Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand huse de paleta
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
iti ofer 100 lei pe toate daca vrei.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Iata adresa: ROMAN BOGDAN MARIUS, str. PIATA ARENEI nr.4 bl. C ap.18
loc. Arad. jud.Arad
trimitele ramburs cu posta romana, cand primesc coletu iti virez baniiBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4657
- Arad
- 43
Daca husa Donic este dubla, atunci te rog trimite-mi: husa Donic si husa Butterfly lucioasa cea din dreapta pozei.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
beton frate, initial le luai pe toate, de ne-ai dat sah la toti, dupa aia zici ca nu le mai vrei pe toate ...
Zoki , te rog sa ma contactezi dupa ce vorbesti (ti-am trimis 2 mesaje deja) cu dl. Bogdan si lamuresti daca le vrea pe toate sau nu.
eu doresc husa Stiga.
msBoys, be ambitious !
Comentariu
- 4657
- Arad
- 43
Sa-ti explic: M-au sunat colegi de pe forum care ar fi dorit sa ia si ei cate una, si m-am simtit prost, mai ales ca ii cunosc personal pe cei in cauza, asa ca am renuntat si am ales doar doua, imi cer scuze pt inconvenientaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
eu le.as lua pe toate cu 100 lei. mi se pare un pret bun. si nu prea ma simt...daca mai vrea cate unu` cate una`)
Comentariu
Postat în original de zhovea Vezi posteu le.as lua pe toate cu 100 lei. mi se pare un pret bun. si nu prea ma simt...daca mai vrea cate unu` cate una`)Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
încerc sa multumesc cât mai multa lume.Domnul Roman a postat primul așa ca husa Donic si Butterfly din dreapta merge la dansul.Husa Stiga la domnul TimeShift daca îmi trimite adresa pe mp deoarece a fost al doilea interesat.Mai ram?ne husa Butterfly din stânga imaginii.Am desfacut punga si este husa simpla cea din stânga.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
nu cred ca ii pasa omului cine le cumpara..important e sa le vanda...probabil de asta le.a si scos la vanzare,,,dar na...cei cu bun simt..vin si spun..:"domnule ar fi normal sa cumparam toti cate una"
eu cand o sa scot un set de mingi la vanzare..nu o sa le vand toate la un singur om. o sa vand cate una la 6 oameni pt ca eu am bun simt!
Comentariu
- 4657
- Arad
- 43
mie mi-ai trimis-o?Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Mai aveti vreo husa la vanzare?Blade: Donic Epox Power Carbon Fh: Donic Desto F3 Bh: Xiying 979
"Fericirea si nenorocirea vin din noi insine. " - Meng-Tzu
Comentariu
Uite aici daca vrei, mai jos... nu cred ca mai are ca si eu am vrut...
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...axy-LKT-DHS%29
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:20.Procesare...X
Comentariu