Corneanu Sorin din Botoșani ocupa locul 77 nu 88 (conform clasamentului din 20august2012). Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Din pacate, se retrage Craciunica Andrei, din Călărași.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1158
- calarasi
- 50
Likes given: 106Likes received: 91
Balan Ionel-Călărași-amatori-421Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
Postat în original de Bila Vezi postRezervat pentru inscrieri.
OPEN
Nume si prenume Localitate MA Loc
1 Roman Iulian Brașov 34 1
.
.
.
REZERVE
61 Dascalasu Catalin București 20 804
62 Sengoz Mehmet Botoșani 18 62 inscris la Amatori
.
.
.
AMATORI
Nr Nume si prenume Localitate MA Loc
62 Sengoz Mehmet Botoșani 18 62
63 Migea Cornel Sibiu 18 63
68 Zainescu Corneliu Galați 18 68
.
.
.
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 423
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 300
aloha dragilor...se retrage GIPSY KING Alba Iulia... sorry....din Ardeal acelas traditional...LONG LIVE ROCK AND ROLL
Comentariu
in fine cred ca exista o Logica. Existe o posibilitate ca sa joc la Open. Sau cand se clarifica situatie asta ca sa stiu si eu sigur doresc joc la open de aia multumesc si doamne ajuta
Sa ne vedem "cu bine"!
Comentariu
Postat în original de amedeo Vezi postEfendi Mehmet, treaba-i simpla: Sa ne vedem "cu bine"!
Multumesc mult inca o data Efendi
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
Cu mare, mare parere de rau se retrag din Sibiu: Mitzea Alexandru, Temelie Dragos si Iancu Sorin...Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Postat în original de mehmet Vezi postMultumesc mult EFENDI intrebare mea a ramas in aer ( Existe o posibilitate ca sa joc la Open ). Am inteles idea si ok asta este. Dar momentan sunt rezerve la open si daca retrage cineva apare un loc pt mine nu ??????
Multumesc mult inca o data Efendi
Atentie, totusi! Dumneavoastra ar trebui sa veniti pe la ora 08.30, pentru ca nu vom sti pana dupa-amiaza cine vine si cine nu vine la "open"... Iar de jucat la ambele categorii nici nu se pune problema.
Tamam!
Comentariu
Se retrage Micu CosminFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Dom Paul are el un pic mai mult de dreptate, vad ca la A+ si chiar unele A e un pic de mai mare inghesuiala in medie +20 de persoane .DECI PAUL poate ar fi de luat in analiza de catre board-ul Amaturului gabriel Pascu braila
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4355
- botosani
- 55
Likes given: 3758Likes received: 1735
....si posibil sa ajungem iarasi si la discutia punctelor pentru deplasare.... ! concursurile de B tind sa se transforme aproape toate in concurs la gramada...cu maxim 20-25 jucatori. Dar exista discutie deschisa undeva pe la regulament...n-are rost s-o reluam aici, sa lasam loc posturilor pentru inscrieri.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Din pacate in tara magiunului sunt ceva probleme asa ca suntem nevoiti sa ramanem acasa!
Se retrag Valceanu Daniel, Traistaru Marius, Parvan Radu si Botirca Sorin, toti de la Open!
Salutare si sa ne vedem sanatosi!
Comentariu
organizator local- 29.ian.2009
- 321
- Mangalia
- 57
Likes given: 0Likes received: 1
Va asigur ca, d-nul Bodeanu n-are absolut nicio legatura niciun "interes direct" , in a dilua participarea amatorilor la turnee, si raspund cu argumente ferme, pt aceasta afirmatie!
Va asteptam la Mangalia!
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 698
Postat în original de Dragomir PaulAseara figuram la : " Rezerve " acum sunt iar pe lista... Domnilor va mai amintiti de sintagma : " Dezbracate ca te f..., imbracate ca nu te mai f... " ?!
Nu are nimeni impresia ca un regulament PROST se joaca si cu destinele noastre ?!
Umil imi cer scuze in fata organizatorilor de la Mangalia si cu parere de rau postez pe aceasta pagina a dinsilor dar asa au cazut zarurile...
Domnule Bodeanu vreau sa-mi raspunde-ti daca aveti un interes DIRECT in a dilua participarea amatorilor la turnee... Asta in favoarea celor care nu au nici o legatura cu notiunea de AMATOR.
Asa cum puteti vedea. in lista celor 120 de amatori nu sunt inscrisi decat amatori; nu "diluarea" este problema pentru care sunteti la limita inscrierii pentru turnee A+, ci participarea d-vs din ce in ce mai rara la turnee.
D-le Paul, astept cu interes propunerile d-vs. de modificare a regulamentului, astfel incat sa convina tuturor si intotdeauna. Simplele aluzii aruncate din cand in cand nu tin loc de propuneri BUNE.
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
Din Sibiu: Todarcea Ioan la Amatori ( preferabil la Open ) 642 , MA15Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Daca doreste cineva din București sa ajunga la turneu, dar nu are mijloc de transport sa ma sune la 0722 455761 (Gelu). Momentan suntem 2 persoane si as vrea sa mai luam 2, maxim 3. Plecarea, sambata dimineata la ora 5,00, din zona Unirii/Romana, cu intoarcere sambata seara.
Comentariu
Postat în original de Dragomir PaulAseara figuram la : " Rezerve " acum sunt iar pe lista... Domnilor va mai amintiti de sintagma : " Dezbracate ca te f..., imbracate ca nu te mai f... " ?!
Nu are nimeni impresia ca un regulament PROST se joaca si cu destinele noastre ?!
Umil imi cer scuze in fata organizatorilor de la Mangalia si cu parere de rau postez pe aceasta pagina a dinsilor dar asa au cazut zarurile...
Domnule Bodeanu vreau sa-mi raspunde-ti daca aveti un interes DIRECT in a dilua participarea amatorilor la turnee... Asta in favoarea celor care nu au nici o legatura cu notiunea de AMATOR.
Inca o data va multumesc mult la baieti din Mangalia pt efortul de puse si munca lor. Bravo Mangalia doresc succes si ca organizator si ca jucator. Succes tuturor. Cer scuze dar se retrage Mehmet SENGOZ Open / Amatur va multumesc
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de mehmet Vezi postDragomir eu am incredere la baiat din Mangalia si bravo lor fiecare data pune suflet si organizeze cele mai frumose concursurii. Tu stiu mai bine cat de greu este sa organizez un turneu. Iar phaze cu regulament trebuie punem o propunere si votam si gata. Nu trebuie de cat incercam se mergea mai departe ce ati inceput voi dela inceput pt Amatur. Da intre adevar nu este frumos eu mam inscris si eram in locul 32 plasat la Open dupa aia mam trezit ca sunt in rezerve. astazi dupa retragerile s-ar putea intru din nou la Open dar in ultima minutele daca sa inscrie cateva care are media mai mara cat mine el joace si nu eu. Eu cred trebuie gandit si la asta putin nu este chiar correct sa batem atata km si trezesc ca nu am voi.
Inca o data va multumesc mult la baieti din Mangalia pt efortul de puse si munca lor. Bravo Mangalia doresc succes si ca organizator si ca jucator. Succes tuturor. Cer scuze dar se retrage Mehmet SENGOZ Open / Amatur va multumesc
Felicitari pentru comportament Mehmet !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:25.Procesare...X
Comentariu