Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Romgaz & Emi-TT", Mediaș - 26/27.02.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Felicitari Alex Jurje ,felicitari baietii de la King Pong ....aproape un 1/4 din primii 16 a-ti fost ,mereu în corpore la concursuri
    lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
    fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• Postat în original de Zosim1 Vezi post
      Exista o euforie după terminarea fiecărui turneu. Prezentarea filmului turneului.
      Cu o începere de 10 minute întârziere, Openul demarează la 9.10 cu 18 grupe, din care 15 grupe de 5 și 2 grupe de 6 care joaca pe 3 mese, și deasemeni grupele de elite incep pe la 13.00 fără întârziere. Asa cum am preconizat 20.25 sfârșitul turneului.
      Openul cu 15 grupe de 5 și 2 grupe de 6 pe 3 mese au terminat în conditii normale.

Am constatat mai multe anomalii ale sistemului..
      Care sistem? Sistemul tău? Da, nici mie nu mi se pare normal să aduni toti participanții calificați în superioare si să trimiți la masa de joc doi câte doi, prin strigare mai ales că nu ai avut un microfon. Au stat toți grămadă pe tine, fără nicio distanțare, până când s-au plictisit. Unii plecau la masă și nu aveau parter, alții întrebau debusolați, oare la ce masă trebuie să joace. Știu ( nemțește), toți trebuie să audă, toți trebuie să știe, dar din păcate nu este așa. Mai românește parca te simți mai relaxat. Strigi grupele când toți fac liniște, ai predat tabelele, toți știu nr mesei, iar ”tu” vei fi mai relaxat.

Una dintre ele, anunțarea calificări a unui loc 5 sau a doua locuri 5 pt continuarea sistemului a unor grupe de 3. Atâta timp cât regulamentul nu prevede nici un amendament al retragerilor și al absentilor consider o utopie, și menționez cu litere mari O Utopie sa anunți un sistem de joc și măcar cu 5 minute de începerea turneului. Atâta timp cât nu exista o reglementare a retragerilor și a absentelor, sistemul de joc nici măcar nu poate fi luat în calcul... Consider ca reglementarea a 4 meciuri obligatorii este suficienta în regulamentul Amatur, și sistemul de joc sa rămână la îndemână organizatorilor care nu au nici o pârghie de anunțare alor din timp.
      Păi asta este părerea ta! Părerea mea este că în anunțul turneului trebuie specificat în detaliu ce si cum. Așa scrie în regulament. Practic nu am să-ti reproșez ceva, am discutat faptul că sunt participanți (inclusiv subsemnatul) care vin la turneu numai dacă este specificat în anunțul turneului lucrurile sună cum imi pace, lucruri pe care ție nu trebuie să ți le explic.
      De ex: Nu ai voie să mă păcălești zicând că faci grupe superioare, iar tu să treci direct la eliminatorii, sau să anunți cu câteva ore înainte altceva, pe motiv că , citez :
      și sistemul de joc sa rămână la îndemână organizatorilor care nu au nici o pârghie de anunțare alor din timp. Nu, clar nu!

Cu un oarecare regret, începerea grupelor superioare în sistem anunțat a 23 de grupe de 3 participanti, mi-a creat un sentiment de nereusita, care s-a desfășurat în intervalul de 2 ore a 69 de meciuri de superioare pe 11 mese, care s-a dovedit un real succes fata de 11 grupe superioare de 3 pe 11 mese de la Elite care s-au încheiat în 3 ore,, încă odată 69 meciuri pe 11 mese 2 ore și 33 de meciuri în 3 ore, mi-a arătat blocarea și ingreunarea desfășurării unui turneu după regulile clasice care îl sugruma și îl blochează.

CONSIDER REALIZAREA ACESTUI SISTEM UN SUCCES ÎMPOTRIVA FRAUDĂRII REZULTATELOR SI A GESTIONARII A TIMPULUI ÎN FAVOAREA PARTICIPANȚILOR.

va rog cei cu argumente contra sa documentați bine aceste lucruri ca altfel voi veni cu argumente măsurate și verificate..
      Un real succes? Mă faci să răd! În grupe de trei se fac mai multe blaturi, este mai simplu și pentru cei care socotesc mai greu, așa că nu pot să fiu de acord! Sunt de acord că meciurile grupelor de 3 se termină mai repede, dar nu asta cu ”blatiștii”.... Și, repet, nu mai ține participanții blocați lângă tine, este greu să stai în poziția de drepți până termini tu superioarele . Să-ți explic: grupa mea la ultimul meci , (față de penultimul) s-a jucat cu o diferență de peste o oră. Intreabă pe Simona sau pe Tipser. Sincer îți spun, pentru mine a fost un disconfort total.

Concluzie pt prima zi în linii mari, scoaterea retragerilor și absentelor din Regulamentul Amatur este o consecință grava ce se va revarsa asupra organizatorilor, care vor întra în conflicte directe cu participanții fără un rezultat concludent.
      Da, retragerile sunt mai accentuate, dar parcă nu merită să se țină această evidență. Oamenii care se retrag din motive întemeiate nu poți să-i deosebești de ceilalți. Eu am constatat că este mai ușor să dai ”delete” cu ignor si eventual să nu primești la următoarele turnee 2-3 absenți nemotivați. De ce să muncească alții pentru ”tine” când tu poți să faci o listă neagră
      Apropo, dacă mai schimbi sitemul de joc, sau orele de participare, să întrebi pe toată lumea dacă este de acord, iar celor care se retrag din acest motiv să le ceri scuze , nu să-i așezi pe lista neagră. Sterge de pe lista de asteptare si pe cei care s-au retras in momentul când figurau pe lista de așteptare.

Un alt subiect care se pare total neglijat, și când spun total neglijat ma refer la singurele turnee, Medias si Dumbravita unde se pune la dispoziție o Ambulanta cu echipaj calificat, nu contează costurile, care pot sa intervină și sa salveze viata unor oameni dragi noua, unor colegi mult indragiti. Chiar dacă cazul de astazi Pali Tokos a fost unul de natura tehnica motorie, și echipajul de ambulanta a intervenit, putea fi altul de avc sau imc unde persoane dragi noua ne părăsesc din lipsa unui ajutor adecvat. Fratele meu cel mare cu serele bine cunoscute, a suferit un AVC în seara de 31.01 spre 1.02 și a avut norocul ca, cu o săptămână înainte s-a format serviciul Smurd în Victoria care a fost neglijat 5 ani.A întrat în coma 7 zile dar a supraviețuit cu o semipareza dreapta și se afla azi 27.02 în Clinica de recuperare Regenmed din Tg. Mureș.
      Da , recunosc că ai făcut un efort, și se merită să ai o ambulanță la dispoziție. Sănătate prietenului nostru Pali!

Chiar dacă voi fi aspru criticat, voi aduce pe ordinea de zi toate amendamentele susținute la un moment dat de Pali Tokos și Dan Țigău în ceea ce înseamnă reglementările ce țin de aceste aspecte.
      Chiar te rog, dar dacă le aduci la ora 3 dimineața ai să observi că toată lumea doarme

​​​​​O analiza la rece v-a apărea cu siguranță in următoarele zile.
      Așteptăm
      O dimineața plăcută. Emi.
      Mulțumim la fel!

Hai să fac și eu o radiografie a turneului

-astăzi la ora 3 dimineața tu ai făcut o radiografie la cald, în loc să te odihnești să scapi de stresul ce te doboară.
      Recomandări din partea unui prieten :
      - nu mai organiza două turnee unul după celălalt!
      -nu mai face liste negre, oricum nu te ții de ele, tu ai un suflet prea bun, prea generos să faci ceea ce zici;
      -nu mai face turnee decât cu ambele categorii dimineața, altfel, în ideea că sala este mai puțin populată te înșeli, ba din contra, sala este mai aglomerată, pentru că vin amestecați cu mijloacele de transport. Ai văzut câți elitiști erau în sala la ora 8, 30? Păi pentru ce să vină și să nu joace? Da, știu, sunt cu câteva locuri mai puține încasări față de ce ai avut, dar este altă calitate si dispare cea mai mare parte de stres. Este simplu, în loc de 270 participanți, ai 240, adică 120/zi si nu te mai interesează nici de lista neagră, cine apucă loc bine, cine nu, la fel.
      Nu este plăcut să te restrângi la ora 13 pe aprox jumătate din mese, etc. Eu am venit la acest turneu mai mult ca să mă văd cu tine, deși sistemul nu mi-a convenit. La alte turnee care separă categoriile dimineața/după-amiaza nu prea merg. Am pretenții la tine!

