Lungu Cosmin -open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Graur Robert:Focșani - stiu, cei din Ploiești au gresit....mii de scuze in numele lor! - i-am rugat si pe forum sa modifice, insa probabil nu au mai verificat
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
1.Durdun Gheorghe
2.Boaca Valentin
4.Rada Catalin
5.Uta Adrian
6.Marinescu Razvan NOU ....toti la open
1.Tanase Tiberiu
2.Tanase Horia la amatoriAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
Consultandu-ne cu organizatori mai experimentati decat noi, am hotarat urmatoarele:
-la "amatori" vor fi 20 de grupe a cate 6 jucatori (120 concurenti) si grupe superioare;
-la "open" vor fi 10 grupe a cate 6 jucatori (60 concurenti) si grupe superioare.
Comentariu
Postat în original de amedeo Vezi postProbabil (o mai gandim), vor incepe "amatorii" la ora 09.00, pe toate mesele si se vor califica primii 64 pe tablou eliminatoriu.
"Open"-ul la 13.00 sau 14.00 cu primii 32 pe tablou eliminatoriu.
Astept reactii la aceasta propunere NUMAI de la organizatorii cu experienta. Multumesc!
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 423
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 300
aloha dragilor.de la Alba Iulia se inscrie GIPSY KING ....din Ardeal un salut calduros pentru toata lumea..LONG LIVE ROCK AND ROLL.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
MATEI DUMITRU va roaga sa-l inscrieti la open ( daca sunt locuri disponibile ), daca nu sunt, atunci la amatori.
Multumesc !
Comentariu
senior- 27.mai.2011
- 297
- Miercurea Ciuc
- 47
Likes given: 0Likes received: 0
Din Siculeni la amatori:
- Nistor Iosif
- Predescu LeventeBL: Der Materialspezialist Revolution All+
FH: Andro Rasant Grip 1,9
BH: Der Materialspezialist Mega-Block 1,5
Comentariu
se retrage Mureșan Ioan din Galați...multumesc pentru intelegere.blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1729
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 341Likes received: 304
Din Constanța -
- Micu Daniela - open - 438
- Cartuna Mihai - open - 452
- Chis Mihai - amatori - 520Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Postat în original de mateidumitru Vezi postMATEI DUMITRU va roaga sa-l inscrieti la open ( daca sunt locuri disponibile ), daca nu sunt, atunci la amatori.
Multumesc !
si ce-i exprimarea asta ...zi mai ca "eu vreau colo,ca-s tavnos"..nu -ti scrii singur de Domnia ta
Comentariu
1979-2019- 06.feb.2011
- 450
- Brașov, Romania, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 1
Salutare.
In att organizatorilor : La open Cosmin MIcu e trecut ca nou .... da' cred ca are ceva meciuri la activ !!
Multumesc
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu
Cred ca s-a strecurat o greseala: Ene Dragos (Ploiești) si Ion Marius (Brăila) sunt trecuti la Open, cu toate ca nu intrunesc conditiile necesare (MA). Nu este genul meu sa ma uit in 'curtea vecinilor', dar eu, adica Vasile Gelu si Paun Daniel, tocmai am fost exclusi de la Open din cauza MA. Ii rog pe organizatori sa rectifice lista inscrisilor.
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 698
Postat în original de geluvro Vezi postCred ca s-a strecurat o greseala: Ene Dragos (Ploiești) si Ion Marius (Brăila) sunt trecuti la Open, cu toate ca nu intrunesc conditiile necesare (MA). Nu este genul meu sa ma uit in 'curtea vecinilor', dar eu, adica Vasile Gelu si Paun Daniel, tocmai am fost exclusi de la Open din cauza MA. Ii rog pe organizatori sa rectifice lista inscrisilor.
Pentru a evita discutii inutile, prezint criteriile dupa care se va face limitarea la OPEN:
1 In prima faza au fost trecute pe lista de rezerva doua inscrieri care aveau 0 participari in Amatur;
2 Pe masura ce vor apare alte inscrieri, vor iesi din lista principala jucatorii cu MA<19, in ordinea inversa clasamentului si vor fi trecuti automat in lista de amatori si ca rezerve pe lista de OPEN.
3 In situatia in care vor fi mai multe inscrieri la OPEN, vor fi trecuti pe lista de rezerva si jucatori cu MA>19, care insa nu vor avea alternativa.
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
Postat în original de VIVASPORTCLUB Vezi post
1.Tanase Tiberiu
2.Tanase Horia la amatori
ati uitat sa ne treceti la amatoriAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:05.Procesare...X
Comentariu