Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Merge Combinatia?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Merge Combinatia?

Salutari
    Sunt nou pe forum....
    As dori cateva sfaturi....Folosesc un lemn Primorac Carbon Off+ ST(model vechi) ...jocul meu este unu offensiv....folosesc fete xiom omega iv pro dar se pare ca in aceasta iarna vor trebuii si ele schimbate....joc intotdeauna cu grosimea max...
    Rog Cunoscatorii sa ma sfatuiasca daca e buna viitoarea mea alegere..Lemnul Primorac + FH: Tenergy 05-FX(2.1) + BH:Rakza 7 Soft(MAX)...
    astept sfaturile voastre...Multumesc
    Blade :Timo Boll Spirit Old AN
    Fh : Tenergy 05
    Bh : Tenergy 64

Prietene..nu mai folosi grosimea max..joaca cu 2,1 si ai sa vezi ce surpriza placuta o sa ai..un simt mult mai accentuat pe lemn mai ales ca tu folosesti un lemn cu un control mic..

Comentariu

pai tenergy-ul pe care mi-l voi cumpara va fii bineinteles 2.1.........dar mai astept pareri pentru grosime,....rakza 7 soft o voi lua dupa parerea mai multor persoane referitor la grosime

Comentariu

2.0 ar fi foarte buna-capeti mult control!!!!
        Blade - Timo Boll ZLF - OFF
        FH - Xiom Sigma II Pro
        BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

o intrebare........daca scad grosimea de la max la 2.1 .....sacrific spinul?????????????

Comentariu

Oricum nu exista Tenergy cu grosime mai mare a buretelui decat 2.1, dar da, ati sacrifica putin spin (la topspinuri) pt. a simti mingea mai bine.
            www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
            http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

alte pareri?

Comentariu

chiar asa 2-3 raspunsuri doar???va rog mai multe pareri...detalii....diferente max si 2.1 sau 2.0

Comentariu

iti garantez ca oricat de mult ti s ar raspunde aici, tu personal o sa gasesti raspunsul doar cand o sa dai tu cu manuta ta cu ele

Comentariu

Mie personal, imi place mai mult Omega 4 Pro, decat Tenergy 05, pt ca topsheetul este putin mai elastic si controlul mi se pare mai bun. Dar este o preferinta personala. Pt BH, Rakza 7 soft este ok.
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Buna...Anonymous...?n cautarile tale trebuie sa ții cont de niște chestiuțe care...?ți limiteaza din start alegerile. Dupa cum descrii tu situația ești pe la-nceputuri când apar primele, hai sa le spunem confirmari ale așteptarilor tale și apoi firesc apare tentația de-a...„mari miza”...respectiv sa folosești fețe mai „ț?fnoase” gen Tenergy sau altele asemenea. Nu ești lamurit daca ar fi necesara grosimea max sau ceva mai subțire la buretele fețelor...dar de obicei, lemnele OFF+ sunt „echipate” cu fețe care au buretele grosimea max (2,2-2,3mm) și mai puțin cu grosimea de 2-2,1 mm...Nu ai explicat de ce vrei ca în loc de 2 fețe Omega IV PRO max, sa folosești noua combinație așa cum ai explicat la primul tau post...ma rog, e problema ta. Personal am recomandat și folosit fețe de la aceeași firma...daca îmi placea o fața mai de control de la DONIC pe rever...o potriveam cu una un pic mai ofensiva tot de la DONIC pe forehand și așa mai departe. în prezent eu folosesc pe rever Yasaka Mark V HPS soft max, iar la forehand Yasaka Pryde max iar lemnul e un Stiga Hybrid Wood. Am scris lucrurile astea ca sa se înțeleaga faptul ca c.m.mari șanse de a realiza o COMBINAȚIE OPTIM? LEMN-FEȚE le avem atunci când pe un lemn de ping pong vom lipi fețe produse de aceeași firma...și nu este exclus sa realizam același lucru și când lipim fețe produse de firme diferite, dar...proporția reușitei OPTIMIZ?RII sa-i zicem, se reduce semnificativ. în c.c. privește grosimea buretelui, daca tu te-nțelegi bine cu grosimea max și nu ai probleme în c.c. privește controlul, atunci poți folosi în continuare aceeași grosime max fara rețineri, în final vorba userului Sevraj, m?nuța ta-ți va „spune” da sau ba...?n locul tau eu aș folosi o combinație Yasaka Pryde max pe forehand cu Yasaka Rakza 7 soft max la rever...Daca nu ești platit la vreun club profesionist, în opinia mea nu se justifica achiziția unui Tenergy nou, dar vorba aia...și Butterfly trebuie sa vânda, nu e nevoie sa fiu eu de acord cu asta. în c.c. privește diferența dintre spinul imprimat dintr-o fața cu grosimea de 2,1mm și dintr-una cu grosimea max de 2,2-2,3 mm pot sa-ți spun ca fața de 2,1 mm imprima mingiei spin ?N REGIM DE CONTROL sa-i zicem așa, iar cea cu grosimea maxima va imprima mingiei SPIN ?N REGIM DE VITEZ?. Fiecare jucator are cerințele sale și de obicei amatorii petrec timp îndelungat caut?nd combinația magica, cea care sa- aduca atât CONTROLUL...care-i primordial, dar și VITEZA OPTIM?...Nu poți face o paleta care sa aibe prea mult control sa zicem...va fi prea înceata, sau nu te va mulțumi pe deplin, ai sa simți ca-ți lipsește ceva...care te poate propulsa mai sus în ierarhie, sau ?ți furnizeaza o placere mult mai mare atunci când joci și de asemenea nu e bine sa faci o paleta...prea rapida...care sa aibe prea multa viteza în ea...te va depași, te va penaliza la orice greșeala...mingea-ți va sari necontrolat,n-o vei putea struni și...te vei simți frustrat. Voi încheia prin a-ți ura succes în gasirea combinației magice...care sa te mulțumeasca și sper ca minicompunerea mea sa nu te plictiseasca și sa te ajute cu ceva în c.c. urmarești !

Comentariu

mi-au venit fetel...noua mea achizitie si sper sa fie si buna este pe fh: xiom sigma euro max iar pe bh yasaka rakza 7 soft max...ink nu le-am taiat...astept sa ma intalnesc cu cineva ca sa imi faca o taiere perfecta.......multumesc de sfaturi.....

Comentariu

ma intereseaza cum te intelegi cu YASAKA rakza 7 soft MAX,e ceea ce-ai dorit?cum e controlul?cum e viteza?
                          si eu ma gandesc sa iau una

Comentariu

Personal, as prefera sa folosesc Razka 7 pe fh deoarece este o fata foarte rapida ce prinde foarte mult efect.Iar pe bh as folosi joola samba+ sau xiom omega 4

Comentariu

Postat în original de anonymous127 Vezi post
                              Salutari
                              As dori cateva sfaturi....Folosesc un lemn Primorac Carbon Off+ ST(model vechi) ...jocul meu este unu offensiv..
                              Daca va permite buzunarul, eu va recomand o fata cu un burete mai tare pe fh T05 max (2.1mm), iar pe bh T05fx, T64fx (1.9mm).
                              Lemnul este foarte bun, atata timp cat il simtiti !
                              Sincer va zic, dai un ban, dar stai in fata !
                              Va pot ajuta si cu un link www.tt-shop.ro, fratele lui Adrian Crisan, unde o sa gasiti marfa proaspata (foarte important) si la preturi bune !

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                              www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                              https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
                              Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
                              https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy

Comentariu

Procesare...
                              X