Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Inca un turneu reusit spun eu la Brașov si sper ca toti concurentii s-au simtit bine.
Multumesc celor de la AndroGir in persoana dl. Gelu Popescu si sotiei lui pentru premiile de la Open si Amatori si pentru profesionalismul lor.
Multumesc putinilor brasoveni care ne-au onorat cu prezenta, dl Anita Dorel pentru ajutor la transportul meselor, Tecuschi Dan, Macovei Liviu, Rus Andrei pentru ajutorul lor fara de care nu puteam sa duc la bun sfarsit turneul de la Brașov. Si nu in ultimul rand dl. Florin Apian care ne-a indrumat la intocmirea grupelor.
Ne vedem la ultimul meu turneu in calitate de organizator, TURNEUL FINAL GAZDUIT SIGUR LA SALA POLIVALENTA DE LA BRASOV.
Multumesc
"...Un jucator calificat intr-o faza superioara, dar care nu se prezinta din diverse motive, nu este inlocuit de un alt jucator si este punctat la nivelul la care a ajuns..."
"...In situatia in care jucatorul respectivnu anunta organizatorul, sau daca organizatorul considera motivul retragerii neintemeiat, in clasamentul final jucatorul retras va fi inregistrat cu 0 victorii..."
Citind astea in regulamentul amatur, eu cred ca totusi am avut putina dreptate.. Iar in cea ce priveste turneul, a fost frumos si cu aceasta ocazie as vrea sa felicit castigatorii...si toti participantii acestui turneu...
BL: Der Materialspezialist Revolution All+
FH: Andro Rasant Grip 1,9
BH: Der Materialspezialist Mega-Block 1,5
Gabi Gogu a jucat extraorfinar de bine, insa eu am reusit sa punctez decisiv in setul 5.
Mersi pt aprecieri. Din pacate pt mine, nu am reusit sa fructific in ultimul set forma buna in care eram, iar tu, Lulu, joci constant foarte bine. A fost o finala buna si stransa in joc. Felictari tie pt locul 1!
Comentariu