Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sincer nu cred ca dl. Fullop nu a stiut cat e taxa, (adica 20+40= 60 lei, in cazul dumnealui care nu e nici membru al clubului din Medias, nu are nici sub 14 ani sau e cu dizabilitati), probabil a scris la influenta unor asa zisi prieteni care e posibil sa nu fi inteles(nu de alta dar ca tara se pare ca avem multi care stiu sa citeasca dar nu pricep ce au citit). Ne-am intalnit in urma cu 3 ani la Budapesta la europenele de veterani, unde taxa era parca 150Euro, si jucai 3 meciuri plus inca 1-2-3 depinde cat mergeai in eliminatorii, asa ca nu cred ca banii erau o problema.
In privinta preturilor auxiliare vreau sa v-a spun ce am patit eu, in urma cu mai multi ani, pe vremea cand nu jucam tenis, si mergeam cu copii la dans.Clubul la care mergeau a hotarat sa organizeze un concurs, in sala sporturilor din Oradea, si noi parintii trebuia sa sponsorizam inchirierea salii, lucru cu care toti au fost de acord, surpriza mare a venit dupa aia cand am mers la primarie sa discutam. Pretul era 10 000 lei pe zi, adica 20 000 pentru cele 2 zile de concurs.(Banuiesc ca v-a dati seama de ce la Oradea nu se va putea organiza niciodata un concurs de tenis, in sala sporturilor sau noua sala polivalenta, pretul ar fi probabil dublu fata de concursul lui Emi, doar pentru chiria salii). Aveam o cunostinta la primaria si la-m intrebat de ce e asa mare pretul, iar el a zis ca nu stie, dar cheltuielile cu sala sporturilor oscileaza intre 45-55000 euro pe luna( curent, incalzire, personal de curatenie, personal auxiliar), deci intre 1500-1800 Euro pe zi, si de aia o fi cerut primaria la concursurile private 2000 Euro pe zi.
Am vrut sa scriu aceste lucruri, ca sa inteleaga unii care nu s-au ocupat niciodata de inchirierea unei sali polivalente, ce preturi presupune, si faptul ca sunt organizatori ca Nelutu, Emi si altii care reusesc sa conviga primariile sa sponsorizeze o parte din cheltieli e de apreciat, si eu imi scot palaria in fata lor deoarece aproape sigur isi creaza alte obligatii, eu nu am reusit in cazul respectiv.
Domnule Sorin ,domnul Rechin dacă îmi permiteți sa va spun asa ,și îmi cer mii de scuze ca poate exageram cu off topic va dau dreptate și subscriu: după cum bine știi am organizat la Pericei unde ai fost și tu cu gasca de la King Pong ,dacă nu găseam niște oameni ca să susțină cu mâncare pe cele 2 zile ceaun de porc ,ceaun de vita cu bucătari, palinca ,mese de joc primite de la CSM plus sala luata poate la un preț minim modic, trebuia sa aducem de acasă sa zicem 7500 de ron ,asa după 2 zile în care am fost rupt ,plus ca am jucat ,am avut un câștig de 500 de ron impozabili De caciula plus ca Alin a ținut sala închisă,plus caxam carat mese de la etajul 2 ,am hamalit ca negru,asa ca cei ce vb pt 10 ,20 ron în plus ii rog sa organizeze un concurs de cruce , popa prostu,septic ......deci pe aceste vremuri de pandemie jos pălăria cine se înhăma la a organiza ceva de peste 130 oameni ,va spun și credeți-ms pe cuvant ,atat am avut de spus ca Emi e mai strict e alta poveste ,dar ce face face ok părerea mea.Seara bună va doresc și hai Zalaul