-Este ora 12,43 si nu văd grupele inferioare la Avansați Tu faci parte din organizatorii buni, dar dacă nu te odihnești...!

Partea bună:
      -Am avut parte de o primire într-o sală cu căldură f bună, mese bune, inclusiv mesele cu mâncare care au fost din belșug , plus apă și cafea de calitate la discreție. Multumim!
      -Taxa de 60 lei a fost modică dacă ne raportăm la cheltuielile turneului. Nu are rost să intru în detaliu, cine nu cunoaște poate să intrebe în privat, să nu se trezească pe lista neagră lângă mine
      -Nu vă faceți griji că sunteți pe lista neagră, Emi este super băiat, stresul vorbește;

A FOST UN SUPER TURNEU!!!
      Multumim EMI, felicitări celor care au ajuns pe podium la un turneu asa valoros!
      Hobby: Motoare si ski !
      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post

-astăzi la ora 3 dimineața tu ai făcut o radiografie la cald, în loc să te odihnești să scapi de stresul ce te doboară.
        -nu mai face liste negre, oricum nu te ții de ele, tu ai un suflet prea bun, prea generos să faci ceea ce zici;
        -nu mai face turnee decât cu ambele categorii dimineața, altfel, în ideea că sala este mai puțin populată te înșeli, ba din contra, sala este mai aglomerată, pentru că vin amestecați cu mijloacele de transport. Ai văzut câți elitiști erau în sala la ora 8, 30? Păi pentru ce să vină și să nu joace? Da, știu, sunt cu câteva locuri mai puține încasări față de ce ai avut, dar este altă calitate si dispare cea mai mare parte de stres. Este simplu, în loc de 270 participanți, ai 240, adică 120/zi si nu te mai interesează nici de lista neagră, cine apucă loc bine, cine nu, la fel.
        Nu este plăcut să te restrângi la ora 13 pe aprox jumătate din mese, etc. Eu am venit la acest turneu mai mult ca să mă văd cu tine, deși sistemul nu mi-a convenit. La alte turnee care separă categoriile dimineața/după-amiaza nu prea merg. Am pretenții la tine!

-Este ora 13,00 si nu văd grupele inferioare la Avansați Tu faci parte din organizatorii buni, dar dacă nu te odihnești...!

Partea bună:
        -Am avut parte de o primire într-o sală cu căldură f bună, mese bune, inclusiv mesele cu mâncare care au fost din belșug , plus apă și cafea de calitate la discreție. Multumim!
        -Taxa de 60 lei a fost modică dacă ne raportăm la cheltuielile turneului. Nu are rost să intru în detaliu, cine nu cunoaște poate să intrebe în privat, să nu se trezească pe lista neagră lângă mine
        -Nu vă faceți griji că sunteți pe lista neagră, Emi este super băiat, stresul vorbește;

Multumim EMI, felicitări celor care au ajuns pe podium la un turneu asa valoros!
        Ai dreptate, Gelu. Emi este un băiat prea bun și încearcă să facă totul ca la carte, pentru a mulțumi pe toată lumea, dar niciodată n-o să-i poți împăca pe toți. Una peste alta, a fost un turneu foarte bine organizat, cu absolut de toate, cu mîncare, apă și cafea la discreție. Iar taxa de înscriere a fost chiar mică, având în vedere tot ce ne-a oferit Emi la acest regal tenisistic. Un mare ajutor l-a avut și din partea lui Adi Suciu, căruia îi mulțumesc personal pentru tot ce a făcut ca totul să meargă strună, atît la turneu, cît și în afara lui!

