Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar TB Spirit FL/ DHS Hurricane King III FL

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar TB Spirit FL/ DHS Hurricane King III FL

Cumpar TB Spirit second in stare buna,maner FL (flared),sa nu fie mai greu de 90 grame..
    sau Cumpar lemn DHS Hurricane King III second ,maner FL(flared),sa nu fie mai greu de 90 grame...

astept oferte pe forum sau la telefon: 0730221862

cu respect, Adelin Stanescu
    Ultima editare de adelin27; 17.nov.2012, 23:04.
    DHS Hurricane Long 5
    FH: Tenergy 05
    BH: Giant Dragon Talon

Nimeni nu vinde tenergy 05 neagra?
    DHS Hurricane Long 5

Comentariu

vand eu rosie.....daca vrei ceva negru am o fata joola pheonix noua nouta...taiata pe primoac carbon.....daca te intereseaza cauta-ma...accept si schimburi.....tenergyul rosu este jucat vreo 5 luni iar joola neagra e jucata 4-5 ore...
      Blade :Timo Boll Spirit Old AN
      Fh : Tenergy 05
      Bh : Tenergy 64

Comentariu

Multumesc mult dar am nevoie de 05 neagra de 2.1 grosime..
        DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Ofer 150 ron daca fata e ca si noua...
          DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Imi pare rau Adelin tu crezi ca cineva este prost pe acest Forum, adica sa si cumpere o fata care costa 260 ron ,,, si sa o foloseasca cateva ore sa fie asa cum spui tu (daca fata e ca si noua...) dupa care sa ti-o vanda tie fata cu 150 ron?... Cred ca ce cauti tu este o fata nou,,, simplu cumpara una... oricum nu cred ca vei gasi asa ceva aici la pretul acela,,,
            Ultima editare de leo33; 27.aug.2012, 22:52.

Comentariu

Nu cred pe nimeni prost doar ca sunt foarte multi care cumpara tenergy si nu pot juca cu ele si le vand imediat,eu astept,am dreptul sa incerc..Si au fost 2 fete aproape noi la 300 ron adica 150 bucata dar erau la pachet...Nu are rost sa intru in polemici de aceea nu comm prea mult,o zi buna
              DHS Hurricane Long 5

Comentariu

mi-am luat o fata btf neagra roundell soft...am jucat-o cam 2 luni, mi-am dat seama ca e cam acelasi lucru cu tenergy-ul. acum caut si eu sa cumpar tenergy 05 fx negru...) roundelul e la vanzare cu 90 ron, fata e aproape noua, cauciucul e bun si nu are nimic pe ea, ciupituri, zgarieturi...daca te intereseaza pot sa ti-o trimit s-o vezi...dar stiu din proprie experienta ca daca ai apucat sa joci cu tenergy nu o sa te mai intereseze altceva...)
                ZJ-SZLC
                fh/bh- Btf Tenergy o5fx

Comentariu

am eu la vanzare 1 fața tenergy 05 neagra si o pereche t64,toate sunt second,o sa le masor si voi pune poze
                  vreau 80 de ron pe buc

Comentariu

Iti propun fata asta:
                    Tenergy 05 2.1 neagra jucata 6 ore, 151x155 mm, topsheet impecabil, burete curatat, impecabil - 170 lei cu transport inclus.

Te-am sunat, dar n-ai raspuns. Mai incerc mai tarziu.
                    Blog de tenis de masă

Comentariu

Multumesc mult Cristi pentru fata..
                      DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Cumpar lemn DHS HURRICANE LONG in stare buna!!!multumes anticipat
                        DHS Hurricane Long 5

Comentariu

second
                          DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Sunt interesat in continuare
                            DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Nimeni nu a incercat acest lemn? daca joaca cineva cu acest lemn astept pareri...Multumesc mult
                              DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Greu de crezut ca a cumparat cineva acest lemn... costa 550$....si daca l-a cumparat....nu cred ca l-ar vinde...dar...spor la cumparat!

