Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dawei Inspirit sau Sword King

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Dawei Inspirit sau Sword King

Baieti iubitori de chinezisme, stiu ca mai dati sau ati dat si cu aceste fețe, care credeti ca se preteaza mai bine pe un lemn ofensiv(ex.Shark) si la lovituri block(capac), contre, atac flat, pe langa apreciatele topspin si backspin?
    E adevarat ca trebuie rabdare cu fețele Inspirit? Au nevoie la inceput de mai multe lipiri decat restul?
    Mersi!
    Xiom -Mitzutani - Xiom

Am un preten ce are Inspirit Quattro . Kingu il ia la viteza , iar Kingu e lipicios si Inspiritul nu. Inspiritul aduce cu Sriverul si in nici un caz cu Bryce ... Testam la fete si la lemne de ne pot sponsoriza astia
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

In cautarea idealului, ne tot perfectionam pana la adanci batraneti!!
      Quatro e diferita de Inspirit simplu, din ce am citit...
      Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
        Quatro e diferita de Inspirit simplu, din ce am citit...
        Aia se poate, dar nu cred sa existe o fața chinezeasca mai rapida decat Sword King
        Blade DHS PG 2

Comentariu

Eu joc cu un Inspirit de 2,2 pe un lemn all.Mi se pare ca seamna mult cu Sriver Fx si G2Fx doar ca e la jumatate de pret.Inspiritul nu e la fel de spinoasa ca tackifire sau tackiness,in schimb sunt mult mai controlabile.
          si inca o chestie...inghit foarte mult lipici.Trebuie date cateva straturi sa se lipeasca bine.

Comentariu

Aha , inseamna ca nu sunt departe una de alta Quattro si cel clasic, depinde ce dens e buretele ca vine in multe variante - de la 35 pana la 40 si ceva. Se pare ca Quattro are cauciucul ceva mai gros, dar e destul de elastic si ala - eu le-am asemanat cu Sriver L ca de ala am eu ...
            Blade DHS PG 2

Comentariu

Salut Rares. Crezi ca Inspirit-ul are mai mult control decat un Yasaka GPS? Sau poate ce-i "dedesubt" ti-a furnizat un control de exceptie?
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Rares, vin si eu cu o intrebare/doua: mai multe lipiri sau mai multe straturi(aplicari) inainte de prima folosire la joaca?
                Eu tot dau cu millenium acum, sa ii trag cateva straturi de basic ori fair inainte sau si cu millenium e ok?
                Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Baga Basic ca este mai gros si satureaza mai repede buretii plus ca nu-i "agreseaza" decat putin si doar 10 minute. Ai nevoie de o baza lipicioasa deci multa guma. Fair sau altele au mai mult solvent si trebuie multe straturi ca sa se adune ceva guma. Cu basic ajung doua-trei. Dupa aia dai cu Mileniumul tau.
                  Lemn- Bty Viscaria
                  FH - TENERGY 05
                  BH - TENERGY 80

Comentariu

Baga Tibhar Rapid Clean . E un speed-glue destul de gros si lipeste foarte trainic.
                    Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de VISCO
                      Salut Rares. Crezi ca Inspirit-ul are mai mult control decat un Yasaka GPS? Sau poate ce-i "dedesubt" ti-a furnizat un control de exceptie?
                      Eu zic ca are mai mult control decat Gps pentru ca e mai putin lipicioasa.
                      Bineinteles,conteza mult si lemnul.Poate pe un lemn off+ isi mai pierde din control.Una peste alta,isi merita banii.
                      Rares, vin si eu cu o intrebare/doua: mai multe lipiri sau mai multe straturi(aplicari) inainte de prima folosire la joaca?
                      Eu tot dau cu millenium acum, sa ii trag cateva straturi de basic ori fair inainte sau si cu millenium e ok?
                      Mai multe straturi inainte de prima folosire,insa si dupa ce joci de cateva ori cu ea tot necesita minim 2 straturi.
                      Eu nu am folosit niciodata millenium dar mi se pare destul de pretentios.
                      Daca nu iti doresti de la paleta doar speed++ atunci pune basic.

Comentariu

Multumesc Rares, Vali, Visco.
                        In concluzie o sa pun un sword king pe forhand si un Inspirit pe rever!!
                        Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Multumesc Rares, Vali, Visco.
                          In concluzie o sa pun un sword king pe forhand si un Inspirit pe rever!!
                          Cu mare placere! Sa zici cum merge
                          Blade DHS PG 2

Comentariu

Sigur, Vali! Mai intai sa-mi ajunga coletul prin nametii astia!!
                            Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Procesare...
                            X