Caut un lemn foarte bun pentru chop si o iarba la fel de potrivita pentru un joc modern de aparare. Ma puteti ajuta va rog frumos cu cateva sfaturi? Am nevoie de un lemn care sa ma ajute sa chop-uiesc cat mai bine cu backhandul dar sa fie si destul de puternic pentru retopspin-ul de forehand. Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Caut un lemn foarte bun pentru chop si o iarba
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 28.iul.2010
- 251
- Cluj-Napoca
- 34
Likes given: 39Likes received: 73
Buna! Nu stiu cat de potrivit mi-ar fi kreanga aeros. Din cate stiu e un lemn off spre off+ iar eu tind sa cred ca as avea nevoie de ceva defensiv, gen Joo Saehyuk. Sau ma insel?
Comentariu
Postat în original de sweetsorrow Vezi postCaut un lemn foarte bun pentru chop si o iarba la fel de potrivita pentru un joc modern de aparare. Ma puteti ajuta va rog frumos cu cateva sfaturi? Am nevoie de un lemn care sa ma ajute sa chop-uiesc cat mai bine cu backhandul dar sa fie si destul de puternic pentru retopspin-ul de forehand. Multumesc
Culmea cum aveti la vanzare tot ce recomandati.
Avertisment pentru reclame !Ultima editare de dolly; 24.feb.2022, 18:19.un singur lemn DEF
zeci de fețe diverse
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:51.Procesare...X
Comentariu