Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ajutor asamblare paleta noua

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ajutor asamblare paleta noua

    Salut!
    Joc tenis de masă de cativa ani la un nivel ceva peste amator, respectiv am participat la olimpiade scolare in liceu si am si castigat cate ceva,
    dar vreau acum sa trec la next level spre semi-profesionisti, mi-am gasit club etc. Problema a fost ca nu am avut bani pana acum de o paleta
    ok, nu prea puteam top spin si alte procedee. Acum as avea cam 500 ron disponibili.
    Asadar am nevoie de ajutorul vostru pentru a-mi asambla o paleta pentru nivelul meu, bazata pe un tip de joc offensiv.
    Majoritatea cred ca va pricepeti mult mai bine si chiar si o sugestie mica e apreciata.
    Ca sa vedeti ce aveam eu in minte:
    **lemn - http://tt-shop.ro/off/83-butterfly-andrei-mazunov.html sau http://www.tabletennisdb.com/blade/b...tricarbon.html
    **fata - http://tt-shop.ro/tension/42-roundell-hard.html grosime 2,1 sau http://www.tabletennisdb.com/rubber/joola-rhyzm.html
    Din ce am vazut din review-uri, separat par ok, combinate nu stiu. M-as putea intinde putin cu banii daca ar merita.
    Chiar nu vreau sa fac o investitie proasta si apreciez orice ajutor.
    Mersi.
    Ultima editare de flaviusxl; 22.aug.2012, 09:59.

  • #2
    ...salut, in primul rand bine ai venit in comunitatea noastra, in al doilea rand te intreb : ai avut vreodata in mana un lemn Mazunov? Nu de alta, dar greutatea medie la aceste lemne este de 100g (in caz fericit) deci sunt foarte grele, iar fetele...Tenergy-urile nu sunt pt tine cu siguranta si nici pentru multi dintre noi (de pe forum), sunt foarte greu de controlat de o mana neformata si nu te ajuta deloc sa inveti miscari noi...ce iti recomand eu : pune accent mai mult pe lemn, adica investeste mai mult intr-un lemn pe care il poti pastra indiferent cat de mult evoluezi si sa jonglezi doar cu fetele in sensul ca la inceput sa-ti pui fete de control de maxim 2.00mm obtinand astfel o paleta cu mult control iar cu timpul daca vei duce lipsa de viteza pui ceva fete mai rapide...concret, eu iti recomand cu caldura un lemn Timo Boll Spirit, parca este de vanzare pe forum la 295 ron si o pereche de fete gasesti la 160 ron perechea tot pe forum la Roman Bogdan...are de toate la un pret fara concurenta...aaaa si iti mai si raman bani de o husa sau cateva sedinte cu un antrenor...MUULT SUCCES )
    ...nu ai fost cumva la turneul A la Timișoara...?
    Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

    Lume multa, oameni putini...

    Comentariu


    • #3
      nu te arunca asa repede...sunt sigur ca aici pe forum sunt baieti din timisoara care te vor ajuta...incearca mai multe palete intai! succes
      tibhar def plus jumulita
      gambler reflectoid 1,0
      dawei 388 D-1 ox

      Comentariu


      • #4
        Salut,
        Am sa incerc sa spun cate ceva despre produsele Butterfly pe care le-ai mentionat.
        Foarte putini din jucatorii amatori si chiar si din cei semi-profesionisti agreaza lemnul Andrei Mazunov. Acest lucru se datoreaza in primul rand greutatii destul de mare pe care acest lemn o are. Un alt aspect ar fi ca deja au aparut o sumedenie de lemne Butterfly (cu fibre sintetice sau fara) care se preteaza mult mai bine noilor fete create pentru solutia pe baza de apa. Bineinteles este foarte important si ceea ce jucati sau ce va doriti sa jucati in viitor. In combinatie cu fetele Roundell Hard cred ca ar iesi o paleta grea dar si extrem de greu de controlat. Poate ar fi indicat sa alegeti o fata cu burete mai moale daca v-ati hotarat deja pe lemnul Mazunov. Altfel combinatia intre lemn dur si fata cu burete dur s-ar putea sa duca la un setup "beton" in adevaratul sens al acestui cuvant.
        Ar fi indicat ca inainte sa faceti alegerea finala sa incercati sa testati cat mai multe combinatii. In Timișoara sunt foarte multi amatori de tenis de masă care v-ar putea ajuta in acest sens.

        Later edit:
        Pana am scris eu mesajul au mai aparut cateva raspunsuri care cu siguranta te vor ajuta in alegerea unei configuratii cat mai apropiate de ceea ce iti doresti.
        BUTTERFLY ROMÂNIA
        TABLE TENNIS FOR YOU

        Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
        E-mail: office@prosoftbn.ro
        Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
        Instagram: @butterflyromania
        YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

        http://www.tt-shop.ro
        http://www.butterfly.tt
        http://www.tenisdemasa.ro
        OPEN THE WORLD

        Comentariu


        • #5
          Mersi pentru raspunsurile prompte. Nu am ales inca nimic, si nici nu vreau sa ma grabesc.
          Tind sa sacrific control pentru viteza dar cred ca ar trebui totusi pasi mai mici.
          Astept in continuare opinii sau chiar si alte sugestii concrete de palete ca si cele venind de la axel. Mersi din nou.

          Comentariu


          • #6
            Nu te lua dupa specificatii, note, alea, alea. Dupa cum ti-au zis si alti colegi mai sus, imprumuta cateva palete de la jucatorii din sala, da-i cateva mingi si vezi ce-ti place tie si ce ti se potriveste stilului tau de joc.
            Care/unde-i clubul ala? Ca nu stiu sa existe club profesionist in Timișoara.

            Comentariu


            • #7
              Timo Boll Spirit este un lemn excelent, si pentru incepatori, si pentru avansati. Iti ofera control, viteza, simt, toate la un nivel aproximativ egal. Este un lemn versatil. Il poti folosi si cu fete moi, rezultand un setup controlabil, dar si cu fete medium tari, rezultand o racheta! si la pretul de 300 de lei, cat am vazut ca este unul pe forum, iesi foarte bine. Poti pune o acuda s3, sau un coppa x3, pe BH, iar pe FH, orice fata cu burete mediu, sau medium tare (depinzand de nivelul tau de joc)

              Comentariu


              • #8
                Excelenta recomandarea cu Timo Boll Spirit,daca il gasesti pana in 300 ron,iar despre fete eu ti-as sugera ceva mai controlabile,deoarece la inceput neaparat trebuie control,apoi viteza.
                Recomandarea mea ar fi rakza 7 si rakza 7 soft pe rever,cred ca ar rezulta o combinatie excelenta,controlabila,cu foarte mult spin si viteza exact cat trebuie,si chiar mai multa decat ai avea nevoie pentru inceput,dar daca spui ca ai gasit un club,cu un antrenor eventual,merita sa iti fortezi mana de la inceput,depinde si de rabdarea pe care o ai,cat si de timpul de care dispui.
                Lemn:Butterfly Liu Shiwen
                FH: Tenergy 05
                BH: Dignics 05

                Comentariu

                Procesare...
                X