Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am primit ieri lemnul. Este impecabil si...original...din toate punctele de vedere. Am avut ocazia sa il confrunt cu alt exemplar de violin (Silviu Stanciu). Identic ca simt, saritura, compozitie. Diferit ca nuanta a manerului si scrisului de pe lama, dar nu cred ca asta este un amanunt de luat in seama. Simtul este identic. Pana si sunetul topspinului de FH (05FX pe ambele lemne) este identic. Concluzia: Lemnul nu este o facatura. Are acelasi simt cu unul jucat 5 ani de zile (cu emblema neagra, cumparat din Germania).
In cazul acesta imi cer scuze pentru postul meu! Probabil ca mi s-a parut mie... m-am uitat mult pe siteurile chinezesti si m-am crucit cate clone am vazut
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
In cazul acesta imi cer scuze pentru postul meu! Probabil ca mi s-a parut mie... m-am uitat mult pe siteurile chinezesti si m-am crucit cate clone am vazut
Nicio problema...este bine ca s-a lamurit...nu poti compara o poza facuta cu telefonul mobil cu una facuta cu nustiu ce camera de zeci de mega pixeli...Sarbatori fericite si la multi ani!
Lemn: Butterfly Petr Korbel BH: Tenergy 05FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge
Buna d-l Adrian...acum am cautat printre facturi si nu va gasesc...cred ca v-am omis si imi pare rau de tot...imi cer mii de scuze si daca nu va este tarziu va pot trimite...va rog sa-mi lasa-ti un PM cu ce cantitate ati dorit si se rezolva...inca odata mii de scuze!Sarbatori Fericite! - - - Actualizat - - - HRT Huaruite Rosewood NCT V 5 - FL - (clona perfecta a lemnului Stiga Rosewood NCT V - s-a folosit acelasi material) - 140 lei
Vandut!!!
Lemn: Butterfly Petr Korbel BH: Tenergy 05FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge
Valabil produse in continuare la REDUCERE !!! Mai multe amanunte in primul post - Click AICI - - - Actualizat - - - Butterfly Sardius - FL - Lemnul este intr-o stare excelenta...este atins un pic sus la varf si reparat - 340 lei
Dat la schimb...
Stiga Titanium 5.4 WRB - MODIFICAT din Penhold(Priza TOK) in priza normala (Flared) si puse prasere de la un lemn joola - jucat 2 antrenamente - 84 grame - Reducere - 90 lei
SANWEI Hc5 - FL - Lemn din Hinoki si carbon, cu un simt incredibil si control...lemnul este un off-...este jucat 2-3 antrenamente - Reducere: 100 lei
As dori de la tine daca mai ai DONIC BLUFEIRE M1 rosu si TENERGY 05 NEGRU . Telefon 0756258169 MARCU
Va sun...mai tarziu un pic... - - - Actualizat - - - Valabil produse in continuare la REDUCERE !!!
Mai multe amanunte in primul post - Click AICI - - - Actualizat - - - Donic BlueFire M1 - Rosie - MAX - Dimensiuni: L=162mm,l=152mm - Jucata aprox. 1 luna(grad de uzura 15-20%) - Reducere: 65 lei
Vanduta!!!
RADULE am primit blufire M1iti multumesc este asa cum am avut nevoie.Multumesc si prietenului tau ,om serios .Sanatate sa speram ca o sa mai colaboram
Cu mare placere d-le Marcu...sa o folositi sanatos...Stima! - - - Actualizat - - - Joola Phenix 48 - Noua fata de la joola - MAX - Rosie - Reducere - 120 lei
Vanduta! - - - Actualizat - - - DHS Wind Series CW-E - FL - probat 2 antrenamente - Reducere: 145 lei - Un lemn cu un "feeling" uimitor de bun si viteza pe masura(foarte rapid)...
Vandut!
Salut ma intereseaza urmatoarele : fata Acuda S1 Turbo negru - 152/147, Tenergy 05 negru - 151/146 ,tenergy 64 rosu 2 - 150/143, DHS H3 rosu 10 - 157/153 ,DHS H3 negru 11 - 157/153, imi faci o oferta , nr. de tel. 0745063462- Mihai Pop si eventual ceva poze la primele 2 fete pe e-mail : sallim_ro(at)yahoo.com sau cum doresti. Multumesc.
Salut, azi am vandut toate fetele second... imi pare rau - - - Actualizat - - - DHS Hurricane H-WL - FL - Lemnul este intr-o stare exceptionala(ca si nou),neatins, nelovit fara vreo urma...nu s-a jucat cu el doar cateva antrenamente si are cel putin 5-6 ani - 160 lei/buc
Vandut!!!
Comentariu