Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va lamuresc eu cum sta treaba:
Anonymous127, probabil(adica sunt sigur) ca s-a referit la videoul cel din review-ul lui Cristi(grasomega)...el dezlipind adezivul de pe tenergy mai iute ca si cel din filmulet ...si despre Cristi...ce pot sa spun...face niste REVIEW-uri de nu exista asa ceva nicaieri...toti simt, exact cum simte/zice si el produsul dintr-un review...si ii multumesc cu ocazia asta pentru timpul care si-l aloca si pentru noi cu review-urile, ca sa nu cumparam/sau sa cumparam un produs de calitate...Cu toata Stima! - - - Actualizat - - - Reduceri mari la PRODUSE !!!
Valabil ... - Click AICI - - - Actualizat - - - Tenergy 05 - 2.1mm - Rosie - Dimensiuni: L=155mm, l=152mm - jucata 2-3 antrenamente,piscata minuscul pe margine(fara uzura pe cauciuc), buretele curatat de adeziv - 130 lei
Vanduta!!!
Lemn: Butterfly Petr Korbel BH: Tenergy 05FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge
Salut ma intereseaza Andro Rasant -MAX-negru
154/148 - 40 lei si Andro Hexer hd rosu (impecabil) - 60 lei-eventual sa imi trimiti niste poze si dimensiuni cu Hexer. Ms
Am mai facut o transa de reduceri la produse PRODUSE !!!
Click AICI - - - Actualizat - - - DHS H2 negru 157/154 - 25 lei
VANDUT! - - - Actualizat - - - Butterfly Sriver D13-L rosu (folosit doar o data) 158/150 - 60 lei Andro Hexer hd rosu (impecabil) 153/148 - 60 lei Andro Rasant -MAX-
154/148 - 40 lei
VANDUT!!! - - - Actualizat - - - Andro Hexer rosu (impecabil) 158/150 - 70 lei Andro Hexer negru 157/150 - 50 lei Andro Hexer negru 157/150 1.7 - 50 lei - - - Actualizat - - - Lemn Levi Off - Lemn facut de d-nul Levi, special cu priza toK(strat de ayous la suprafata si carbon)...a fost modificat de d-l Dan Universal In priza FL(din acelasi material ayous)...acum lemnul are 2 mari forte romanesti implementate in acest lemn...deci lemn Levi+ maner Dan Universal...dealtfel un lemn superb in toate sensurile(aspect,feeling,viteza si control) - Reducere: 70 lei
AndyM dupa cum vezi sunt fete diferite ce vand eu cu ce ai aratat omului, fata care o comercializez eu este doar in germania si este greu de comandat si gasit, este lipicioasa dar nu extrem de lipicioasa, ridica mingea de pe masa dar nu pt mult timp, are spin bun si sare ca oricare fata friendship cu burete portocaliu (cele mai bune friendship-uri au buretele portocaliu, albastru si verde(faster), de evitat cele cu burete alb)... diferenta e ca la topspin se comporta tare ciudat, culca mingea pe masa ft tare, cel putin din punctul meu de vedere ca de asta o si folosesc si la chop e senzatie, poti taia ft adanc cu ea... tack speed 2000 ar fi versiunea noua dar nu e mai buna, astea ce le vand eu sunt cele mai bune friendship-uri pe care le-am folosit eu si crede-ma ca am testat aproape toata gama ) (cele mai bune din punctul meu de vedere si pt mana mea, pt altii nu stiu)
Lemn: Butterfly Petr Korbel BH: Tenergy 05FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge
eh se intampla... si eu am tot cauta-o si nu am reusit sa gasesc un review sau ceva despre fata asta... joaca un prieten cu ea pe rever si m-a impresionat tot timpul, a impresionat si antrenorul suediei ca poate da asa de tare cu o fata considerata de incepatori ca si toate friendship-urile - - - Actualizat - - - Spinlord DornenGlanz rosu 155/154 - 20 lei
Butterfly Tenergy 64 negru 156/148 - 80 lei
VANDUT!!! - - - Actualizat - - - Lemne refacute din priza TOK in Priza FL respectiv ST de Dan Universal :
Timo Boll ALC - Lemnul este intr-o stare foarte buna, doar ca este modificat din priza tok(asiatica) in priza FL, iar circumferinta lamei este slefuita cu 1mm mai mica - Reducere: 160 lei
Ding Yi Off - modificat din priza tok in ST, de d-nul Dan Universal)...au fost doua lemne facute special de maestru si marele jucator-antrenor austriac de origine chineza Ding Yi, care au costat foarte mult(in jurul la 500 de euro ambele)are in compozitie ceva folie de aluminiu, sau ceva asemanator(mai multe detalii puteti primii de la domnul Dan Universal), care a desfacut primul lemn, fiind rupt de la maner, iar al doilea(acesta) este intr-o stare perfecta - Reducere: 190 lei
Scoase de la vanzare!
Are 88 grame si scrisul acela de care spui nu este pe lemn din cate stiu eu...acelea sunt niste folii protectoare...cel putin eu asa stiu(lemnul este cumparat de la Cristi Cionoiu(grasomega)
Friendship-uri 729 -MAX-20 lei (ambele) mai am o pereche rosu/negru
SUPER FX
Nu am inteles eu bine ambele fețe (ADICA LA UN LOC )20 DE LEI sau cate o fața 20 de lei.
daca e prima varianta le cumpar eu imi trebuie la copii la sala .Fetzele arata super
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Comentariu