A fost un turneu reușit în care fair play-ul a fost prioritar și va mulțumesc pentru asta.felicitari tuturor și în special premianților.apreciem efortul depus pentru pregătirea sălii (Leo) și organizanizatorului tehnic(Claudiu).sa ne revedem sănătoși 🤗
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Deva (Electrica) - 15.01.2022
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Felicitari castigatorilor.Se pare ca Hunedoara a devenit orasul nr 1 al judetului in tenis de masa
- Aprecieri 4
Comentariu
junior- 01.iun.2021
- 117
- Hunedoara
- 54
Likes given: 107Likes received: 102
Crainic Adrian tu ai fost singurul campion județean ,care nu știe să de-a topspin,te așteptăm la Hunedoara la antrenamente.Multa sănătate să avem și să ne bucurăm de ce-a ce reușim să facem la masă de tenis.mateidumitru likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 24.ian.2015
- 1481
- hunedoara
Likes given: 261Likes received: 548
Postat în original de Romulus 51 Vezi postCrainic Adrian tu ai fost singurul campion județean ,care nu știe să de-a topspin,te așteptăm la Hunedoara la antrenamente.Multa sănătate să avem și să ne bucurăm de ce-a ce reușim să facem la masă de tenis.
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1515
- deva
Likes given: 1324Likes received: 932
Postat în original de Romulus 51 Vezi postCrainic Adrian tu ai fost singurul campion județean ,care nu știe să de-a topspin,te așteptăm la Hunedoara la antrenamente.Multa sănătate să avem și să ne bucurăm de ce-a ce reușim să facem la masă de tenis.
Sent from my iPhone using TapatalkUltima editare de dani 0205; 16.ian.2022, 06:22.
- Aprecieri 4
Comentariu
Topspin sau nu, Adi Crainic e sufletul petrecerii in judet )Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 28.dec.2012
- 1099
- targoviste
- 71
Likes given: 2335Likes received: 761
Salutare, mă bag și eu unde ,,nu - mi fierbe oala", mă gândesc că trebuie să ai genunchii puternici ca să joci pe gresie!!! In tot orașul nu aveți o sală macar cu 4 mese și ceva pe jos rezonabil???
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de darmaz ion Vezi postSalutare, mă bag și eu unde ,,nu - mi fierbe oala", mă gândesc că trebuie să ai genunchii puternici ca să joci pe gresie!!! In tot orașul nu aveți o sală macar cu 4 mese și ceva pe jos rezonabil???
- Aprecieri 4
Comentariu
- 1515
- deva
Postat în original de darmaz ion Vezi postSalutare, mă bag și eu unde ,,nu - mi fierbe oala", mă gândesc că trebuie să ai genunchii puternici ca să joci pe gresie!!! In tot orașul nu aveți o sală macar cu 4 mese și ceva pe jos rezonabil???
Daca doriti, sunteti binevenit!
Sent from my iPhone using Tapatalkdarmaz ion likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 1515
- deva
Postat în original de calyn85 Vezi postA fost un turneu reușit în care fair play-ul a fost prioritar și va mulțumesc pentru asta.felicitari tuturor și în special premianților.apreciem efortul depus pentru pregătirea sălii (Leo) și organizanizatorului tehnic(Claudiu).sa ne revedem sănătoși 🤗
Inca regret ca nu l-am batut pe Bogdan😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
Multumesc de aprecieri,la urmatoarea vizita la Hunedoara o sa l rog pe domul Busu sa mi predea cateva lectii din celebrul lui spin"covrig" . Conform vechiului proverb romanesc"Pe calul batran nu l mai inveti sa traga" nu cred ca voi deveni un atacant bun indiferent de numarul orelor de antrenament pentru deprinderea topspinului .
- Aprecieri 3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:23.Procesare...X
Comentariu