Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Doresc sa cumpar lemn Butterfly Primorac off- flared cu tablita argintie dreptunghiulara sau tablita in forma de fluture negru (modelul vechi).
Astept oferte aici sau pe privat. Multumesc!
Am o curiozitate, care e diferenta dintre acestea doua si acesta?
Poza pe care ai postat-o arata unul dintre cele mai nereusite lemne produse de Butterfly in Ungaria seria cu SBC este produsa acum 3-4 ani. Feelingul pentru care e renumit primoracul nu exista la versiunea din poza. Asta e diferenta
Poza pe care ai postat-o arata unul dintre cele mai nereusite lemne produse de Butterfly in Ungaria seria cu SBC este produsa acum 3-4 ani. Feelingul pentru care e renumit primoracul nu exista la versiunea din poza. Asta e diferenta
ma scz ca postez in topicul tau!am auzit ca bty se fabrica si in ungaria!ma refer la lemne!este diferenta intre japonia si ungaria?la proprietatile lemnelor ma refer!ms
Nu pot sa am pretentii de expert in esente de lemn dar din cate stiu eu cele japoneze (care poarta serie, stanta JTTAA si pret pe masura) au lemnul pregatit mai multi ani pentru utilizare sau poate e mai buna tehnologia nipona, cel putin la primorac off- care e un lemn de simt sunt diferente notabile între variante. în acest moment varianta japoneza costa la cel mai bun pret 65 de euro si nu prea o gasesti iar cea europeana e undeva la vreo 30 de euro. Cam asta e. Cele bune.
Comentariu