Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sunt nevoit să mă retrag din cauza decalări orelor de începere a categoriilor, așa nu mai am transport.
Se retrage Szalay Liviu.
Nu vad nici un impediment aicea, doar in inchipuirea voastra.Turneele cu grupe de 6 care incep de dimineata se termina grupele inferioare de cele mai multe ori in jurul orelor 14.00-14.30. si superioarele 16.30-17.00 , lund in calcul ca vom incepe prima serie la 9.00 cu grupe de 5 si sup de 3 dar fara prioritate la mese ,iar a doua serie pe la 12.30 tot cu grupe de 5 si sup de 3 dar cu prioritate la mese,se vor termina cu o diferenta de 30-45 de minute cele 2 categorii pe la 15.30-16.00 deci cu cel putin o ora fata daca incepeam tote categoriile de dimineata si supra solicitam sala pe toata perioada grupelor. Deci decalajul orelor nu reprezinta nici o explicatie, ci din contra,Categoriile la turneele mele se termina foarte aproape una de cealalta.
Toate retragerile cu sau fara motivare vor fi inregistrate pe listele negre si impreuna cu alti Organizatori o sa tinem cont de ele si o sa le gestionam impreuna, deoarece scoaterea din regulament a retragerilor si absentelor din lipsa de responsabili si gestionare duce dupa cum se vede la o debandada.
Persoanele retrase pana acum de la acest turneu vor fi monitorizate si la 2 retrageri de la turneele mele vor fii trecute pe listele de asteptare.
Balogh Attila Oradea
Sencu Victor Targoviste
Govoreanu Florin Cisnadie
Grubacichi Marius Timisoara
Spatariu Daniel Arad
Morosanu Vasile Suceava
Demian Daniel Arad
Craciun Calin Oradea
Roman Bogdan Arad
Avram Victor Arad
Badulescu Teodor Ramnicu Valcea
Damian Alin Campia Turzii
Petrescu Liviu Pitesti
Ciuca Dan Pitesti
Toader George Agnita
Parus Lilian Oradea
Mutrescu Eugen Timisoara
Daroti Florin Lipova
Szemciuk Istvan Deva
Gligoras Ianis Tarnaveni
Zedler Csaba Agnita
Cavasdan Doru Oradea
Lup Silviu Oradea
Jichici Svetozar Timisoara
Veres Adrian Timisoara
Hrehoret Adrian Ramnicu Valcea
Herteg Dorinel Arad
Roatis Gheorghe Oradea
Tutos Csaba Oradea
Cheregi Nelu Oradea
Vieru Costica Botosani
Popescu Apreotesei Mihai Straoane
Sovea Sorin Suceava
Gherman Romulus Arad
Lorincz Zoltan Miercurea Ciuc
Curpas Ioan Oradea
Demian Daniel Arad
Borcila Alexandru Targu Neamt
Leric David Lipova
Plaiasu Ion Plopeni
Birtalan Laszlo Oradea
Petho Mihaly Jr Racosu de Sus
Sabau Aurel Tarnaveni
Fazakas Gergely Miercurea Ciuc
Halasz Peter Oradea
Mihalescu Dinu Timisoara
Cecan Vasile Timisoara
Lovasz Vilmos Gheorgheni
Goia Alina Cluj Napoca
Szalay Liviu Oradea
Demian Daniel Arad
Barbu Tiberiu Deva
Sandu Adrian Sfantu Gheorghe
Birtalan Attila Crasna
Schiau Dan Hunedoara
Susman Dan Alba Iulia
Onofrei Petru Gherla
Tasedan Adrian Arad
Sava Bogdan Cluj Napoca
Chivaran Alin Caransebes
Matei Alin Arad
Moldovan Andrei Oradea
Mates Flavius Arad
Croitoru Adrian Nicolae Brasov
Jurj Sorin Calan
Tenea Cosmin Sighisoara
Boariu Timofte Danut Borsec
Bobu Stefan Minodor Targu Neamt
Suciu Florin Sibiu
Birtalan Attila Crasna
Ardelean Ionut Sfantu Gheorghe
Dusan Marcel Arad
Szocs Szilveszter Borsec
Pasca Lucian Targu Mures
Bleoca Lucas Tarnaveni
Rakosi Istvan Satu Mare
Susman Alexandru Alba Iulia
Ardelean Ionut Sfantu Gheorghe
Almas Adrian Deva
Marian Ioan Alba Iulia
Bodoni Renata Targu Mures
Bodoni Zoltan Targu Mures
Dragan Marius Hunedoara
Gal Attila Racosu de Sus
Gabor Sebastian Sfantu Gheorghe
Profiroiu Dorel Sfantu Gheorghe
Olar Oana Aiud
Birtalan Attila--Crasna
Gal Attila Racosu de Sus
Gabor Sebastian Sfantu Gheorghe
Profiroiu Dorel Sfantu Gheorghe
Olar Oana Aiud
Craciuni Claudiu Sibiu
Holzinger Florin Sibiu
Prodan Alexandru Tarnaveni
Gruita Andrei Aiud
Pasca Vlad Targu Mures
Danescu Marius Dumbraveni SB
Paius Vlad Hunedoara
Aproximativ 400 de inscrieri, aproximativ 100 de retrageri. 25% retrageri
Prima zi avem 2 categorii Open si Elite, Open 91 participanti,Elite 43 participanti in total 134 de participanti pana acuma.
