar probat cateva minute) Reducere: 270 lei la super-OFERTA
VANDUT!!
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Ceau. Fain Viscaria ai! Cate grame are si la ce pret il lasi? Multumesc.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
La lemnul Timo Boll ALC modificat, ce dimensiuni finale are capul fetei si ce greutate are lemnul? Multumesc.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postLa lemnul Timo Boll ALC modificat, ce dimensiuni finale are capul fetei si ce greutate are lemnul? Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de dragos98 Vezi postMultumesc Domnul Radu pentru fetele tenergy 05.
- - - Actualizat - - -
Adaugate PRODUSE !!!
Valabil ... - Click AICI
Comentariu
cadet- 07.oct.2012
- 106
- Hunedoara, Romania
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
Domnule Radu,fara sa va supar lemnul primorac clasic este 157 de lei nou la dumneavoastra este 170,lemnul este varianta japoneza?
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de Gulas Adrian Vezi postDomnule Radu,fara sa va supar lemnul primorac clasic este 157 de lei nou la dumneavoastra este 170,lemnul este varianta japoneza?
- - - Actualizat - - -
Paleta Tenis stare buna - formata din lemn Timo Boll Forte cu fete: Tibhar Genius(stare foarte buna)+Donic Gallardo(stare buna) - 140 lei
Vanduta!
- - - Actualizat - - -
VISCARIA - 520 LEI CU TRANSPORT INCLUS
VANDUT!!!Ultima editare de Radu668; 29.mai.2013, 10:24.
Comentariu
Salut ma intereseaza Andro Rasant negru 155/150 - 30 lei si lemnul Joola Chen Defender - AN - jucat 2 antrenamente - 120 lei pret total 150 lei (cu transport inclus), daca esti de acord. Astept raspuns.
Comentariu
Salut, un flacon de 250, ecolex pe baza de apa, cred ca ai numele meu si adresa.
Am mai cumparat de la tine si sunt multumit de adeziv.blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de costel64 Vezi postSalut, un flacon de 250, ecolex pe baza de apa, cred ca ai numele meu si adresa.
Am mai cumparat de la tine si sunt multumit de adeziv.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Postat în original de cristake Vezi postRadu ai PM si banii in cont ...deja
Thx Cristake
- - - Actualizat - - -
Killerspin Diamond CQ - FL - Reducere: 240 lei
Tibhar Texo C7 - FL - Reducere: 170 lei - Lemnul este jucat 2 antrenamente
Vandute!!!
Comentariu
Buna seara, ma interseaza și pe mine fețele Stiga Boost TC roșu + Stiga Boost TS negru. Mai sunt disponibile?
Mulțumesc.Tibhar Evo FX-P | BTY Liu Shiwen | Tibhar Evo FX-P
Tibhar Genius max | Primorac Blk Tag | Victas Limber
Comentariu
Postat în original de Radu668 Vezi postHabar nu am ce varianta este pentru ca nu este lemnul meu...este exact cel din poza de aici de pe site-ul de la bistrita: http://www.tt-shop.ro/off-/61-butter...-primorac.html ...tipul l-a luat mai scump, dar am vb cu el acuma si a zis atunci sa-l las sub pretul de pe site...Nu este nicio suparare d-le Adrian Gulas, daca mai gasiti preturi care depasesc limita va rog sa ma anuntati...dar si in caz contrar, daca gasiti lemne sau produse care sunt sub limita pretului cu zeci de lei sa ma anuntati ...(glumesc)
- - - Actualizat - - -
Paleta Tenis stare buna - formata din lemn Timo Boll Forte cu fete: Tibhar Genius(stare foarte buna)+Donic Gallardo(stare buna) - 140 lei
Vanduta!
- - - Actualizat - - -
VISCARIA - 520 LEI CU TRANSPORT INCLUS
VANDUT!!!
La fel si provenienta lemnului(...Danemarca se confirma)...,este acelasi lemn ca si in adresa de mai jos...,in a 7-a postare de catre userul...Giangt
http://www.tabletennisdaily.co.uk/fo...FL-(ZJK-Blade)http://postimg.cc/image/f88ix4ogf/
Multumesc!Ultima editare de nelu mutiu; 03.iun.2013, 22:15.FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:49.Procesare...X
Comentariu