Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
a revenit "spahiul" de peste mari si tari? chiar ii simteam lipsa... bagati-l rapid in programu' intensiv de antrenamente, ca are nevoie!
altfel, curand incep "fibrilatiile" si cu lista amatorilor... cu rezervele in asteptare, cu sperantele de retrageri... ufff!!
[QUOTE=lica george;132716]a revenit "spahiul" de peste mari si tari? chiar ii simteam lipsa... bagati-l rapid in programu' intensiv de antrenamente, ca are nevoie!
N-a revenit. E pe drum. Sa vedem ce fel de program de revenire o sa prefe(te)re... Dupa 9 luni pe mare.
In postul 136 v-am rugat sa ma treceti la open ( in limita locurilor disponibile ) si constat ca as incapea in locul lui Ene Dragos, care ocupa un loc sub mine si are media 11. Va rog sa analizati ce se poate face.
Multumesc !
Dl. Ene Dragos este un exemplu de sportivitate, participant consecvent la sectiunea OPEN. Pentru cei ce-l cunosc - merita o diploma speciala, ca si Dl. Matei.
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Dl. Ene Dragos este un exemplu de sportivitate, participant consecvent la sectiunea OPEN. Pentru cei ce-l cunosc - merita o diploma speciala, ca si Dl. Matei.
Eu nu am absolut nimic cu Ene Dragos, nici n-as putea avea, din moment ce nu ne cunoastem, dar am facut acea cerere prin prisma locului pe care il ocupam in clasament si a mediei turneelor A. Eu nu vreau sa iau locul nimanui, ci doar pe cel care-l merit.
Sa ne vedem sanatosi !
Comentariu