cumpar mantinele care sa fie folosite in stare totusi buna sau noi dar la un pret bun!!1
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar mantinele second
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 29.oct.2009
- 4716
- Arad
- 43
Likes given: 165Likes received: 417
am eu 38 buc joola si dhs folosite la 3 turnee le-am luat de 6 luni.
Cat oferi pe bucata?Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4716
- Arad
- 43
Likes given: 165Likes received: 417
Avand in vedere ca nici o mantinea nu vad sub 100lei, eu cred ca 90lei e un pret ok
Chiar dimensiunile nu le stiu, par de 2mBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3473
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 549
Nu vreau sa va stric placerea de a vinde si de a cumpara dar la banii astia eu personal mi-am facut singur mantinele de sunt mai bune si mai frumoase decat cele din comert.Am sa fac poze si am sa va arat.Nu trebuie decat materiale;rigle de lemn 5cm,plasa de rigips 40 m,cuie ,baitz 1kg pe baza de apa si lac,IN TOTAL M-A COSTAT 160 LEI SI AM FACUT 12 mantinele ca la carte. Inca odata va rog sa nu o luati in nume de rau cele spuse mai sus,dar poate am fost de folos.Cei ce vor sa economiseasca bani ,cu putin efort iese ceva frumos si ieftin.VA SALUT CU STIMA
- - - Actualizat - - -
V-am promis poze si am sa le postez .
Tot ce vedeti in sala m-a costat 250-300leiUltima editare de marcu vasile; 10.aug.2012, 17:38.
Comentariu
pe tt-sport.ro joola noi la 83 lei noi...astept si eu un pret pentru cele second mci!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de roman bogdan Vezi postAvand in vedere ca nici o mantinea nu vad sub 100lei, eu cred ca 90lei e un pret ok
Chiar dimensiunile nu le stiu, par de 2m
- - - Actualizat - - -
Postat în original de straja Vezi postcumpar mantinele care sa fie folosite in stare totusi buna sau noi dar la un pret bun!!1ZJ-SZLC
fh/bh- Btf Tenergy o5fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:51.Procesare...X
Comentariu