Domnu Gheorghe, cand blazonul imi va impune, nu am sa astept sa fiu fortat de regulament sa joc la OPEN, am sa o fac din proprie initiativa... pana atunci.... amator ma numesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Andrei Stoica - Galați - Amatori.Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes...
Comentariu
senior- 27.mai.2011
- 297
- Miercurea Ciuc
- 47
Likes given: 0Likes received: 0
Puteti posta lista celor inscrisi pana acum dupa ordinea din clasament? Va multumesc..BL: Der Materialspezialist Revolution All+
FH: Andro Rasant Grip 1,9
BH: Der Materialspezialist Mega-Block 1,5
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Dan2 Vezi postschema utilizata la turneele A+ in 2012 este:
Amatori ora 9,30; 20 de mese;
20 grupe inferioare x6 participanti=120; se califica jumatate=>60;
16 grupe inferioare; se califica primii 2=>32
eliminatoriu de 32;
Pentru OPEN ora 13,30-14,00 10 mese;
10 gr inf x6=60
8 gr sup=>16
eliminatoriu de 16.
Finala amatori ~ ora 20,30
Finala OPEN ~ 22,30.
De ce am ajuns la discriminari de felul acesta ?
Comentariu
Cred ca e vorba de 16 superioare la amatori.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Avand in vedere problemele legate de numericul acceptat la turneul precedent, n-ar fi indicat sa se afiseze deja lista inscrisilor ? Cer prea mult ?
Mersi !
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 698
Intr-adevar, in linia a II-a rog a se citi grupe superioare.
Lista de inscrieri se face dupa clasamentul actualizat, care tocmai a aparut. Deocamdata nu s-au acoperit decat jumatate din locuri, nu sunt motive de emotie.
Comentariu
1979-2019- 06.feb.2011
- 450
- Brașov, Romania, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 1
Urmare a clasamentului actualizat - Nica Ionut trece la open.
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu
Postat în original de gabi.gogu Vezi postDesi nu sunt nici macar organizator (!), imi permit sa spun si eu, in calitate de participant asiduu la multe turnee in ultimii doi ani, ca decalarea turneelor de Open si de Amatori pare a fi o solutie benefica eliminarii la maxim a timpilor morti, insa spre deosebire de marile turnee mentionate (Focșani A+, Reghin, București A+), unde s-a jucat in sistem cu grupe inferioare, superioare si apoi tablou eliminatoriu, observ din mentiunea lui Dragos ca intentioneaza sa renunte le grupele superioare...
Unii intentioneaza sa vina din celalalt capat al tarii...
Si atunci, pe la miezul noptii, o sa spuneti ca in sala este condens, ca sunteti obosit, ca a inceput turneul sambata si se termina duminica, ca trebuie sa va intoarceti in "celalalt capat al tarii"...
Daca Dumneavoastra doriti grupe superioare la "open", pot dori si cei de la "amatori" acelasi lucru. Facem amandoi un calcul ?
Dragos Motisan, tel:0743335411.
Comentariu
Din Călărași, la amatori:
-Nicolae Marcel
-Cotac Cristian
-Colceag NicusorLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
victor foca-amatori,plopeni prahovaBLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 859
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 85Likes received: 232
Postat în original de amedeo Vezi postDupa un drum "din celalalt capat al tarii", dupa vreo 10 ore de tenis, Dumneavoastra, unul dintre cei mai buni jucatori o sa jucati, probabil, in semifinale sau finala.
Si atunci, pe la miezul noptii, o sa spuneti ca in sala este condens, ca sunteti obosit, ca a inceput turneul sambata si se termina duminica, ca trebuie sa va intoarceti in "celalalt capat al tarii"...
Daca Dumneavoastra doriti grupe superioare la "open", pot dori si cei de la "amatori" acelasi lucru. Facem amandoi un calcul ?
Dragos Motisan, tel:0743335411.
M-as bucura sa ajung si de aceasta data in semifinale!
Eu mi-am spus parerea referitor la optiunea de desfasurare a concursului, desi nu eram invitat sa o fac!
Pt calcule, revin cu un telefon, pt a nu lungi discutia...
Pe de alta parte, ai dreptate, nu cred ca este de dorit sa se joace pana duminica dimineata...
Sunt sigur ca, in calitate de organizatori experimentati si totodata, foarte apreciati, veti gasi cea mai buna solutie de desfasurare a acestui concurs mult asteptat.
Succes in organizarea lui in conditiile cele mai bune!
Comentariu
organizator local- 29.ian.2009
- 321
- Mangalia
- 57
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de geluvro Vezi postVasile Gelu Iulian, București - Open
Paun Daniel, București - Open
Rugamintea noastra este urmatoarea: sa ne comunicati in cel mai scurt timp posibil daca putem ramane la Open (tinand cont de media prea mica si de pozitia in clasament), iar in caz contrar sa ne 'transferati' la Amatori. Multumim.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Postat în original de iuliu zedler Vezi postAvand in vedere problemele legate de numericul acceptat la turneul precedent, n-ar fi indicat sa se afiseze deja lista inscrisilor ? Cer prea mult ?
Mersi !
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4355
- botosani
- 55
Likes given: 3759Likes received: 1735
la Corneanu Sorin - Botoșani, pozitia in clasament sau a clasamentului... ar trebui sa fie un piculet alta... Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Corneanu Gabriel - Botoșani , amatoriBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:27.Procesare...X
Comentariu