Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
poate nu stiu eu unde sa ma uit dar vad ca are un turneu pe un cont si un turneu pe celalalt... de unde cele 2-3 turnee? nu il cunosc pe dl Mihaila dar se vede clar ca a fost neintentionat, dl fiind inscris la ambele turnee de 2 persoane diferite. acum este inscris la al 3-lea turneu amatur de o a 3-a persoana diferita ))
Om bun,din greșeală în loc de Mihail am mâncat "la"și a ieșit Mihai,fără intenție ,încă o data zic,nu are nimic de castigat,lăsați-i ce cont doriți d-voastră,cert este ca unul a apărut din greșeală mea,fără nici o intenție de frauda,nu cred ca are rost sa aducem în discuție cuvintele astea asa de mari,FRAUDA,FURT,e prea mult.Deci cu scuzele de rigoare va rog sa pastrati ce cont doriți în Amatur, cert este ca numele lui e Mihăilă Mihail și sper sa ajungem la o rezolvare a acestei greșeli.
Și dacă va îndoiți de seriozitatea nea din cauza acestei greșeli sincer îmi pare rău și îmi cer scuze încă o data.
Comentariu