Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Clasamentul pentru luna aprilie va fi pus pe site sigur pina la turneul de la București, iar pentru turneul de la Miercurea Ciuc il voi aduce pe hirtie.
Pana la turneul de la București inseamna inclusiv sau exclusiv? Ca daca e prima varianta atunci am o nedumerire...
Later Edit : Scuze , abia acum am vazut data postului tau - 2 Aprilie deci inainte de turneul de la București. Ignora ce am spus mai sus te rog.
Blade: Stiga Clipper Wood
FH: Sriver FX
BH: Tackifire Special Soft
&&
Blade: Primorac Carbon
FH: Sriver G2 FX
BH: Tackifire Chop
anghel ioan si anghel alex e doar unul si e din iasi.
OK; se modifica; cum ramine, Alex sau Ioan?
De asemenea, daca organizatorii locali mai vad ceva dubluri, sa anunte; eu am corectat cite am gasit dar nu toate sint usor de vazut.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Pai nu cred ca va reflecta vreodata intreaga realitate, atita vreme cit unele turnee sint mai tari decit altele si unele localitati sint mai apropiate decit altele.
In poza e piticu' meu la 1 an jumate, noroc ca n-a luat paleta mea ca la el toate se transforma in ciocan.
M-am uitat acum pe clasament si esti pe locul 17. E drept ca ai in spate multi NASI dar in fata nu prea ai pe cine bate. Poate doar pe Nistor, daca-l prinzi dupa vreun chef mai prelungit.
Comentariu