Clasamentul final este disponibil pe site, este provizoriu in masura in care nu stiu daca nu am facut ceva greseli. Deci daca observati ceva nereguli anuntati urgent.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasamentul final al anului 2007
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Mda, incepusem sa scriu ca nu e bine apoi mi-am dat seama ca s-a facut clasamentul final din 2007 dupa regula din 2008, adica ati taiat un turneu final din 3 cite au fost. Trebuia lasat cum s-a inceput si schimbat doar in 2008, asa au fost punctate 2 din 3 pt. turneele finale si 3 din 5 pentru turneele A.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
Likes given: 0Likes received: 0
e bine, mi-a mai revenit culoarea in obraz (stam cam rau cu B-urile,ca se putea si mai bine,avand in vedere ca puteam sa facem 2/zi)
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de FlorinBNMda, incepusem sa scriu ca nu e bine apoi mi-am dat seama ca s-a facut clasamentul final din 2007 dupa regula din 2008, adica ati taiat un turneu final din 3 cite au fost. Trebuia lasat cum s-a inceput si schimbat doar in 2008, asa au fost punctate 2 din 3 pt. turneele finale si 3 din 5 pentru turneele A.
Comentariu
La mesajele lui Filo, in partea de jos, click pe dreptunghiul "www" care duce in site-ul Amatour Romania. De acolo alegi "Clasament General". Este defalcat pe cate o suta de "unitati" asa ca alegi "vezi" din dreptul sectiunii care te intereseaza si astepti putin pana se incarca...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de selectia naturalace ma dispera pe mine : 3-dan-i ...23...24...25
dan2
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Mult lucratul clasament pe februarie va fi disponibil de azi. Datorita modificarii sistemului de punctaj pot exista greseli, deci va rog sa ma anuntati !!!
Comentariu
filo din cate imi amintesc am fost si la primul turneu final in dec 06 la bucuresti si am iesit din gr inf.....(18 pc)....si in clasamentul general vad ca nu e!! multam!!TB ALC/05FX
Comentariu
Postat în original de filoPai ala ti-a expirat.TB ALC/05FX
Comentariu
S-a schimbat de anul asta; ramin ultimele 5 A si 2 A+. Unii au cistigat, altii au pierdut puncte, dar e mai usor de intocmit clasamentul si reflecta valoarea la zi a jucatorilor (aproximativ, pentru ca unele turnee sint mai grele decit altele).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBNS-a schimbat de anul asta; ramin ultimele 5 A si 2 A+. Unii au cistigat, altii au pierdut puncte, dar e mai usor de intocmit clasamentul si reflecta valoarea la zi a jucatorilor (aproximativ, pentru ca unele turnee sint mai grele decit altele).TB ALC/05FX
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Cred ca nu ai inteles.Din ce am inteles eu se iau in considerare ultimele 5 A si 2 A+ jucate indiferent ca ai participat sau nu la ele......Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Se iau ultimele 5 (2) la care ai participat, dar sa nu fie mai vechi de 1 an. Cel din dec'06 i-a expirat in dec'07.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
am rasfoit putin si am vz ca se iau ultimele 2 A+ si ultimele 5 A uri indiferent de punctajul lor dar intrebarea e daca nu particip la urmatoarele 5 turnee A voi avea 0 puncte turnee A???
logic ar fi sa ramai cu ultimele participari la turnee A+ (2) si cu 5 participari la cele A chiar daca nu mai poti participa la urmatoarele 3 de ex.....
....la mine ar fi ultimele 2 turnee A+ cel din dec 06 si cel de la m-ciuc 07 si cele 5 turnee A ca fiind ultimele la care am participat,daca nu e asa ...asta e!!TB ALC/05FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBNSe iau ultimele 5 (2) la care ai participat, dar sa nu fie mai vechi de 1 an. Cel din dec'06 i-a expirat in dec'07.TB ALC/05FX
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de triumpham rasfoit putin si am vz ca se iau ultimele 2 A+ si ultimele 5 A uri indiferent de punctajul lor dar intrebarea e daca nu particip la urmatoarele 5 turnee A voi avea 0 puncte turnee A???
logic ar fi sa ramai cu ultimele participari la turnee A+ (2) si cu 5 participari la cele A chiar daca nu mai poti participa la urmatoarele 3 de ex.....
....la mine ar fi ultimele 2 turnee A+ cel din dec 06 si cel de la m-ciuc 07 si cele 5 turnee A ca fiind ultimele la care am participat,daca nu e asa ...asta e!!
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Ultimul clasament (cel pe martie) va fi disponibil din acesta noapte pe site, cu precizarea ca este ultimul clasament lunar care il mai fac cel putin pentru o perioada datorita unor probleme personale.
Daca cineva doreste sa continue munca pe care am inceput-o eu macar o perioada ii trimit fisierele cu clasamentele si site-ul. Acesta va trebui sa imi trimita in fiecare luna clasamentul+site-ul actualizat pentru al upload-a pe site. Pentru toate informatiile voi fi disponibil de obicei seara tarziu.
Comentariu
Ma ofer si eu pentru asta, lucrez destul de mult timp pe computer si macar citeva ore pe saptamina pot sa ma ocup si de clasamente.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:48.Procesare...X
Comentariu