Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ma poate ajuta cineva cu tranportul Bucuresti-Pitesti si retur ? /contracost / retragandu-se Alex Chirica am ramas fara transport / 0724279816 Campean Adrian
Va salut d-le Toma.Popa Gelu sunt,m-am inscris si eu pentru sambata la competitie! As dori sa-mi fac planul de deplasare,cazare etc dar nu ati actualizat listele! Poate reusiti cit mai repede posibil! Va multumesc!
Va salut d-le Toma.Popa Gelu sunt,m-am inscris si eu pentru sambata la competitie! As dori sa-mi fac planul de deplasare,cazare etc dar nu ati actualizat listele! Poate reusiti cit mai repede posibil! Va multumesc!
Buna seara,
Ne onoreaza participarea jucatorilor din alte localitati, de aceea in seara aceasta vom decide ce jucatori din Pitesti se vor retrage, pentru a face loc.
Dvs sunteti pe lista principala, asa ca va puteti organiza deplasarea.
ma poate ajuta cineva cu tranportul bucuresti-pitesti si retur ? /contracost / retragandu-se alex chirica am ramas fara transport / 0724279816 campean adrian
Dacă e cineva din București sau Ilfov care nu are transport ptr. turneul de la Pitești și vrea sa meargă cu mine contracost sa ma contacteze telefonic astazi sau cel târziu maine.Plecarea se face de la stația de metrou Străulești,capătul magistralei M5.Am 2 locuri disponibile.
VALENTIN 0729712921
Comentariu