Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se limitează locurile la Open la 72 ... sigur se va mai retrage unul pana sâmbătă ... si se face o grupa in plus la Elite ... vor intra primii 6 de pe lista de așteptare
din lipsa soferului,a intervenit o urgenta se retrag cei din buzias
Incredibil cum se pot inscrie unii participanti de parca organizatorul ar trebui sa stie localitatea de domiciliu a fiecarui jucator in parte,probabil tot din cauza unei ''urgente''.Tot la fel de incredibil este si numarul mare de retrageri -peste 80 pana acum,probabil astazi vor mai fi vreo 10-15,foarte multi se inscriu ''la misto'' doar ca sa dea de lucru organizatorului tehnic de parca n ar fi destul de ocupat si asa cu actuaizarea clasamentului si multe altele.
Cu scuzele de rigoare pentru întârzierea mesajului se retrag Petrache Radu și Oniga Paul de la avansați , am crezut ca nu mai prindem loc de pe lista de așteptare și ne-am făcut alte planuri . Să aveți un turneu frumos , toate cele bune .
Buna seara.
Rog un info:Tamas Szilard are vreo sansa sa prinda loc la Elit?
Dacă se retrag 2 cu siguranta și în ultima ora se retrage unul mai nou de la elite ,dar fii cu ochii pe forum, îmi cer scuze de răspuns, poate nu sunt în măsura dar mai animam forumul
Comentariu