Comentariu

• Probleme tehnice.Sorry

Comentariu

• Gr.inferioara nr. 1 - Avansati
            Nr Nume si prenume - Localitate
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 BARDAS IOAN - Dumbraveni SB
            3-2
            0-3
            3-0
            1-3
            2
            3
            -1
            0
            1
            2 COBZARU RADU - Deva
            2-3
            3-2
            3-0
            3-0
            3
            1
            3 SECETA ANDREAS - Medias
            3-0
            2-3
            0-3
            3-1
            2
            2
            1
            0
            1
            4 KORODI CSABA - Aita Mare
            0-3
            0-3
            3-0
            3-1
            2
            4
            -1
            0
            1
            5 SANDU MARCEL - Sighisoara
            3-1
            0-3
            1-3
            1-3
            1
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 2 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 MITAR MARIUS TIBERIU - Sannicolau Mare
            1-3
            3-2
            3-0
            3-0
            3
            2
            2 IANCU MARIUS - Brasov
            3-1
            3-2
            3-2
            3-1
            4
            1
            3 DOBINDA ALEXANDRU - Arad
            2-3
            2-3
            3-0
            3-0
            2
            3
            4 PASCALAU CRISTIAN - Huedin
            0-3
            2-3
            0-3
            2-3
            0
            5 KESMARKI LASZLO - Tarnaveni
            0-3
            1-3
            0-3
            3-2
            1
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 3 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 DUMITRU GEORGE - Targoviste
            3-1
            3-2
            3-0
            3-0
            4
            1
            2 MOLDOVAN ANDREI - Oradea
            1-3
            1-3
            0-3
            2-3
            0
            3 VALCICA RAUL GINNO - Uricani
            2-3
            3-1
            0-3
            3-1
            2
            3
            0
            -1
            1
            4 CINEBUJI IONUT - Tarnaveni
            0-3
            3-0
            3-0
            2-3
            2
            2
            2
            2
            1
            5 GITA DAN - Sfantu Gheorghe
            0-3
            3-2
            1-3
            3-2
            2
            4
            -3
            -1
            1
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 4 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 COMSA DAN - Sibiu
            3-0
            3-0
            3-2
            3-1
            4
            1
            2 ZDRENGHEA MIRCEA - Orastie
            0-3
            0-3
            3-1
            3-2
            2
            3
            3 DOBINDA DINU - Arad
            0-3
            3-0
            3-0
            3-0
            3
            2
            4 SAVA ANDREI - Cluj Napoca
            2-3
            1-3
            0-3
            2-3
            0
            5 MUNTEAN ATILA - Hunedoara
            1-3
            2-3
            0-3
            3-2
            1
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 5 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 LOSONCZI DENES - Sangeorgiu de Padure
            0-3
            0-3
            3-0
            1-3
            1
            4
            2 TIRLEA GHEORGHE - Brasov
            3-0
            0-3
            3-0
            3-0
            3
            2
            6
            0
            1
            3 HAGEA ANDRA - Aiud
            3-0
            3-0
            3-0
            2-3
            3
            1
            8
            2
            1
            4 IVAN CLAUDIU - Medias
            0-3
            0-3
            0-3
            2-3
            0
            5 BUIE LAURENTIU - Arad
            3-1
            0-3
            3-2
            3-2
            3
            3
            1
            -2
            1
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 6 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 POPESCU RADU - Arad
            3-0
            3-0
            3-0
            3-1
            4
            1
            2 BARTHA ISTVAN ZSOLT - Aita Mare
            0-3
            3-0
            3-2
            3-0
            3
            2
            3 VIOREANU CRISTIAN - Dumbraveni SB
            0-3
            0-3
            3-1
            3-1
            2
            3
            4 POPA FLORIN - Medias
            0-3
            2-3
            1-3
            2-3
            0
            5 FAGYURA LEONARDO - Tarnaveni
            1-3
            0-3
            1-3
            3-2
            1
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 7 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 STOICA MIHAI - Mioveni
            0-3
            3-0
            3-0
            3-1
            3
            2
            5
            0
            1
            2 SZAKACS ATTILA - Targu Mures
            3-0
            3-1
            2-3
            3-0
            3
            1
            7
            2
            1
            3 TEDI IOJA - Calan
            0-3
            1-3
            1-3
            2-3
            0
            4 LAZAR EVA - Sibiu
            0-3
            3-2
            3-1
            3-0
            3
            3
            3
            -2
            1
            5 SABAU MIRCEA - Tarnaveni
            1-3
            0-3
            3-2
            0-3
            1
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 8 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 MANITIU FLORIN - Sibiu
            3-0
            3-2
            3-0
            3-0
            4
            1
            2 IVAN IOAN - Medias
            0-3
            3-0
            0-3
            3-1
            2
            3
            3 KOVACS LEVENTE - Oradea
            2-3
            0-3
            1-3
            3-0
            1
            4
            4 TRIFF RAUL - Deva
            0-3
            3-0
            3-1
            3-0
            3
            2
            5 NYARADI ATTILA - Sighisoara
            0-3
            1-3
            0-3
            0-3
            0
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 9 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 TATAR DOREL - Simeria
            0-3
            0-3
            3-0
            3-1
            2
            3
            2 VAIDA GHEORGHE - Sibiu
            3-0
            0-3
            3-0
            3-1
            3
            2
            3 KISS ATTILA - Crasna
            3-0
            3-0
            3-0
            3-1
            4
            1
            4 MORAR OVIDIU - Tarnaveni
            0-3
            0-3
            0-3
            0-3
            0
            5 MALENE PETRU - Fagaras
            1-3
            1-3
            1-3
            3-0
            1
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 10 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 SZAKACS SANDOR - Sfantu Gheorghe
            0-3
            0-3
            3-0
            3-0
            2
            3
            0
            0
            1
            2 DRANCA DAVID - Aiud
            3-0
            3-1
            3-0
            3-1
            4
            1
            3 MOVILEANU NECULAE - Brasov
            3-0
            1-3
            0-3
            3-0
            2
            2
            1
            0
            1
            4 OLTEAN OCTAVIAN - Targu Mures
            0-3
            0-3
            3-0
            3-1
            2
            4
            -1
            0
            1
            5 MIJA GHEORGHE - Fagaras
            0-3
            1-3
            0-3
            1-3
            0
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 11 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 DIMACHE MARIA - Braila
            3-1
            3-0
            3-1
            3-0
            4
            1
            2 VAJEU IONUT - Busteni
            1-3
            3-0
            3-2
            3-2
            3
            2
            3 CIOBANU COSMIN - Cristian SB
            0-3
            0-3
            0-3
            1-3
            0
            4 ANTON CALIN - Sibiu
            1-3
            2-3
            3-0
            3-0
            2
            3
            5 DUMITRASCU CRISTI - Brasov
            0-3
            2-3
            3-1
            0-3
            1
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 12 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 BUCUR ALIN ADRIAN - Targu Mures
            3-2
            3-1
            3-1
            3-0
            4
            1
            2 GIPSY KING - Hunedoara
            2-3
            1-3
            3-1
            3-1
            2
            3
            1
            0
            1
            3 OPREAN ANDREI - Brad
            1-3
            3-1
            3-2
            2-3
            2
            2
            0
            1
            1
            4 LUNGU MIHAI - Targoviste
            1-3
            1-3
            2-3
            2-3
            0
            5 ORBAN LEVENTE - Sovata
            0-3
            1-3
            3-2
            3-2
            2
            4
            -3
            -1
            1
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 13 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 FARAIAN ALEXANDRU - Aiud
            0-3
            3-1
            3-2
            3-2
            3
            2
            2 MATEI DUMITRU - Deva
            3-0
            3-2
            3-2
            2-3
            3
            1
            3 HALES TEODOR - Bistrita
            1-3
            2-3
            0-3
            1-3
            0
            4 COSTEA STEFAN - Tarnaveni
            2-3
            2-3
            3-0
            3-2
            2
            3
            5 VIZOLI ALEXANDRU - Fagaras
            2-3
            3-2
            3-1
            2-3
            2
            4
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 14 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 BACIU STEFAN - Mioveni
            3-0
            3-1
            1-3
            3-0
            3
            2
            2 MOLDOVEAN VALER - Calan
            0-3
            1-3
            1-3
            3-0
            1
            4
            3 BIRTALAN HUNOR - Sovata
            1-3
            3-1
            2-3
            3-2
            2
            3
            4 SUCIU FLORIN - Sibiu
            3-1
            3-1
            3-2
            0-3
            3
            1
            5 FRATILA DAN - Ocna Sibiului
            0-3
            0-3
            2-3
            3-0
            1
            6 -
            -
            Gr.inferioara nr. 15 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            AVg
            AVp
            NVp
            1 SABAU GHEORGHE - Tarnaveni
            0-3
            3-0
            3-0
            3-0
            3-0
            4
            2
            2 BRADUSCA CORNEL - Targu Jiu
            3-0
            3-0
            3-0
            3-0
            3-0
            5
            1
            3 ARON VALENTIN - Zlatna
            0-3
            0-3
            3-0
            3-0
            1-3
            2
            3
            -2
            1
            1
            4 ONET NICOLAE - Sighisoara
            0-3
            0-3
            0-3
            1-3
            0-3
            0
            5 STOICESCU GHEORGHE - Iedera
            0-3
            0-3
            0-3
            3-1
            3-0
            2
            4
            -4
            0
            1
            6 ZSOLD VALENTIN - Medias
            0-3
            0-3
            3-1
            3-0
            0-3
            2
            5
            -4
            -1
            1
            -
            Gr.inferioara nr. 16 - Avansati
            1
            2
            3
            4
            5
            6
            V
            LOC
            1 DUCA MARIUS - Sibiu
            2-3
            3-0
            3-2
            3-2
            2-3
            3
            3
            2 BALUTA SILVIU - Bucuresti
            3-2
            2-3
            1-3
            2-3
            1-3
            1
            3 OLARU AUREL - Medias
            0-3
            3-2
            3-1
            3-0
            3-1
            4
            1
            4 MONU CLAUDIU - Tarnaveni
            2-3
            3-1
            1-3
            3-2
            1-3
            2
            4
            5 DRAGOMIR IOAN - Cristian SB
            2-3
            3-2
            0-3
            2-3
            1-3
            1
            5
            6 HIDI ZOLTAN - Oradea
            3-2
            3-1
            1-3
            3-1
            3-1
            4
            2
            -
            mihais mioveni mihais mioveni likes this.

Comentariu

• Gr.superioara nr. 1 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 COBZARU RADU - Deva
              2 GIPSY KING - Hunedoara
              3 COSTEA STEFAN - Tarnaveni
              -
              Gr.superioara nr. 2 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 IANCU MARIUS - Brasov
              2 ANTON CALIN - Sibiu
              -
              Gr.superioara nr. 3 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              2 SZAKACS SANDOR - Sfantu Gheorghe
              3 ARON VALENTIN - Zlatna
              -
              Gr.superioara nr. 4 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 COMSA DAN - Sibiu
              2 TATAR DOREL - Simeria
              3 DUCA MARIUS - Sibiu
              -
              Gr.superioara nr. 5 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 HAGEA ANDRA - Aiud
              2 IVAN IOAN - Medias
              3 MONU CLAUDIU - Tarnaveni
              -
              Gr.superioara nr. 6 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 POPESCU RADU - Arad
              2 LAZAR EVA - Sibiu
              3 STOICESCU GHEORGHE - Iedera
              -
              Gr.superioara nr. 7 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 SZAKACS ATTILA - Targu Mures
              2 VIOREANU CRISTIAN - Dumbraveni SB
              3 MOLDOVEAN VALER - Calan
              -
              Gr.superioara nr. 8 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 MANITIU FLORIN - Sibiu
              2 BUIE LAURENTIU - Arad
              3 VIZOLI ALEXANDRU - Fagaras
              -
              Gr.superioara nr. 9 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 KISS ATTILA - Crasna
              3 ORBAN LEVENTE - Sovata
              -
              Gr.superioara nr. 10 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 DRANCA DAVID - Aiud
              2 VALCICA RAUL GINNO - Uricani
              3 DUMITRASCU CRISTI - Brasov
              -
              Gr.superioara nr. 11 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 DIMACHE MARIA - Braila
              2 DOBINDA ALEXANDRU - Arad
              3 OLTEAN OCTAVIAN - Targu Mures
              -
              Gr.superioara nr. 12 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              2 BARDAS IOAN - Dumbraveni SB
              3 MALENE PETRU - Fagaras
              -
              Gr.superioara nr. 13 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 MATEI DUMITRU - Deva
              2 SECETA ANDREAS - Medias
              -
              Gr.superioara nr. 14 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 SUCIU FLORIN - Sibiu
              2 MITAR MARIUS TIBERIU - Sannicolau Mare
              3 SABAU MIRCEA - Tarnaveni
              -
              Gr.superioara nr. 15 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 BRADUSCA CORNEL - Targu Jiu
              2 CINEBUJI IONUT - Tarnaveni
              3 FAGYURA LEONARDO - Tarnaveni
              -
              Gr.superioara nr. 16 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 OLARU AUREL - Medias
              2 DOBINDA DINU - Arad
              3 LOSONCZI DENES - Sangeorgiu de Padure
              -
              Gr.superioara nr. 17 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 HIDI ZOLTAN - Oradea
              3 MUNTEAN ATILA - Hunedoara
              -
              Gr.superioara nr. 18 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              3 GITA DAN - Sfantu Gheorghe
              -
              Gr.superioara nr. 19 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 BACIU STEFAN - Mioveni
              2 STOICA MIHAI - Mioveni
              3 KESMARKI LASZLO - Tarnaveni
              -
              Gr.superioara nr. 20 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              2 TRIFF RAUL - Deva
              3 KORODI CSABA - Aita Mare
              -
              Gr.superioara nr. 21 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 OPREAN ANDREI - Brad
              2 VAIDA GHEORGHE - Sibiu
              3 ZSOLD VALENTIN - Medias
              -
              Gr.superioara nr. 22 - Avansati
              1
              2
              3
              V
              LOC
              1 VAJEU IONUT - Busteni
              2 MOVILEANU NECULAE - Brasov
              3 DRAGOMIR IOAN - Cristian SB
              -
              andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

