Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn Butterfly Innershield, 83 grame, aproape nou, stare impecabila
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Salut! Eu nu am ce face si am cautat cu lupa...:, Vreau sa te mai uiti odata la Lemn sa vezi de cate ori este lovit?... din pozele tale se vede 2 defecte ... 1. la poza 5, si a 2 la poza 7... este asa sau nu vad eu bine?...
Te rog ce dimensiuni are Lemnul ?... Merci....Ultima editare de leo33; 01.aug.2012, 13:45.
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
De data asta vezi bineBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Postat în original de leo33 Vezi postSalut! Eu nu am ce face si am cautat cu lupa...:, Vreau sa te mai uiti odata la Lemn sa vezi de cate ori este lovit?... din pozele tale se vede 2 defecte ... 1. la poza 5, si a 2 la poza 7... este asa sau nu vad eu bine?...
Te rog ce dimensiuni are Lemnul ?... Merci....
Dimensiunile (158x152) le-am gasiti aici: http://www.presports.com/butterfly-i...ff-p-1709.html
- - - Actualizat - - -
Revin dupa ce am verificat "lovitura din poza 7" reclamata de Leo33...Nu ai dreptate! Poti sa numesti cel mult zgarietura chestia aia, nicidecum lovitura. Daca tu continui sa fi carcotas cu treaba asta sunt gata sa fac niste fotografii macro cu echipament profesional ... pt analiza.
Bafta!
PS: Tinand cont ca e al doilea post de vanzare pe care il pun si il ataci nu pot decat sa ma intreb daca ai ceva personal cu mine sau e doar o coincidenta. Nu ai avut dreptate nici atunci si nu ai nici acum asa ca te rog mult sa te abtii daca nu te intereseaza anuntul meu!Ultima editare de LucianM; 01.aug.2012, 15:30.
Comentariu
senior- 14.apr.2012
- 377
- Tulcea, Romania
- 46
Likes given: 496Likes received: 119
buna seara.daca nu reusiti sa il vindeti poate va intereseaza un schim cu un butterfly photino de 86 gr ,maner FL.am poze postate la anuntul de vanzare-cumparare.numai bine.
Comentariu
Postat în original de peiov petru Vezi post?l cumpar eu. Va trimit mesaj cu adresa. Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de nick20mks Vezi postbuna seara.daca nu reusiti sa il vindeti poate va intereseaza un schim cu un butterfly photino de 86 gr ,maner FL.am poze postate la anuntul de vanzare-cumparare.numai bine.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:19.Procesare...X
Comentariu