Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnu Gheorghe, cand blazonul imi va impune, nu am sa astept sa fiu fortat de regulament sa joc la OPEN, am sa o fac din proprie initiativa... pana atunci.... amator ma numesc!
schema utilizata la turneele A+ in 2012 este:
Amatori ora 9,30; 20 de mese;
20 grupe inferioare x6 participanti=120; se califica jumatate=>60;
16 grupe inferioare; se califica primii 2=>32
eliminatoriu de 32;
Pentru OPEN ora 13,30-14,00 10 mese;
10 gr inf x6=60
8 gr sup=>16
eliminatoriu de 16.
Finala amatori ~ ora 20,30
Finala OPEN ~ 22,30.
Dar de ce la amatori se fac doar grupe inferioare, pe cind la open se fac si grupe superioare ? Oare ei vin de la o distanta mai mare si au dreptul sa joace mai mult sau, banii pe care-i platesc ei , sunt mai valorosi decit ai nostri ?!
De ce am ajuns la discriminari de felul acesta ?
Avand in vedere problemele legate de numericul acceptat la turneul precedent, n-ar fi indicat sa se afiseze deja lista inscrisilor ? Cer prea mult ?
Mersi !
Intr-adevar, in linia a II-a rog a se citi grupe superioare.
Lista de inscrieri se face dupa clasamentul actualizat, care tocmai a aparut. Deocamdata nu s-au acoperit decat jumatate din locuri, nu sunt motive de emotie.
Desi nu sunt nici macar organizator (!), imi permit sa spun si eu, in calitate de participant asiduu la multe turnee in ultimii doi ani, ca decalarea turneelor de Open si de Amatori pare a fi o solutie benefica eliminarii la maxim a timpilor morti, insa spre deosebire de marile turnee mentionate (Focșani A+, Reghin, București A+), unde s-a jucat in sistem cu grupe inferioare, superioare si apoi tablou eliminatoriu, observ din mentiunea lui Dragos ca intentioneaza sa renunte le grupele superioare...
Unii intentioneaza sa vina din celalalt capat al tarii...
Dupa un drum "din celalalt capat al tarii", dupa vreo 10 ore de tenis, Dumneavoastra, unul dintre cei mai buni jucatori o sa jucati, probabil, in semifinale sau finala.
Si atunci, pe la miezul noptii, o sa spuneti ca in sala este condens, ca sunteti obosit, ca a inceput turneul sambata si se termina duminica, ca trebuie sa va intoarceti in "celalalt capat al tarii"...
Daca Dumneavoastra doriti grupe superioare la "open", pot dori si cei de la "amatori" acelasi lucru. Facem amandoi un calcul ?
Dragos Motisan, tel:0743335411.
Ultima editare de amedeo; 21.aug.2012, 08:41.
Motiv: completari
Dupa un drum "din celalalt capat al tarii", dupa vreo 10 ore de tenis, Dumneavoastra, unul dintre cei mai buni jucatori o sa jucati, probabil, in semifinale sau finala.
Si atunci, pe la miezul noptii, o sa spuneti ca in sala este condens, ca sunteti obosit, ca a inceput turneul sambata si se termina duminica, ca trebuie sa va intoarceti in "celalalt capat al tarii"...
Daca Dumneavoastra doriti grupe superioare la "open", pot dori si cei de la "amatori" acelasi lucru. Facem amandoi un calcul ?
Dragos Motisan, tel:0743335411.
Multumesc pt aprecieri.
M-as bucura sa ajung si de aceasta data in semifinale!
Eu mi-am spus parerea referitor la optiunea de desfasurare a concursului, desi nu eram invitat sa o fac!
Pt calcule, revin cu un telefon, pt a nu lungi discutia...
Pe de alta parte, ai dreptate, nu cred ca este de dorit sa se joace pana duminica dimineata...
Sunt sigur ca, in calitate de organizatori experimentati si totodata, foarte apreciati, veti gasi cea mai buna solutie de desfasurare a acestui concurs mult asteptat.
Succes in organizarea lui in conditiile cele mai bune!
Ultima editare de gabi.gogu; 21.aug.2012, 09:57.
Motiv: Discutie telefonica
Vasile Gelu Iulian, București - Open
Paun Daniel, București - Open
Rugamintea noastra este urmatoarea: sa ne comunicati in cel mai scurt timp posibil daca putem ramane la Open (tinand cont de media prea mica si de pozitia in clasament), iar in caz contrar sa ne 'transferati' la Amatori. Multumim.
Avand in vedere problemele legate de numericul acceptat la turneul precedent, n-ar fi indicat sa se afiseze deja lista inscrisilor ? Cer prea mult ?
Mersi !
Mersi mult pentru afisarea pe pag.1 a listei participantilor inscrisi pana acum. Apreciez gestul si promptitudinea!
la Corneanu Sorin - Botoșani, pozitia in clasament sau a clasamentului... ar trebui sa fie un piculet alta... Multumesc. - - - Actualizat - - -
Corneanu Gabriel - Botoșani , amatori
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
la Corneanu Sorin - Botoșani, pozitia in clasament sau a clasamentului... ar trebui sa fie un piculet alta... Multumesc. - - - Actualizat - - -
Corneanu Gabriel - Botoșani , amatori
Comentariu