Am primit fata Huricane lll National.Multumesc.Recomand,vanzator serios.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand fete DHS , cutie ptr. paleta si paleta Donic
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
pe ambalaj scrie marime L (l-am comandat ptr. ,mine L,care este marimea mea) dar este prea mic ptr. mine.Eu cred ca unui copil de 8,9,10 ani i-ar fi bun atat tricoul cat si sortul
- - - Actualizat - - -
valabil
Comentariu
65 de lei fara transport
- - - Actualizat - - -
lemnul DHS PG9 a fost doar incercat inca e de vanzare.Are un simt f bun l-am icercat cu fata soft pe fh si una medium-hard pe bh si e extraordinar la topspin moale cat si topspin in forta cand am lovit cu fata mai tare.Se comporta excelent si la mingi taiate.Deci prima mea impresie ca e un lemn cu control f bun cu care poti plasa mingile destul de usor unde vreiUltima editare de sorinoo1; 26.oct.2012, 00:26.
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 913
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 44Likes received: 38
Te rog sa imi spui ce marimi ai la tricou/short Li-Ning. Si pretul la fiecare.
MultumescHurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
Cred ca in postul asta aveai si H3 si TG 3 nationale....urmau a-ti veni....odata si odata.
Vroiam sa te intreb daca mai e de actualitate oferta, chiar daca in acest moment nu e pe stoc...pentru ca astept, nu ma grabeste nimeni...
StimaLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
adaug la vanzare o paleta Donic ansamblata la Bistrița jucata aprox 26-28 de ore
lemn Donic Epox offensiv fete Donic Baracuda.Poze in primul post
Comentariu
Salut m-ar interesa si pe mine un DHS skyline tg3 blue sponge cand mai aduci. La fel ca domnul Gabikr nu ma grabesc. Poate daca ne strangem destui mai iese de o comanda. Da te rog un mesaj cand esti dispus sa aduci.
http://www.tabletennisdb.com/rubber/...ue-sponge.html
Comentariu
as dori si eu 2 dhs cloud&fog ox...se poate...cat m-ar costa?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Am ridicat paleta de la posta!
E in stare foarte buna,unpic ciupita(Foarte foarte putin in partea de sus),dar restul e ok.
Multumesc!
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3442
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de sorinoo1 Vezi postVand fete DHS
* DHS GoldArc III pret 170
*DHS TinArc 125 de lei
*DHS TinArc III 125 de lei
echipament Li-Ning marime L insa e atat de mic incat e potrivit ptr. copii intre 8-10 ani pret 55 lei
cutie aluminiu noua nouta ptr. paleta si 3 mingi pret 135 lei fara transport pret nou 125 lei
lemn Donic Epox Control si fete Donic Quattro Formula pret 275 lei (nu este inclus transportul)
- - - Actualizat - - -
Am inteles care a fost cauza de ce nu ai raspuns acestor mesaje de aceea te rog sa ma scuzi ca am fost atat de insistent dar nu am vrut sa pierd aceasta ocazie .Costumul este dupa cum am discutat a unui copil de la sala este ziua ei saptamana asta adica sambata si vreau sa-i fac o surpriza.CU STIMA SI RESPECT MARCU.
P.S.Te rog inca odata sa ma scuzi.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:41.Procesare...X
Comentariu