Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn BUTTERFLY Timo Boll ALC NOU, in cutie, original !

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand lemn BUTTERFLY Timo Boll ALC NOU, in cutie, original !

Lemn BUTTERFLY Timo Boll ALC
    Produsul il pot da doar la comanda.Cine se hotaraste sa il ia va stii mai multe detalii. Nu stiu exact cu ce tip de manere sunt disponibile,numar limitat de produse(se vand cam repede)
    Este nou nout,adus din Germania,nu are garantie de la producator( insa nu cred ca exista asa ceva ) fapt pentru care ofer eu o garantie a mea (permit cumparatorului sa imi returneze produsul daca nu e multumit de el cu conditia sa fie in exact aceeasi stare in care l-a cumparat urmand ca eu sa returnez exact aceeasi suma)
    Pretul este mult mai mic fata de magazinele ce il comercializeaza (cele din romania, si majoritatea magazinelor din strainatate) si nume : 500 RON (cu aproximativ 100 Ron mai putin)

Transportul se face prin courierat(suporta cumparatorul plata transportului) si prin posta(suport eu).
    Rog si ofer seriozitate maxima !

Aveti MP!
    Lemne: DHS Hurricane Long W997
    FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
    BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Mai este valabil anuntul? Am un prieten care este interesat de acest lemn. Se numește Dragoș si poate fi contactat la tel. 0740067630.

Comentariu

Buna seara,
        Au fost ceva lemne la dispozitie si s-au vandut . A mai ramas unul care era pastrat pentru mine insa am renuntat la el. Maine am sa sun la depozit sa verific daca mai e valabil si am sa il anunt pe prietenul Dvs.
        Stima,
        Mares Sorin

Comentariu

Procesare...
        X