Avantaje 1.primirea unui numar cat mai mare de participanti
2. incercarea de distribuire a incarcarii salii(care nu este garantata daca vin elitisti de dimineata si asteapta)
3. o mai rapida inscriere a unui nr mai mic de participanti odata.
4. un bilant mai bun costuri-incasari-pret
Dezavantaje
1.Ruperea grupajelor din transport
2.Disconfortul suprapunerii categoriilor
3.Ore suplimentare de stat in sala a celor de la categoria de dimineata.
Pentru cele doua categorii, la o sala cu 20 de mese se poate merge pe varianta 84 open ,36 elite si incep toate de dimineata cu avantajele si dezavantajele variantei.Se pierdeau 14 concurenti.Poate data viitoare.
A doua zi se schimba un pic situatia avand pentru prima categorie 88 de participanti si 73 pentru a doua.
Cam complicat sa impaci si capra si varza si lupul.161 de participanti dar care predomina cei din jur Medias,Sibiu,Tg.Mures,Tarnaveni etc.Speram sa nu mai fie prea multe retrageri si absente sa ne para rau ca nu am adoptat alta varianta mai buna.
Aproximativ 400 de inscrieri, aproximativ 100 de retrageri. 25% retrageri
Prima zi avem 2 categorii Open si Elite, Open 91 participanti,Elite 43 participanti in total 134 de participanti pana acuma.
Avantaje 1.primirea unui numar cat mai mare de participanti
2. incercarea de distribuire a incarcarii salii(care nu este garantata daca vin elitisti de dimineata si asteapta)
3. o mai rapida inscriere a unui nr mai mic de participanti odata.
4. un bilant mai bun costuri-incasari-pret
Dezavantaje
1.Ruperea grupajelor din transport
2.Disconfortul suprapunerii categoriilor
3.Ore suplimentare de stat in sala a celor de la categoria de dimineata.
Pentru cele doua categorii, la o sala cu 20 de mese se poate merge pe varianta 84 open ,36 elite si incep toate de dimineata cu avantajele si dezavantajele variantei.Se pierdeau 14 concurenti.Poate data viitoare.
A doua zi se schimba un pic situatia avand pentru prima categorie 88 de participanti si 73 pentru a doua.
Cam complicat sa impaci si capra si varza si lupul.161 de participanti dar care predomina cei din jur Medias,Sibiu,Tg.Mures,Tarnaveni etc.Speram sa nu mai fie prea multe retrageri si absente sa ne para rau ca nu am adoptat alta varianta mai buna.
Mai bine stat în sala Emi decât în birt,eu am stat în sala la Piatra Neamț și m-am uitat cu placere la hobby și avansati asa ca dacă timpul permite ,eu sugerez tuturor sa îa notițe, indiferent cata trese are pe umar
Domnul Moldovean Valer s-a retras în postul 297 dar apare pe lista avansaților
Ma sunat saracu ca l-au retras colegii fara stirea lui ca era plecat in muntii la munca si nu avea semnal, am considerat-o o eroare.Deci l-am retras si l-am reinscris.
Multumesc de atentia cu care urmariti listele si posturile.Bravo.
Disparand listele de asteptare dupa aranjarea logistici ne vom ocupa si de actualizari.Am plecat spre Medias,.Va asteptam cu drag.Sper sa nu se inscrie mai multi de 350 .
Comentariu