Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutare dragi colegi si prieteni ! La multi ani ! Ii propun colegului Silviu, in calitate de organizator, sa separe cele doua concursuri pe ore diferite (dimineata cei de la H/A si dupa pranz O/E) pentru a participa si cei de pe lista de asteptare, 10 la numar in prezent. Am discutat cu o parte din colegii de la open si nu ar avea nimic impotriva sa vina dupa pranz. Dimpotriva, agreem ideea! Astfel, am putea beneficia fiecare grupa de cate 6 mese in loc de 3, grupele inferioare ar fi reduse numeric (4-5 jucatori in loc de 6) si timpii de asteptare intre jocuri nu ar mai fi asa lungi!
Ma bag si eu un pic ca musca in lapte, sper sa nu deranjez. Am observat ca la Navodari una dintre conditii este mai mult decat satisfacuta, sala e aproape imensa, buna si de A+, chiar nu se gasesc oameni in zona respectiva pentru a aduce niste mese in plus pentru un turneu A decat la Luncavita? Braila, Galati, Vrancea (a fost unul in 2019) si Constanta nu au mai tinut un turneu A/A+ din deceniul trecut, vad ca Mangalia sparge un pic monotonia zonei.
Salutare dragi colegi si prieteni ! La multi ani ! Ii propun colegului Silviu, in calitate de organizator, sa separe cele doua concursuri pe ore diferite (dimineata cei de la H/A si dupa pranz O/E) pentru a participa si cei de pe lista de asteptare, 10 la numar in prezent. Dealtfel si Silviu a spus in prezentare ca in functie de nr de inscrieri programul poate suferi modificari. Am discutat cu o parte din colegii de la open si nu ar avea nimic impotriva sa vina dupa pranz. Dimpotriva, agreaza ideea! Astfel, ar putea beneficia fiecare grupa de cate 6 mese in loc de 3, grupele inferioare ar fi reduse ca numar (4-5 jucatori in loc de 6) si timpii de asteptare intre jocuri nu ar mai fi asa de lungi!
Eu sunt din Cluj și sunt cu munca la Constanța. Mi-ar face placere sa particip la acest turneu. Susțin ideea domnului de mai sus. Dacă se va juca avansați/hobby de dimineață pe 6 mese, consider ca 30 de participanți termina turneul în 6 ore, deci undeva la ora 14.30, 15. 00 poate începe open/elite. Îmi cer scuze pentru intervenție. Seara frumoasa
Salutare dragi colegi si prieteni ! La multi ani ! Ii propun colegului Silviu, in calitate de organizator, sa separe cele doua concursuri pe ore diferite (dimineata cei de la H/A si dupa pranz O/E) pentru a participa si cei de pe lista de asteptare, 10 la numar in prezent. Dealtfel si Silviu a spus in prezentare ca in functie de nr de inscrieri programul poate suferi modificari. Am discutat cu o parte din colegii de la open si nu ar avea nimic impotriva sa vina dupa pranz. Dimpotriva, agreeaza ideea! Astfel, ar putea beneficia fiecare grupa de cate 6 mese in loc de 3, grupele inferioare ar fi reduse ca numar (4-5 jucatori in loc de 6) si timpii de asteptare intre jocuri nu ar mai fi asa de lungi!
Analizand situatia de mai sus, modificarea era conditionata de ceva probleme de ordin tehnic (mese si iluminat).
S-a suplimentat numarul de mese, sunt 8, S-a suplimentat iluminatul cu inca 4 proiectoare.
Pentru a asigura o mai buna cursivitate in desfasurarea turneului, tinand cont si de recomandarile de limitare a numarului de persoane in spatiile inchise,am decis sa modificam ora de incepere pentru categoria Open/Elite.
Pentru categoria Avansati/Hobby ora de incepere ramane aceeiasi.Sigura modificare este suplimentarea numarului de locuri la 30 de persoane.
Am discutat cu marea majoritate a celor inscrisi la categoria Elite/Open despre intentia de a modifica ora de incepere de la ora 14:30 si au fost de acord.
Se modifica ora de incepere la Categoria Elite/Open. Ora de incepere va fi 14:30.
Rog pe domnii Pralea Dan si Bozosan Petre sa-si recomfirme inscrierea daca sunt de acord cu modificarea.
Va multumesc pentru intelegere!
Comentariu