Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand ButterFly W.Schlager OFF+ [Originala]

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand ButterFly W.Schlager OFF+ [Originala]

Paleta este in stare buna , O vand pentru ca este prea rapida pentru mine , + ca m-am cam lasat de tenis de masă . Pretu este Negociabil Pm daca te intereseaza .
    (at) ofer paleta tot cu fetele de pe ea , sunt Friendship fx 720 noi . Imagini Mai jos.
    PRET 130+ Pretu este final + dau si fetele in acelasi pret.!
    NR TELEFON 0749330269
    Ultima editare de PaiPai; 03.ian.2013, 14:04.

lemnul nul vinzi separat?????
    Blade:Hurricane King
    FH: Tenergy 64
    BH: Xiom sigma pro

Comentariu

Ba da , fetele erau doar cadou ) dar acm le-am dezlipit si sa rupt una , in concluzie dau doar lemnu.

Comentariu

Offfffffffff tare bine se pare ca iti pare ca te-ai lasat de tenis de masă-eu si acum stau si ma gandesc cum ai putut da cu piciorul unei asemenea sanse,de a avea alaturi unul din cei mai mari antrenori din istorie,cand unii de varsta ta ar da orice sa aiba sansa la care tu ai dat cu piciorul atat de usor.
        De ce nu iti cumperi o paleta controlabila si sa bagi antrenament de calitate?de ce?
        Lemn:Butterfly Liu Shiwen
        FH: Tenergy 05
        BH: Dignics 05

Comentariu

Dar ce a patit lemnul, de arata in halul ala?
          - - - Actualizat - - -
          Postat în original de george25 Vezi post
          Offfffffffff tare bine se pare ca iti pare ca te-ai lasat de tenis de masă-eu si acum stau si ma gandesc cum ai putut da cu piciorul unei asemenea sanse,de a avea alaturi unul din cei mai mari antrenori din istorie,cand unii de varsta ta ar da orice sa aiba sansa la care tu ai dat cu piciorul atat de usor.
          De ce nu iti cumperi o paleta controlabila si sa bagi antrenament de calitate?de ce?
          +1

Comentariu

Asa lam primit si eu . Nu-i nou. Poate te referi si la fata si spate , are lipi nu am dat cu chesti pe el , doar ce am dat fetele jos.
            (at) Cat despre varsta , nu am ce sa fac am 19 ani.. Daca eram mai tinerel )) nu renuntam , dar acuma na asta este :d, Si aicia la noi nu avem posibilitati concursuri etc .:-j
            (at) Fac schimb si pe alte obiecte , daca nu se poate banii.!
            Ultima editare de PaiPai; 16.aug.2012, 15:46.

Comentariu

Ai 19 ani,asa si?unii au peste 40 si joaca pana li se lipesc tricourile de piele ,cauta tot timpul sa isi imbunatateasca tehnica,miscarea la masa,cauta noi parteneri de joc,si o fac pentru SANATATE!!,pentru placerea de a practica un sport,si mai presus de toate,pentru a lega noi prietenii
              de concursul Amatur ai auzitîșigur se va ivi ocazia unui turneu prin judetele invecinate
              Lemn:Butterfly Liu Shiwen
              FH: Tenergy 05
              BH: Dignics 05

Comentariu

Nu cred.. Nu cunosti orasu ca sa vezi despre ce ii vorba , ..) .
                (at) Up!
                Ultima editare de PaiPai; 16.aug.2012, 16:10.

Comentariu

Are dreptate george!! Eu am 31 de ani, operat la picior cu tija metalica, cand e vb de concurs parca imi ard calcaiele
                  Cat ceri doar pe lemn?
                  Blade: VECHITURA CU 70 LEI
                  FH: FATA DE ROATA DE MASINA
                  BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Acelasi pret , Mai las 10 lei daca este nevoie , fetele le-am vandut. Mai am lemnu .
                    - - - Actualizat - - -
                    Valabil 120! Pret final.
                    - - - Actualizat - - -
                    Up...
                    - - - Actualizat - - -
                    Up...
                    Ultima editare de PaiPai; 17.aug.2012, 10:44.

Comentariu

valabil
                      - - - Actualizat - - -
                      uppp:d

Comentariu

Procesare...
                      X