• Gr.inferioara nr. 1 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 ANGI ZOLTAN - Gheorgheni
                2 DRAPAC GHEORGHE - Brasov
                3 LOPADEAN DARIA - Aiud
                4 RIMBU MIRCEA - Medias
                5 BALASA MIHAI - Sibiu
                -
                Gr.inferioara nr. 2 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 NICUSAN RAZVAN - Targu Mures
                2 CSISZER TIBOR - Sighisoara
                3 MARCHITAN MARIUS - Brasov
                4 BOARIU DUMITRU - Medias
                5 VANEA ANDREI - Tarnaveni
                -
                Gr.inferioara nr. 3 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 PETHO KATALIN - Racosu de Sus
                2 TOADER PETRU - Bucuresti
                3 KERCEDI CATALIN - Tarnaveni
                4 POPA GHEORGHE - Medias
                5 STINEA ADRIAN - Sibiu
                -
                Gr.inferioara nr. 4 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 MARTOIU GABRIEL - Targu Jiu
                2 BIRTA ANDREI - Brasov
                3 VERMAN STEFAN - Mangalia
                4 FODOR CRISTI - Medias
                5 MARCU DAN FLORIN - Sibiu
                -
                Gr.inferioara nr. 5 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 SUCIU ANDREI - Borsec
                2 ROTARIU ANDREI - Sibiu
                3 NEAGU VIOREL - Medias
                4 MORARIU SEBASTIAN - Medias
                5 CATANICI BOGDAN - Deva
                -
                Gr.inferioara nr. 6 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 KORODI KRISZTIAN - Aita Mare
                2 STOICA KEVIN - Dumbraveni SB
                3 POPA CRISTIAN VASILE - Cluj Napoca
                4 DECUSEARA DAVID - Medias
                5 KOSA KAROL - Sibiu
                -
                Gr.inferioara nr. 7 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 CRETA PETRU - Luna CJ
                2 CARANFILIAN MIGO - Bucuresti
                3 MEDESAN GHEORGHE - Bagaciu
                4 NAGHI RAUL - Medias
                5 COMSA PATRICIA - Medias
                -
                Gr.inferioara nr. 8 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 LUCA IOAN - Sibiu
                2 DRAGOMIR MIRCEA - Medias
                3 NAGY EDUARD - Deva
                4 GHENU DAVID - Medias
                5 CANTEMIR CONSTANTIN MIHAI - Fagaras
                -
                Gr.inferioara nr. 9 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 VLAZAN CIPRIAN - Aiud
                2 BUTA SEBASTIAN - Tarnaveni
                3 HRADSZKY SEBASTIAN - Sannicolau Mare
                4 BIRLONCEA MARA - Medias
                5 LATES DORIN - Sighisoara
                -
                Gr.inferioara nr. 10 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 VARGA PETRU - Bagaciu
                2 STANCIU CONSTANTIN - Brasov
                3 LUPEA MIHAI EMIL - Sibiu
                4 SANDRU RARES - Dumbraveni SB
                5 OLTEAN CLAUDIU - Tarnaveni
                -
                Gr.inferioara nr. 11 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 BALASOIU LIVIU - Novaci
                2 COJOCARU NICUSOR - Brasov
                3 DANGULEA TUDOR - Dumbraveni SB
                4 BUDIU IOANA - Medias
                5 POPA MIHAI - Sibiu
                -
                Gr.inferioara nr. 12 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 MAFTEI ROBERT - Brasov
                2 SANDU ADRIAN - Sfantu Gheorghe
                3 KORODI DANIEL - Aita Mare
                4 DEAC OCTAVIAN - Dumbraveni SB
                5 FILIP ALIN - Medias
                -
                Gr.inferioara nr. 13 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 RESTEA LUCIAN CONSTANTIN - Fagaras
                2 SCROBOTA IOAN CRISTIAN - Aiud
                3 CALDARAR RAMONA - Sibiu
                4 VALCICA RAZVAN DANIEL - Uricani
                5 VASILACHE VALENTIN - Medias
                -
                Gr.inferioara nr. 14 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 MATSUMOTO PAUL - Brasov
                2 MOLDOVEANU SORIN FLORIAN - Hunedoara
                3 BIRO GYULA - Racosu de Sus
                4 CRETU EMIL - Luna CJ
                5 VASILACHE ANDREI - Medias
                -
                Gr.inferioara nr. 15 - Hobby
                1
                2
                3
                4
                5
                V
                LOC
                1 BEJENARU MARIAN - Targu Mures
                2 FERENCZI ROBERT - Suseni
                3 BOGDAN RAUL - Deva
                4 POPOVICI SANDU - Sibiu
                5 FAGYURA ANDREAS - Medias
                -

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post

-Este ora 12,43 si nu văd grupele inferioare la Avansați Tu faci parte din organizatorii buni, dar dacă nu te odihnești...!

Partea bună:

O analiza foarte buna si competenta.
                  Din pacate aceste pareri lipsesc in ultima vreme ,pareri care ne ajuta sa programam urmatoarele evenimente cat mai pe placul participantilor.Dar cu doar o parere buna multe nu se pot schimba.Asteptam cat mai multe astfel de comentarii pertinente.
                  Multumesc Gelu,vorba lui Adi Lazaroiu ramai o valoare si o vorba grea in Amatur.Te iubesc

Comentariu

• Postat în original de Kis Istvan Vezi post
                    .

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
                    Felicitari Pista!!
                    ADN ADN Kis Istvan Kis Istvan like this.

Comentariu

1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 COBZARU RADU - Deva
                      3-0
                      3-0
                      2
                      1
                      2 GIPSY KING - Hunedoara
                      0-3
                      1-3
                      0
                      0-3
                      3-1
                      1
                      2
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 IANCU MARIUS - Brasov
                      3-0
                      2-3
                      1
                      2
                      2 ANTON CALIN - Sibiu
                      0-3
                      1-3
                      0
                      3-2
                      3-1
                      2
                      1
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      3-0
                      3-1
                      2
                      1
                      0-3
                      3-1
                      1
                      2
                      3 ARON VALENTIN - Zlatna
                      1-3
                      1-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 COMSA DAN - Sibiu
                      3-1
                      3-1
                      2
                      1
                      2 TATAR DOREL - Simeria
                      1-3
                      1-3
                      0
                      3 DUCA MARIUS - Sibiu
                      1-3
                      3-1
                      1
                      2
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 HAGEA ANDRA - Aiud
                      3-1
                      3-0
                      2
                      1
                      2 IVAN IOAN - Medias
                      1-3
                      3-0
                      1
                      2
                      0-3
                      0-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 POPESCU RADU - Arad
                      3-1
                      3-0
                      2
                      1
                      2 LAZAR EVA - Sibiu
                      1-3
                      0-3
                      0
                      0-3
                      3-0
                      1
                      2
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      3-1
                      3-1
                      2
                      1
                      1-3
                      3-0
                      1
                      2
                      1-3
                      0-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 MANITIU FLORIN - Sibiu
                      3-0
                      3-2
                      2
                      1
                      2 BUIE LAURENTIU - Arad
                      0-3
                      1-3
                      0
                      2-3
                      3-1
                      1
                      2
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 KISS ATTILA - Crasna
                      3-1
                      3-0
                      2
                      1
                      1-3
                      3-0
                      1
                      2
                      3 ORBAN LEVENTE - Sovata
                      0-3
                      0-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 DRANCA DAVID - Aiud
                      3-0
                      3-0
                      2
                      1
                      0-3
                      3-0
                      1
                      2
                      0-3
                      0-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 DIMACHE MARIA - Braila
                      3-0
                      3-0
                      2
                      1
                      0-3
                      3-1
                      1
                      2
                      0-3
                      1-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      2-3
                      1-3
                      0
                      3-2
                      3-0
                      2
                      1
                      3 MALENE PETRU - Fagaras
                      3-1
                      0-3
                      1
                      2
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 MATEI DUMITRU - Deva
                      2-3
                      0-3
                      0
                      3-2
                      3-0
                      2
                      1
                      3-0
                      0-3
                      1
                      2
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 SUCIU FLORIN - Sibiu
                      1-3
                      3-1
                      1
                      2
                      3-1
                      3-2
                      2
                      1
                      1-3
                      2-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      AVg
                      AVp
                      NVp
                      3-0
                      0-3
                      1
                      2
                      0
                      0
                      1
                      0-3
                      3-2
                      1
                      -2
                      -2
                      1
                      3-0
                      2-3
                      1
                      1
                      2
                      2
                      1
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 OLARU AUREL - Medias
                      3-2
                      1-3
                      1
                      2
                      2 DOBINDA DINU - Arad
                      2-3
                      1-3
                      0
                      3-1
                      3-1
                      2
                      1
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      AVg
                      AVp
                      NVp
                      1 HIDI ZOLTAN - Oradea
                      3-0
                      0-3
                      1
                      2
                      0
                      0
                      1
                      0-3
                      3-2
                      1
                      -2
                      -2
                      1
                      3-0
                      2-3
                      1
                      1
                      2
                      2
                      1
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      2-3
                      3-0
                      1
                      2
                      3-2
                      3-1
                      2
                      1
                      0-3
                      1-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 BACIU STEFAN - Mioveni
                      3-1
                      3-1
                      2
                      1
                      2 STOICA MIHAI - Mioveni
                      1-3
                      3-0
                      1
                      2
                      1-3
                      0-3
                      0
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      AVg
                      AVp
                      NVp
                      3-1
                      0-3
                      1
                      -1
                      -1
                      1
                      2 TRIFF RAUL - Deva
                      1-3
                      3-1
                      1
                      2
                      0
                      0
                      1
                      3-0
                      1-3
                      1
                      1
                      1
                      1
                      1
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 OPREAN ANDREI - Brad
                      3-1
                      0-3
                      1
                      2
                      2 VAIDA GHEORGHE - Sibiu
                      1-3
                      2-3
                      0
                      3-0
                      3-2
                      2
                      1
                      -
                      1
                      2
                      3
                      V
                      LOC
                      1 VAJEU IONUT - Busteni
                      3-1
                      3-0
                      2
                      1
                      1-3
                      3-0
                      1
                      2
                      0-3
                      0-3
                      0
                      -

