Vand :
Fete :
Joola Rhyzim-P -Rosu - in stare foarte buna ,uzura minima ,au fost taiata pe Maze
Andro Rasanter R47 - Ultra max - stare foarte buna ,uzura minima ,taiate pe Maze .
250 lei ambele cu transport inclus sau 135 lei buc .
Tenergy 05 -Rosu si negru ,uzura se vede in poze . ( Fetele sunt mai mici deoarece au fost lipite pe mai multe lemne )
Pret pentru ambele 200 lei cu transport inclus prin posta sau 110 lei buc .
Juic Offense 1.7 - doar incercat ,taiat pe Spirit
70 lei .
korean auto brands
Butterfly Superanti 1.5 -taiat pe timo boll spirit -folosit ft putin
70 de lei .
Lemn :
Timo Boll Spirit - Fluture negru - FL - 89 Grame -Fara serie ,lemn foarte vechi . Pret : 700 lei cu transport inclus prin posta .
Ma despart cu greu de acest lemn deoarece am jucat timp de 3-4 ani cu el . Este un lemn cu un simt deosebit.
Il vand deoarece am gasit un Gergely si ma inteleg putin mai bine decat cu acesta . (Doresc ca altcineva sa se bucure de el )
Prezinta cateva reparate pe cant si zona manerului dar nu a fost midificat si este in stare foarte buna .
Nittaku Moristo SP 2.0 Negru - Sigilata (a fost cumparata de pe tabletennis11 cu 40 Euro .
Pret : 140 lei cu transport inclus prin posta .(
Yasaka Rakza PO 2.0 Rosu - Sigilata .
140 lei .
Preturile sunt fixe !
Detin factura de la tabletennis11.
Le-am comandat pentru cineva la sala si din pacate nu le mai doreste si am ramas cu ele .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fete :
Joola Rhyzim-P -Rosu - in stare foarte buna ,uzura minima ,au fost taiata pe Maze
Andro Rasanter R47 - Ultra max - stare foarte buna ,uzura minima ,taiate pe Maze .
250 lei ambele cu transport inclus sau 135 lei buc .
Tenergy 05 -Rosu si negru ,uzura se vede in poze . ( Fetele sunt mai mici deoarece au fost lipite pe mai multe lemne )
Pret pentru ambele 200 lei cu transport inclus prin posta sau 110 lei buc .
Juic Offense 1.7 - doar incercat ,taiat pe Spirit
70 lei .
korean auto brands
Butterfly Superanti 1.5 -taiat pe timo boll spirit -folosit ft putin
70 de lei .
Lemn :
Timo Boll Spirit - Fluture negru - FL - 89 Grame -Fara serie ,lemn foarte vechi . Pret : 700 lei cu transport inclus prin posta .
Ma despart cu greu de acest lemn deoarece am jucat timp de 3-4 ani cu el . Este un lemn cu un simt deosebit.
Il vand deoarece am gasit un Gergely si ma inteleg putin mai bine decat cu acesta . (Doresc ca altcineva sa se bucure de el )
Prezinta cateva reparate pe cant si zona manerului dar nu a fost midificat si este in stare foarte buna .
Nittaku Moristo SP 2.0 Negru - Sigilata (a fost cumparata de pe tabletennis11 cu 40 Euro .
Pret : 140 lei cu transport inclus prin posta .(
Yasaka Rakza PO 2.0 Rosu - Sigilata .
140 lei .
Preturile sunt fixe !
Detin factura de la tabletennis11.
Le-am comandat pentru cineva la sala si din pacate nu le mai doreste si am ramas cu ele .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu