Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Ditroit", Lăzarea (HR) - 29.01.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • FELICITARI lui Bardas Mark si Baciu Gabriel pentru deosebita performanta realizata:locul I la Open respectiv Elite,o premiera pt fiecare dintre cei doi tineri sportivi(daca nu ma insel cumva?)!!!!
    Performanta este cu atat mai valoroasa cu cat a fost obtinuta in fata unor jucatori foarte valorosi si mult mai bina cotati in clasament.

    I love table tennis !

    Comentariu


    • Buna ziua ..Un turneu foarte bun cu o atmosfera foarta buna.. In numele sovatenilor va multumim pentru organizare ,ospitalitatate ,si efortul depus..Din pacate nu ma pricep la organizare tehnica dar sunt convins ca greselile de organizare semnalata de conducerea Amatur se pot corecta.. Dupa parerea mea nu trebuie abandonat circuitul Amatur ci sa facem efort pentru a imbunatati ...Cu iesirea din circuit o sa pierdem cu totii ..Concursuri mai putine,distante mai mari,aglomeratie mai mare pe locuri ,etc..Pina la urma urmei pasiunea pentru tenisul de masa ne leaga,si ne mai intilnim socializam, ,iar Amaturul ,ne ajuta sa facem sistematic ,civilizat ,competititv.. .In speranta ca aceasta problema se rezolva cu bine ,cu stima Birtalan Levente

      Comentariu


      • Echipa din Botosani multumeste domnului Heja Zoltan si colaboratorilor sai pentru eforturile depuse in organizarea concursului, intrucat nu e deloc usor sa duci la capat cu bine un concurs cu atat de multi participanti. Noi ne- am simtit bine la Lazarea, iar despre neregulile cu grupele de 3 nu ma prea pricep, dar cred ca totul se poate corecta printr-o comunicare mai eficienta cu CD. Cred ca organizatorii de turnee nu trebuie descurajati, chiar daca uneori mai apar mici greseli in organizare intrucat nimeni nu e perfect si a gresi este uman. Sper ca domnul Heja va continua sa fie un organizator de turneee in zona Gheorghieni, chiar daca pe moment e suparat si a afirmat pe forum ca nu va mai face acest lucru.Multa sanatate si sa ne vedem cat mai repede la Ditrau.

        Comentariu


        • Buna seara !

          De mult nu m-am facut vazut pe forum, dar acum sunt nevoit, pentru ca am un respect foarte mare pentru dl. Heja.
          Am fost la multe turnee, am intalnit multi organizatori si multi pasionati de tenis de masa. Peste tot s-au facut greseli mai mici sau mai mari, dar de obicei se plang cei care au pierdut la masa de joc. De ce a facut grupe de 3 ? Pentru ca are voie, scrie in sistemul de joc grupe superiore de 3/4. Dl. Heja este vinovat ca organizeaza turnee pe timp de pandemie ? Care organizator nu a gresit in acest timp ?
          Sa stiti ca noi vom juca tenis de masa si de acum in colo, ori in amatur ori in afara ei. Nu cred ca Amaturul vrea sa-l piarda si pe dl. Heja, cum l-a pierdut pe dl. Tokos.
          Atat am avut de spus, va doresc noapte buna !

          Ps. Nu este o greseala ca toate turneele organizate de el, sunt foarte aglomerate.

          Comentariu


          • Bună ziua.
            Sunt intrigat deoarece , în urma mesajului postat de către CD, nu au răspuns toți cei care au participat la acest turneu.
            am participat și la alte turnee cu organizare mult mai slaba, chiar in timpul pandemiei,însă nu s.a sesizat nimeni!
            A fost un turneu reușit, unele greșeli tehnice se pot remedia,
            "RUFELE SE SPALA"...IN "CASA"(NICIDECUM IN VAZUL A CATORVA SUTE DE SPORTIVI!!!!)
            UNDE ESTE ELEGANTA,UNDE ESTE FAIR-PLAYUL CD-ULUI???
            CAND CINEVA FAVE CEVA CONSTRUCTIV ...PENTRU NOI TOTI,CEI CARE IUBIM ACEST SPORT.. NU POTI SA IL UMILESTI...PUBLIC ..PT CA .. NU A FOST PERFECT!!!!
            DOMNULE HEJA VA ROG, IN NUMELE TUTUROR
            NU PUNETI LA SUFLET, VA ROG SA REVENITI ASUPRA DECIZIEI DUMNEAVOASTRĂ.
            NU SUNT SINGURUL CARE CONDUC ORE PT A VENI LA CONCURSURILE ORGANIZATE DE DUMNEAVOASTRĂ!
            and 8 others like this.