Comentariu

• Gr.inferioara nr. 1 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 ANGI ZOLTAN - Gheorgheni
                        1-3
                        3-0
                        3-1
                        3-2
                        3
                        2
                        2 DRAPAC GHEORGHE - Brasov
                        3-1
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        4
                        1
                        3 LOPADEAN DARIA - Aiud
                        0-3
                        0-3
                        3-1
                        3-0
                        2
                        3
                        4 RIMBU MIRCEA - Medias
                        1-3
                        0-3
                        1-3
                        3-2
                        1
                        4
                        5 BALASA MIHAI - Sibiu
                        2-3
                        0-3
                        0-3
                        2-3
                        0
                        -
                        Gr.inferioara nr. 2 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 NICUSAN RAZVAN - Targu Mures
                        3-0
                        2-3
                        3-0
                        0-3
                        2
                        3
                        2 CSISZER TIBOR - Sighisoara
                        0-3
                        1-3
                        3-1
                        0-3
                        1
                        4
                        3 MARCHITAN MARIUS - Brasov
                        3-2
                        3-1
                        2-3
                        1-3
                        2
                        2
                        4 BOARIU DUMITRU - Medias
                        0-3
                        1-3
                        3-2
                        0-3
                        1
                        5 VANEA ANDREI - Tarnaveni
                        3-0
                        3-0
                        3-1
                        3-0
                        4
                        1
                        -
                        Gr.inferioara nr. 3 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 PETHO KATALIN - Racosu de Sus
                        0-3
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        3
                        2
                        2 TOADER PETRU - Bucuresti
                        3-0
                        0-3
                        3-2
                        3-0
                        3
                        1
                        0-3
                        3-0
                        2-3
                        3-0
                        2
                        4
                        4 POPA GHEORGHE - Medias
                        0-3
                        2-3
                        3-2
                        3-0
                        2
                        3
                        5 STINEA ADRIAN - Sibiu
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0
                        -
                        Gr.inferioara nr. 4 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        3-1
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        4
                        1
                        2 BIRTA ANDREI - Brasov
                        1-3
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        3
                        2
                        3 VERMAN STEFAN - Mangalia
                        0-3
                        0-3
                        3-0
                        3-0
                        2
                        3
                        4 FODOR CRISTI - Medias
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0
                        5 MARCU DAN FLORIN - Sibiu
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        3-0
                        1
                        4
                        -
                        Gr.inferioara nr. 5 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 SUCIU ANDREI - Borsec
                        1-3
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        3
                        2
                        2 ROTARIU ANDREI - Sibiu
                        3-1
                        3-1
                        3-0
                        3-0
                        4
                        1
                        3 NEAGU VIOREL - Medias
                        0-3
                        1-3
                        3-0
                        3-0
                        2
                        3
                        4 MORARIU SEBASTIAN - Medias
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0
                        5 CATANICI BOGDAN - Deva
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        3-0
                        1
                        4
                        -
                        Gr.inferioara nr. 6 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 KORODI KRISZTIAN - Aita Mare
                        1-3
                        3-1
                        3-1
                        3-0
                        3
                        2
                        2 STOICA KEVIN - Dumbraveni SB
                        3-1
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        4
                        1
                        3 POPA CRISTIAN VASILE - Cluj Napoca
                        1-3
                        0-3
                        3-0
                        3-0
                        2
                        3
                        4 DECUSEARA DAVID - Medias
                        1-3
                        0-3
                        0-3
                        3-2
                        1
                        4
                        5 KOSA KAROL - Sibiu
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        2-3
                        0
                        -
                        Gr.inferioara nr. 7 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 CRETA PETRU - Luna CJ
                        3-0
                        3-2
                        3-0
                        3-0
                        4
                        1
                        0-3
                        3-2
                        3-0
                        3-0
                        3
                        2
                        3 MEDESAN GHEORGHE - Bagaciu
                        2-3
                        2-3
                        3-0
                        3-0
                        2
                        3
                        4 NAGHI RAUL - Medias
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        1-3
                        0
                        5 COMSA PATRICIA - Medias
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        3-1
                        1
                        4
                        -
                        Gr.inferioara nr. 8 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        AVg
                        AVp
                        NVp
                        1 LUCA IOAN - Sibiu
                        3-0
                        3-1
                        3-0
                        3-0
                        4
                        1
                        0-3
                        3-0
                        2-3
                        3-0
                        2
                        2
                        2
                        2
                        1
                        3 NAGY EDUARD - Deva
                        1-3
                        0-3
                        0-3
                        1-3
                        0
                        4 GHENU DAVID - Medias
                        0-3
                        3-2
                        3-0
                        0-3
                        2
                        4
                        -2
                        -2
                        1
                        5 CANTEMIR CONSTANTIN MIHAI - Fagaras
                        0-3
                        0-3
                        3-1
                        3-0
                        2
                        3
                        -1
                        0
                        1
                        -
                        Gr.inferioara nr. 9 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 VLAZAN CIPRIAN - Aiud
                        0-3
                        2-3
                        3-0
                        1-3
                        1
                        4
                        3-0
                        1-3
                        3-0
                        3-1
                        3
                        2
                        3 HRADSZKY SEBASTIAN - Sannicolau Mare
                        3-2
                        3-1
                        3-2
                        3-0
                        4
                        1
                        4 BIRLONCEA MARA - Medias
                        0-3
                        0-3
                        2-3
                        0-3
                        0
                        5 LATES DORIN - Sighisoara
                        3-1
                        1-3
                        0-3
                        3-0
                        2
                        3
                        -
                        Gr.inferioara nr. 10 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        AVg
                        AVp
                        NVp
                        1 VARGA PETRU - Bagaciu
                        0-3
                        3-1
                        3-0
                        2-3
                        2
                        2
                        1
                        1
                        1
                        2 STANCIU CONSTANTIN - Brasov
                        3-0
                        3-1
                        3-0
                        3-1
                        4
                        1
                        3 LUPEA MIHAI EMIL - Sibiu
                        1-3
                        1-3
                        3-0
                        3-0
                        2
                        3
                        2
                        1
                        1
                        4 SANDRU RARES - Dumbraveni SB
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0
                        5 OLTEAN CLAUDIU - Tarnaveni
                        3-2
                        1-3
                        0-3
                        3-0
                        2
                        4
                        -1
                        -2
                        1
                        -
                        Gr.inferioara nr. 11 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        AVg
                        AVp
                        NVp
                        2-3
                        3-0
                        3-0
                        3-0
                        3
                        2
                        2 COJOCARU NICUSOR - Brasov
                        3-2
                        3-2
                        3-0
                        3-1
                        4
                        1
                        3 DANGULEA TUDOR - Dumbraveni SB
                        0-3
                        2-3
                        3-1
                        0-3
                        1
                        -5
                        -1
                        1
                        4 BUDIU IOANA - Medias
                        0-3
                        0-3
                        1-3
                        3-1
                        1
                        4
                        -6
                        0
                        1
                        5 POPA MIHAI - Sibiu
                        0-3
                        1-3
                        3-0
                        1-3
                        1
                        3
                        -4
                        1
                        1
                        -
                        Gr.inferioara nr. 12 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        1 MAFTEI ROBERT - Brasov
                        1-3
                        1-3
                        3-1
                        1-3
                        1
                        4
                        2 SANDU ADRIAN - Sfantu Gheorghe
                        3-1
                        3-0
                        3-0
                        3-1
                        4
                        1
                        3 KORODI DANIEL - Aita Mare
                        3-1
                        0-3
                        3-2
                        3-1
                        3
                        2
                        4 DEAC OCTAVIAN - Dumbraveni SB
                        1-3
                        0-3
                        2-3
                        1-3
                        0
                        5 FILIP ALIN - Medias
                        3-1
                        1-3
                        1-3
                        3-1
                        2
                        3
                        -
                        Gr.inferioara nr. 13 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        AVg
                        AVp
                        NVp
                        1-3
                        3-2
                        3-0
                        3-0
                        3
                        2
                        5
                        1
                        1
                        2 SCROBOTA IOAN CRISTIAN - Aiud
                        3-1
                        3-1
                        3-0
                        2-3
                        3
                        1
                        6
                        1
                        1
                        2-3
                        1-3
                        3-0
                        1-3
                        1
                        4
                        4 VALCICA RAZVAN DANIEL - Uricani
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0-3
                        0
                        5 VASILACHE VALENTIN - Medias
                        0-3
                        3-2
                        3-1
                        3-0
                        3
                        3
                        3
                        -2
                        1
                        -
                        Gr.inferioara nr. 14 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        3-0
                        3-0
                        3-1
                        3-0
                        4
                        1
                        2 MOLDOVEANU SORIN FLORIAN - Hunedoara
                        0-3
                        3-0
                        3-0
                        3-1
                        3
                        2
                        0-3
                        0-3
                        3-1
                        2-3
                        1
                        4
                        4 CRETU EMIL - Luna CJ
                        1-3
                        0-3
                        1-3
                        1-3
                        0
                        5 VASILACHE ANDREI - Medias
                        0-3
                        1-3
                        3-2
                        3-1
                        2
                        3
                        -
                        Gr.inferioara nr. 15 - Hobby
                        1
                        2
                        3
                        4
                        5
                        V
                        LOC
                        AVg
                        AVp
                        NVp
                        3-0
                        3-0
                        2-3
                        3-1
                        3
                        1
                        7
                        2
                        1
                        2 FERENCZI ROBERT - Suseni
                        0-3
                        3-1
                        3-1
                        3-0
                        3
                        2
                        4
                        -1
                        1
                        3 BOGDAN RAUL - Deva
                        0-3
                        1-3
                        1-3
                        3-1
                        1
                        4
                        4 POPOVICI SANDU - Sibiu
                        3-2
                        1-3
                        3-1
                        3-0
                        3
                        3
                        4
                        -1
                        1
                        5 FAGYURA ANDREAS - Medias
                        1-3
                        0-3
                        1-3
                        0-3
                        0
                        -
                        ADN ADN likes this.

