Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Desi cam devreme, multumesc mult pentru mesaj. Voi urmari, cu siguranta, turneul.
Deocamdata nu este afisata lista participantilor. Sunt curios cati dintre "grei" vor participa sau cati vor prefera sa se "odihneasca", obositi dupa Olimpiada, tinand cont ca data limita la inscriere este 23 iulie.
Oricum ar fi, este de urmarit.
AMR 3 zile !
Asteptam cu interes evenimentul ! - - - Actualizat - - -
N-am inteles de ce s-a mutat China Open 22 Aug 2012 - 26 Aug 2012, Suzhou, cand de fapt este un turneu diferit fata de cel din may, cu toate ca s-au facut comentarii si pe vechiul post.
Vom avea ce viziona Dl. Zedler!!!Cred ca vom avea parte si de surprize!!!
Da, ai dreptate cu...surprizele. In primul rand (parcurgand lista participantilor), una negativa - participarea redusa (doar 151 jucatori), f.putini europeni (majoritatea ex-chinezi), lipsa mai multor "grei" (Ex: Schlager- AUT, Mizutani JPN, Joo Saehyuk KOR, Bobocica ITA -la masc; Fukuhara Ai JPN -fem,..), dar si prezenta masiva a CHN (9 masc-11 fem - cu primii clasati in top); JPN (10 m-4 f); kor (12-12); SIN (6-4); TPE(16-14 !!!), ...si cea inedita a americanilor.
Este clar ca vom vedea meciuri tari .
O surpriza binevenita ar fi sa castige altcineva in afara de Ma long-Jike-Xu xin-Wang hao si una pe care o asteptam de multa vreme la concursurile la care participa ei
vad ca si din Open-ul Cehiei s-au retras toti jucatorii chinezi
Se pare ca ai dreptate. Desi pe tabelul participantilor inscrisi, apar, pe listele de concurs in tabloul principal, nu se regasesc.
Ce sa fie ? Concediu? Oboseala? Plictis? Mai lasam si pe altii?
De fapt am anticipat corect situatia intr-o interventie anterioara, in sectiunea dedicata JO 2012 Londra.
Se prea poate.
Observ ca si pe tabloul principal la fem apar doar LIU Shiwen CHN si FENG Tianwei SIN capi de serie.
Nu se regasesc vedetele CHN Ding, Li XX si multe altele trecute in tabelul de inscriere.
Comentariu