            Comentariu


            • Postat în original de denesferi Vezi post
              Buna seara !

              .. De ce a facut grupe de 3 ? Pentru ca are voie, scrie in sistemul de joc grupe superiore de 3/4. Dl. Heja este vinovat ca organizeaza turnee pe timp de pandemie ? Care organizator nu a gresit in acest timp ?
              ....
              Cu Feri am cam rezolvat problema la telefon, dar alții poate nu știu că trecând peste grupele superioare de 3, au fost si alte aspecte. Mesajul C.D. trebuie citit cap-coadă, altfel ...

              Hobby: Motoare si ski !
              http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

              Comentariu


              • Postat în original de Sorin Sovea Vezi post
                ...
                A fost un turneu reușit, unele greșeli tehnice se pot remedia,
                "RUFELE SE SPALA"...IN "CASA"(NICIDECUM IN VAZUL A CATORVA SUTE DE SPORTIVI!!!!)
                UNDE ESTE ELEGANTA,UNDE ESTE FAIR-PLAYUL CD-ULUI???
                CAND CINEVA FAVE CEVA CONSTRUCTIV ...PENTRU NOI TOTI,CEI CARE IUBIM ACEST SPORT.. NU POTI SA IL UMILESTI...PUBLIC ..PT CA .. NU A FOST PERFECT!!!!
                ...
                In primul rând ai uitat că rufele de la Cheile Grădiștei nu le-ai spălat în casă, dacă trebuie îți explic,... iar în al 2 lea rând te anunț că a existat fair-play, chiar eu am dat mesat privat dlui Heja, (inainte de turneu) si am explicat ce trebuie să facă pentru a califica a 5-cea persoană din inferioare către superioare. Nu putem califica pe cine vrem, trebuie să calificăm pe cel mai bun. Nu este umilință dacă noi cei din C.D. vrem să protejăm (și) participanții, sau scriem să înțeleagă și ceilalți cum trebuie să facă, fie ei organizatori sau participanți.


                Hobby: Motoare si ski !
                http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                Comentariu


                • După toate cele întâmplate, (aici mă refer și la decizia luată de Dl. Heja), am vorbit din nou la telefon cu dumnealui si o să facem cumva să nu lipsim participanții de aceste locații (Gheorghieni si Lazarea). Turneele nu le-a scos nimeni din Calendar si nici nu le scoate, mi-am dat seama că este o decizie luată pe baza stresului ca urmare a unui turneu, știu cum este, si mie îmi vine să renunț după ce se termină câte un turneu, dar suntem dependenți de acest sport, asa că la următoarele turnee de anul acesta, am să fac cumva să mă implic direct, practic să mă încarc cu turneele de la Lazarea si Gheorghieni. Fac acest ”efort” nu pentru că Dl. Heja nu ar știi, ci pentru că acum chiar nu se poate altfel, nu mai explic de ce sau pentru ce, lasăm rufele în mașina de spălat.
                  Hobby: Motoare si ski !
                  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                  Comentariu


                  • Cred ca fiecare jucator de pe acest forum care citeste acest mesaj va intelege. Tenisul de masa mai inseamna si cele mai rapide si intelepte decizii de moment in cel mai scurt timp ( atat la masa de joc cat si in viata de zi cu zi). Cat despre decizia domnului Heja si a conducerii cred ca decizia cea mai inteleapta este sa se continue desfasurarea competitiilor si atunci cand trebuie ajutat vreun organizator ( chiar si in cazul domnului Heja) trebuie intervenit numaidecat. Spor in toate

                    Comentariu

                    Procesare...
                    X