Comentariu

• Gr.superioara nr. 1 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 DRAPAC GHEORGHE - Brasov
                          3-0
                          3-0
                          2
                          1
                          2 LUPEA MIHAI EMIL - Sibiu
                          0-3
                          3-1
                          1
                          2
                          3 POPA MIHAI - Sibiu
                          0-3
                          1-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 2 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 VANEA ANDREI - Tarnaveni
                          3-0
                          3-0
                          2
                          1
                          2 LATES DORIN - Sighisoara
                          0-3
                          3-1
                          1
                          2
                          3 FILIP ALIN - Medias
                          0-3
                          1-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 3 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 TOADER PETRU - Bucuresti
                          2-3
                          3-1
                          1
                          2
                          2 CANTEMIR CONSTANTIN MIHAI - Fagaras
                          3-2
                          3-1
                          2
                          1
                          3 VASILACHE VALENTIN - Medias
                          1-3
                          1-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 4 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          3-0
                          3-1
                          2
                          1
                          2 MEDESAN GHEORGHE - Bagaciu
                          0-3
                          3-1
                          1
                          2
                          3 VASILACHE ANDREI - Medias
                          1-3
                          1-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 5 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 ROTARIU ANDREI - Sibiu
                          3-0
                          3-2
                          2
                          1
                          2 POPA CRISTIAN VASILE - Cluj Napoca
                          0-3
                          1-3
                          0
                          3 POPOVICI SANDU - Sibiu
                          2-3
                          3-1
                          1
                          2
                          -
                          Gr.superioara nr. 6 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 STOICA KEVIN - Dumbraveni SB
                          2-3
                          3-2
                          1
                          2
                          2 NEAGU VIOREL - Medias
                          3-2
                          3-0
                          2
                          1
                          3 BOGDAN RAUL - Deva
                          2-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 7 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 CRETA PETRU - Luna CJ
                          3-1
                          3-0
                          2
                          1
                          2 VERMAN STEFAN - Mangalia
                          1-3
                          3-0
                          1
                          2
                          0-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 8 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 LUCA IOAN - Sibiu
                          3-0
                          3-0
                          2
                          1
                          2 POPA GHEORGHE - Medias
                          0-3
                          3-0
                          1
                          2
                          0-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 9 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 HRADSZKY SEBASTIAN - Sannicolau Mare
                          3-1
                          0-3
                          1
                          2
                          2 NICUSAN RAZVAN - Targu Mures
                          1-3
                          1-3
                          0
                          3 MAFTEI ROBERT - Brasov
                          3-0
                          3-1
                          2
                          1
                          -
                          Gr.superioara nr. 10 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 STANCIU CONSTANTIN - Brasov
                          3-2
                          3-0
                          2
                          1
                          2 LOPADEAN DARIA - Aiud
                          2-3
                          3-0
                          1
                          2
                          3 BUDIU IOANA - Medias
                          0-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 11 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 COJOCARU NICUSOR - Brasov
                          2-3
                          1-3
                          0
                          2 ANGI ZOLTAN - Gheorgheni
                          3-2
                          0-3
                          1
                          2
                          3 OLTEAN CLAUDIU - Tarnaveni
                          3-1
                          3-0
                          2
                          1
                          -
                          Gr.superioara nr. 12 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 SANDU ADRIAN - Sfantu Gheorghe
                          3-1
                          3-1
                          2
                          1
                          2 MARCHITAN MARIUS - Brasov
                          1-3
                          3-2
                          1
                          2
                          3 VLAZAN CIPRIAN - Aiud
                          1-3
                          2-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 13 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 SCROBOTA IOAN CRISTIAN - Aiud
                          3-1
                          3-0
                          2
                          1
                          2 PETHO KATALIN - Racosu de Sus
                          1-3
                          3-1
                          1
                          2
                          3 GHENU DAVID - Medias
                          0-3
                          1-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 14 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          3-1
                          3-0
                          2
                          1
                          2 BIRTA ANDREI - Brasov
                          1-3
                          3-0
                          1
                          2
                          3 COMSA PATRICIA - Medias
                          0-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 15 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          3-1
                          3-1
                          2
                          1
                          2 SUCIU ANDREI - Borsec
                          1-3
                          3-0
                          1
                          2
                          3 DECUSEARA DAVID - Medias
                          1-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 16 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 FERENCZI ROBERT - Suseni
                          0-3
                          3-1
                          1
                          2
                          2 KORODI KRISZTIAN - Aita Mare
                          3-0
                          3-0
                          2
                          1
                          3 CATANICI BOGDAN - Deva
                          1-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 17 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 MOLDOVEANU SORIN FLORIAN - Hunedoara
                          0-3
                          3-0
                          1
                          2
                          3-0
                          3-0
                          2
                          1
                          3 MARCU DAN FLORIN - Sibiu
                          0-3
                          0-3
                          0
                          -
                          Gr.superioara nr. 18 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          AVg
                          AVp
                          NVp
                          3-1
                          1-3
                          1
                          2
                          0
                          0
                          1
                          1-3
                          3-0
                          1
                          1
                          1
                          1
                          1
                          3-1
                          0-3
                          1
                          -1
                          -1
                          1
                          -
                          Gr.superioara nr. 19 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          1 KORODI DANIEL - Aita Mare
                          2-3
                          1-3
                          0
                          3-2
                          3-2
                          2
                          1
                          3 CSISZER TIBOR - Sighisoara
                          3-1
                          2-3
                          1
                          2
                          -
                          Gr.superioara nr. 20 - Hobby
                          1
                          2
                          3
                          V
                          LOC
                          3-0
                          3-0
                          2
                          1
                          2 VARGA PETRU - Bagaciu
                          0-3
                          3-0
                          1
                          2
                          3 RIMBU MIRCEA - Medias
                          0-3
                          0-3
                          0
                          -
                          ADN ADN likes this.