Comentariu

Nu costa chiar asa de mult ... doar nu facut din platina cu aur...
                                  Costa 155 $ http://ttnpp.com/shop/dhs-hurricane-long-p-565.html
                                  Se gaseste si in Romania la TTsport si costa 685 lei http://www.ttsport.ro/dhs-hurricane-long-1000.html

As fi si eu curios daca a jucat cineva cu el sa faca un review.
                                  Numai bine tuturor!
                                  Ultima editare de CornelTT; 01.nov.2012, 11:21.
                                  Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Lemnul este DHS Hurricane Long de aici la 155 USD si nu lemnul personal al lui Ma Long de aici.
                                    Blog de tenis de masă

Comentariu

Mi s-a parut ca s-a referit la acest lemn, cand a spus:
                                      Postat în original de adelin27 Vezi post
                                      Cumpar lemn (second) DHS HURRICANE LONG, priza FL (flared) lemn cu care joaca Ma Long..
                                      ...
                                      - - - Actualizat - - -
                                      Din cate stiu, Ma long nu joaca cu DHS Hurricane LONG, ci cu acel lemn, care nu se gaseste decat pe prott.cc
                                      - - - Actualizat - - -
                                      Poate ne lamureste adelin, ce lemn vrea sa cumpere....

Comentariu

Postat în original de adelin27 Vezi post
                                        Cumpar lemn (second) DHS HURRICANE LONG, priza FL (flared) lemn cu care joaca Ma Long..
                                        Cumpar fata (second) DHS Skyline III National bluesponge neo (pentru apa) fata cu care joaca Ma Long..
                                        Le ridic personal din Targoviște,Campina,Ploiești,București in rest posta..
                                        cu respect Adelin Stanescu, tel: 0744 479749 sau 0730221862

DHS Hurricane Long
                                        Handle :
                                        With the package :
                                        Member price:$218.00 / each
                                        Your price:$218 / each
                                        Quantity:
                                        Details
                                        DHS Hurricane Long Table Tennis Blade
                                        Model: OFF++
                                        Ply: 5 (Aryl-Carbon)
                                        Weight: around 95?1g
                                        Thickness: around 6.16mm
                                        Handle: Long(shakehand)-FL / Short(penhold)
                                        Ma Long nu joaca cu acest lemn.
                                        Vezi imaginile alaturate si-ti dai seama ca nu este acesta lemnul lui Ma Long...

...min 6.23...paleta lui Ma Long alaturi de cea a lui Zhang Jike...
                                        FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64

Comentariu

Asa cum am spus, este lemnul de 550$ de pe prott.cc...care nu se gaseste in comert...
                                          Multumesc dl Mutiu pentru imagini!

Comentariu

Chestia cu lemnul de 550 $ mi se pare mai mult o chestie de marketing pentru americani snobi si plini de bani. Nu are cum sa coste un lemn asa de mult decat daca e de pus in vitrina. Chiar am prieten membru intr-un club de tenis destul de mare in SUA. Am sa-l intreb poate are cineva pe acolo asa un lemn si poate aflu cateva pareri ..
                                            Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Sunt lemne care valoreaza atat... de exemplu Bty Cresail.... se vinde de la 350euro....pana la 500...depinde unde il gasesti si in ce stare...si unii jucatori chiar joaca cu el (Andrei Filimon stiu sigur)...

Comentariu

Cum adica n-are cum sa coste atat daca asta-i pretul?!? http://prott.vip020.net/Product-Deta...de=MaLongBlade A fost 1000, acu' e 550 cum zicea si Claudiu.

Comentariu

Asta-i 2000 de euro http://www.tabletennis11.com/other_e...taku-resoud-st Si nici nu e pe stoc. Probabil se vand ca painea calda ).

Comentariu

Procesare...
                                                  X