Domnule Sorin ,domnul Rechin dacă îmi permiteți sa va spun asa ,și îmi cer mii de scuze ca poate exageram cu off topic va dau dreptate și subscriu: după cum bine știi am organizat la Pericei unde ai fost și tu cu gasca de la King Pong ,dacă nu găseam niște oameni ca să susțină cu mâncare pe cele 2 zile ceaun de porc ,ceaun de vita cu bucătari, palinca ,mese de joc primite de la CSM plus sala luata poate la un preț minim modic, trebuia sa aducem de acasă sa zicem 7500 de ron ,asa după 2 zile în care am fost rupt ,plus ca am jucat ,am avut un câștig de 500 de ron impozabili De caciula plus ca Alin a ținut sala închisă,plus caxam carat mese de la etajul 2 ,am hamalit ca negru,asa ca cei ce vb pt 10 ,20 ron în plus ii rog sa organizeze un concurs de cruce , popa prostu,septic ......deci pe aceste vremuri de pandemie jos pălăria cine se înhăma la a organiza ceva de peste 130 oameni ,va spun și credeți-ms pe cuvant ,atat am avut de spus ca Emi e mai strict e alta poveste ,dar ce face face ok părerea mea.Seara bună va doresc și hai Zalaul
Florine, nu am pus niciodata problema de OFF topic, ci din contra am considerat ca discutiile, chiar si ele contradictorii de cele mai multe ori lamuresc anumite aspecte, si am apreciat asta, (nu e vb de atacuri directe la persoana care nu le mai agreez, e deh imbatranim si noi).Cat tine Sorine de preturile la toate cele de trebuinta difera de la turneu la turneu, sunt turnee cu plus, sunt turnee cu minus, dar cred ca aceste aspecte sunt mai putin importante.Eu vad altfel lucrurile si incerc din experienta mea de peste 250 de evenimente sportive sa optimizez cat se poate sa fie cat mai multa lume satisfacuta de conditiile oferite, si am constatat ca de foarte multe ori facem tocmai compromisuri in defavoarea majoritatii pentru anumite exceptii.De aceea incaodata vreau sa fim pe aceeasi lungime de unda cu toti cei care vor participa la acest turneu sa aiba in vedere ca eforturile noastre sunt in directia de a facilita participarea la cati mai multi doritori care au fost totusi privati de placerea turneelor din cauza pandemica, si revederea lor intr-o atmosfera placuta.Elementele perturbatoare vor fi sanctionate nu ca Emi e mai strict, ci ca Emi incearca sa respecte 95% din participantii punctualii si disciplinatii in defavoarea celor 5 % care duc de cele mai multe ori la perturbarea activitatii.
MULTUMESC.
Am reusit sa definitivam prima categorie ,ELITE care se desfasoara in 9 grupe de 5 jucatori, continund cu 12 grupe de 3,si cei 9 necalificati vor juca intr-un turneu de consolare in 2 grupe .Categoria v-a incepe undeva pe la orele 12.30.Vom anunta in Regulamentul turneului, imediat ce voi avea un pic de timp.Multumesc
Am reusit si categoria Open sa o definitivam, astfel 20 de grupe a cate 5 jucatori care vor incepe dimineata la ora 9.00, si vor continua cu 27 de superioare de 3 unde se va califica 1 jucator de pe pozitia a 5 cu cel mai bun punctaj.Grupele superioare se vor juca primele 40 de meciuri pe toate mesele adica primul tur 27 de meciuri si din al doilea tur 13 meciuri dupa care va continua pe 11 mese celelalte 41 de meciuri,care vor fi de la pupitru organizatorului anuntate,exact ca la eliminatorii.Grupele se vor afisa doar la sfarsitul meciurilor din grupe, astfel vom inlatura 100% vreo suspiciune de aranjament.
Da .Se joaca pe patru categorii,asa cum am anuntat.Doar inscrierile au fost comune sa putem impartii echitabil categoriile sa avem un numar aproximativ egal al persoanelor de pe listele de asteptare.Momentan avem 12 si 13.
Da .Se joaca pe patru categorii,asa cum am anuntat.Doar inscrierile au fost comune sa putem impartii echitabil categoriile sa avem un numar aproximativ egal al persoanelor de pe listele de asteptare.Momentan avem 12 si 13.
Mulțumesc!
Dacă se poate sa ma ajutați și cu rectificarea înscrierii mele, Toader Petru, Hobby, Bucuresti, jucător (suficient de) vechi in locul “noutății” Petru Toader, ar fi superb.
Comentariu