Comentariu

• Eliminatorii Hobby

1. Drapac Gheorghe
                            ------------------------- Drapac Gheorghe 3-0
                            64. Bye
                            ----------------------------------- Angi Zoltan 0-3
                            33. Stoica Kevin
                            ------------------------- Angi Zoltan 1-3
                            32. Angi Zoltan
                            -------------------------------------------------- Caranfilian Migo 1-3
                            17. Caranfilian Migo
                            ------------------------- Caranfilian Migo 3-0
                            48. Bye
                            ----------------------------------- Caranfilian Migo 3-0
                            49. Bye
                            ------------------------- Korodi Krisztian 0-3
                            16. Korodi Krisztian
                            -----------------------------------------------------------------
                            9. Maftei Robert
                            ------------------------- Maftei Robert 3-0
                            56. Bye
                            ----------------------------------- Maftei Robert 3-1
                            41. Bye
                            ------------------------- Csiszer Tibor 0-3
                            24. Csiszer Tibor
                            -------------------------------------------------- Maftei Robert 3-1
                            25. Birta Andrei
                            ------------------------- Birta Andrei 3-1
                            40. Toader Petru
                            ----------------------------------- Luca Ioan 0-3
                            57. Bye
                            ------------------------- Luca Ioan 0-3
                            8. Luca Ioan

--------------------------------------------------------------------------------

5. Rotariu Andrei
                            ------------------------- Rotariu Andrei 3-0
                            60. Bye
                            ----------------------------------- Rotariu Andrei 3-0
                            37. Lates Dorin
                            ------------------------- Lates Dorin 3-2
                            28. Suciu Andrei
                            --------------------------------------------------
                            21. Restea Lucian Constantin
                            ------------------------- Restea Lucian Constantin 3-0
                            44. Bye
                            ----------------------------------- Sandu Adrian 1-3
                            53. Bye
                            ------------------------- Sandu Adrian 0-3
                            12. Sandu Adrian
                            13. Scrobota Ioan Cristian
                            ------------------------- Scrobota Ioan Cristian 3-0
                            52. Bye
                            ----------------------------------- Scrobota Ioan Cristian 3-1
                            45. Bye
                            ------------------------- Balasoiu Liviu 0-3
                            20. Balasoiu Liviu
                            -------------------------------------------------- Scrobota Ioan Cristian 3-0
                            29. Lopadean Daria
                            ------------------------- Lopadean Daria 3-0
                            36. Verman Stefan
                            ----------------------------------- Martoiu Gabriel 2-3
                            61. Bye
                            ------------------------- Martoiu Gabriel 0-3
                            4. Martoiu Gabriel

----------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------

3. Cantemir Constantin Mihai
                            ------------------------- Cantemir Constantin Mihai 3-0
                            62. Bye
                            ----------------------------------- Cantemir Constantin Mihai 3-0
                            35. Popa Gheorghe
                            ------------------------- Popa Gheorghe 3-0
                            30. Hradszky Sebastian
                            -------------------------------------------------- Matsumoto Paul 0-3
                            19. Buta Sebastian
                            ------------------------- Buta Sebastian 3-0
                            46. Bye
                            ----------------------------------- Matsumoto Paul 0-3
                            51. Bye
                            ------------------------- Matsumoto Paul 0-3
                            14. Matsumoto Paul
                            11. Oltean Claudiu
                            ------------------------- Oltean Claudiu 3-0
                            54. Bye
                            ----------------------------------- Moldoveanu Sorin Florian 1-3
                            43. Bye
                            ------------------------- Moldoveanu Sorin Florian 0-3
                            22. Moldoveanu Sorin Florian
                            -------------------------------------------------- Ferenczi Robert 1-3
                            27. Ferenczi Robert
                            ------------------------- Ferenczi Robert 3-0
                            38. Lupea Mihai Emil
                            ----------------------------------- Ferenczi Robert 3-0
                            59. Bye
                            ------------------------- Neagu Viorel 0-3
                            6. Neagu Viorel

--------------------------------------------------------------------------------

7. Creta Petru
                            ------------------------- Creta Petru 3-0
                            58. Bye
                            ----------------------------------- Petho Katalin 2-3
                            39. Medesan Gheorghe
                            ------------------------- Petho Katalin 0-3
                            26. Petho Katalin
                            -------------------------------------------------- Stanciu Constantin 0-3
                            23. Varga Petru
                            ------------------------- Varga Petru 3-0
                            42. Bye
                            ----------------------------------- Stanciu Constantin 1-3
                            55. Bye
                            ------------------------- Stanciu Constantin 0-3
                            10. Stanciu Constantin
                            15. Bejenaru Marian
                            ------------------------- Bejenaru Marian 3-0
                            50. Bye
                            ----------------------------------- Bejenaru Marian 3-1
                            47. Bye
                            ------------------------- Dragomir Mircea 0-3
                            18. Dragomir Mircea
                            -------------------------------------------------- Vanea Andrei 1-3
                            31. Marchitan Marius
                            ------------------------- Marchitan Marius 3-2
                            34. Popovici Sandu
                            ----------------------------------- Vanea Andrei 2-3
                            63. Bye
                            ------------------------- Vanea Andrei 0-3
                            2. Vanea Andrei
                            ADN ADN likes this.

Comentariu

1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 COBZARU RADU - Deva
                              3-0
                              3-0
                              2
                              1
                              2 GIPSY KING - Hunedoara
                              0-3
                              1-3
                              0
                              0-3
                              3-1
                              1
                              2
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 IANCU MARIUS - Brasov
                              3-0
                              2-3
                              1
                              2
                              2 ANTON CALIN - Sibiu
                              0-3
                              1-3
                              0
                              3-2
                              3-1
                              2
                              1
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              3-0
                              3-1
                              2
                              1
                              0-3
                              3-1
                              1
                              2
                              3 ARON VALENTIN - Zlatna
                              1-3
                              1-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 COMSA DAN - Sibiu
                              3-1
                              3-1
                              2
                              1
                              2 TATAR DOREL - Simeria
                              1-3
                              1-3
                              0
                              3 DUCA MARIUS - Sibiu
                              1-3
                              3-1
                              1
                              2
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 HAGEA ANDRA - Aiud
                              3-1
                              3-0
                              2
                              1
                              2 IVAN IOAN - Medias
                              1-3
                              3-0
                              1
                              2
                              0-3
                              0-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 POPESCU RADU - Arad
                              3-1
                              3-0
                              2
                              1
                              2 LAZAR EVA - Sibiu
                              1-3
                              0-3
                              0
                              0-3
                              3-0
                              1
                              2
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              3-1
                              3-1
                              2
                              1
                              1-3
                              3-0
                              1
                              2
                              1-3
                              0-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 MANITIU FLORIN - Sibiu
                              3-0
                              3-2
                              2
                              1
                              2 BUIE LAURENTIU - Arad
                              0-3
                              1-3
                              0
                              2-3
                              3-1
                              1
                              2
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 KISS ATTILA - Crasna
                              3-1
                              3-0
                              2
                              1
                              1-3
                              3-0
                              1
                              2
                              3 ORBAN LEVENTE - Sovata
                              0-3
                              0-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 DRANCA DAVID - Aiud
                              3-0
                              3-0
                              2
                              1
                              0-3
                              3-0
                              1
                              2
                              0-3
                              0-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 DIMACHE MARIA - Braila
                              3-0
                              3-0
                              2
                              1
                              0-3
                              3-1
                              1
                              2
                              0-3
                              1-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              2-3
                              1-3
                              0
                              3-2
                              3-0
                              2
                              1
                              3 MALENE PETRU - Fagaras
                              3-1
                              0-3
                              1
                              2
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 MATEI DUMITRU - Deva
                              2-3
                              0-3
                              0
                              3-2
                              3-0
                              2
                              1
                              3-0
                              0-3
                              1
                              2
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 SUCIU FLORIN - Sibiu
                              1-3
                              3-1
                              1
                              2
                              3-1
                              3-2
                              2
                              1
                              1-3
                              2-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              AVg
                              AVp
                              NVp
                              3-0
                              0-3
                              1
                              2
                              0
                              0
                              1
                              0-3
                              3-2
                              1
                              -2
                              -2
                              1
                              3-0
                              2-3
                              1
                              1
                              2
                              2
                              1
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 OLARU AUREL - Medias
                              3-2
                              1-3
                              1
                              2
                              2 DOBINDA DINU - Arad
                              2-3
                              1-3
                              0
                              3-1
                              3-1
                              2
                              1
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              AVg
                              AVp
                              NVp
                              1 HIDI ZOLTAN - Oradea
                              3-0
                              0-3
                              1
                              2
                              0
                              0
                              1
                              0-3
                              3-2
                              1
                              -2
                              -2
                              1
                              3-0
                              2-3
                              1
                              1
                              2
                              2
                              1
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              2-3
                              3-0
                              1
                              2
                              3-2
                              3-1
                              2
                              1
                              0-3
                              1-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 BACIU STEFAN - Mioveni
                              3-1
                              3-1
                              2
                              1
                              2 STOICA MIHAI - Mioveni
                              1-3
                              3-0
                              1
                              2
                              1-3
                              0-3
                              0
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              AVg
                              AVp
                              NVp
                              3-1
                              0-3
                              1
                              -1
                              -1
                              1
                              2 TRIFF RAUL - Deva
                              1-3
                              3-1
                              1
                              2
                              0
                              0
                              1
                              3-0
                              1-3
                              1
                              1
                              1
                              1
                              1
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 OPREAN ANDREI - Brad
                              3-1
                              0-3
                              1
                              2
                              2 VAIDA GHEORGHE - Sibiu
                              1-3
                              2-3
                              0
                              3-0
                              3-2
                              2
                              1
                              -
                              1
                              2
                              3
                              V
                              LOC
                              1 VAJEU IONUT - Busteni
                              3-1
                              3-0
                              2
                              1
                              1-3
                              3-0
                              1
                              2
                              0-3
                              0-3
                              0
                              -
                              ADN ADN likes this.

Comentariu

• Eliminatorii Avansati

1. Cobzaru Radu
                                ------------------------- Cobzaru Radu 3-0
                                64. Bye
                                ----------------------------------- Dobinda Alexandru 0-3
                                33. Dobinda Alexandru
                                ------------------------- Dobinda Alexandru 3-0
                                32. Suciu Florin
                                -------------------------------------------------- Dobinda Alexandru 3-0
                                17. Muntean Atila
                                ------------------------- Muntean Atila 3-0
                                48. Bye
                                ----------------------------------- Losonczi Denes 1-3
                                49. Bye
                                ------------------------- Losonczi Denes 0-3
                                16. Losonczi Denes
                                ----------------------------------------------------------------- Dobinda Alexandru 3-1
                                9. Kiss Attila
                                ------------------------- Kiss Attila 3-0
                                56. Bye
                                ----------------------------------- Kiss Attila 3-0
                                41. Szakacs Sandor
                                ------------------------- Szakacs Sandor 3-0
                                24. Movileanu Neculae
                                -------------------------------------------------- Stoica Mihai 0-3
                                25. Stoica Mihai
                                ------------------------- Stoica Mihai 3-0
                                40. Stoicescu Gheorghe
                                ----------------------------------- Stoica Mihai 3-1
                                57. Bye
                                ------------------------- Manitiu Florin 0-3
                                8. Manitiu Florin

-------------------------------------------------------------------------------- Hagea Andra 1-3

5. Hagea Andra
                                ------------------------- Hagea Andra 3-0
                                60. Bye
                                ----------------------------------- Hagea Andra 3-2
                                37. Vioreanu Cristian
                                ------------------------- Sabau Gheorghe 2-3
                                28. Sabau Gheorghe
                                -------------------------------------------------- Hagea Andra 3-2
                                21. Zsold Valentin
                                ------------------------- Iancu Marius 0-3
                                44. Iancu Marius
                                ----------------------------------- Iancu Marius 3-1
                                53. Bye
                                ------------------------- Bardas Ioan 0-3
                                12. Bardas Ioan
                                ----------------------------------------------------------------- Hagea Andra 3-0
                                13. Seceta Andreas
                                ------------------------- Seceta Andreas 3-0
                                52. Bye
                                ----------------------------------- Seceta Andreas 3-1
                                45. Bye
                                ------------------------- Korodi Csaba 0-3
                                20. Korodi Csaba
                                -------------------------------------------------- Seceta Andreas 3-1
                                29. Bradusca Cornel
                                ------------------------- Valcica Raul Ginno 1-3
                                36. Valcica Raul Ginno
                                ----------------------------------- Comsa Dan 0-3
                                61. Bye
                                ------------------------- Comsa Dan 0-3
                                4. Comsa Dan

----------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------

3. Dumitru George
                                ------------------------- Dumitru George 3-0
                                62. Bye
                                ----------------------------------- Olaru Aurel 2-3
                                35. Zdrenghea Mircea
                                ------------------------- Olaru Aurel 2-3
                                30. Olaru Aurel
                                -------------------------------------------------- Olaru Aurel 3-1
                                19. Baciu Stefan
                                ------------------------- Baciu Stefan 3-0
                                46. Bye
                                ----------------------------------- Baciu Stefan 3-2
                                51. Bye
                                ------------------------- Mitar Marius Tiberiu 0-3
                                14. Mitar Marius Tiberiu
                                ----------------------------------------------------------------- Popescu Radu 2-3
                                11. Dimache Maria
                                ------------------------- Dimache Maria 3-0
                                54. Bye
                                ----------------------------------- Dimache Maria 3-2
                                43. Costea Stefan
                                ------------------------- Costea Stefan 3-2
                                22. Vajeu Ionut
                                -------------------------------------------------- Popescu Radu 2-3
                                27. Hidi Zoltan
                                ------------------------- Hidi Zoltan 3-1
                                38. Vizoli Alexandru
                                ----------------------------------- Popescu Radu 0-3
                                59. Bye
                                ------------------------- Popescu Radu 0-3
                                6. Popescu Radu

7. Szakacs Attila
                                ------------------------- Szakacs Attila 3-0
                                58. Bye
                                ----------------------------------- Szakacs Attila 3-0
                                39. Ivan Ioan
                                ------------------------- Triff Raul 0-3
                                26. Triff Raul
                                -------------------------------------------------- Dranca David 0-3
                                23. Oprean Andrei
                                ------------------------- Duca Marius 1-3
                                42. Duca Marius
                                ----------------------------------- Dranca David 0-3
                                55. Bye
                                ------------------------- Dranca David 0-3
                                10. Dranca David
                                ----------------------------------------------------------------- Dranca David 3-1
                                15. Fagyura Leonardo
                                ------------------------- Fagyura Leonardo 3-0
                                50. Bye
                                ----------------------------------- Bartha Istvan Zsolt 2-3
                                47. Bye
                                ------------------------- Bartha Istvan Zsolt 0-3
                                18. Bartha Istvan Zsolt
                                -------------------------------------------------- Bartha Istvan Zsolt 3-0
                                31. Kovacs Levente
                                ------------------------- Kovacs Levente 3-1
                                34. Malene Petru
                                ----------------------------------- Birtalan Hunor 1-3
                                63. Bye
                                ------------------------- Birtalan Hunor 0-3
                                2. Birtalan Hunor
                                ADN ADN likes this.

Comentariu

• Eliminatorii Avansati

1. Cobzaru Radu
                                  ------------------------- Cobzaru Radu 3-0
                                  64. Bye
                                  ----------------------------------- Dobinda Alexandru 0-3
                                  33. Dobinda Alexandru
                                  ------------------------- Dobinda Alexandru 3-0
                                  32. Suciu Florin
                                  -------------------------------------------------- Dobinda Alexandru 3-0
                                  17. Muntean Atila
                                  ------------------------- Muntean Atila 3-0
                                  48. Bye
                                  ----------------------------------- Losonczi Denes 1-3
                                  49. Bye
                                  ------------------------- Losonczi Denes 0-3
                                  16. Losonczi Denes
                                  ----------------------------------------------------------------- Dobinda Alexandru 3-1
                                  9. Kiss Attila
                                  ------------------------- Kiss Attila 3-0
                                  56. Bye
                                  ----------------------------------- Kiss Attila 3-0
                                  41. Szakacs Sandor
                                  ------------------------- Szakacs Sandor 3-0
                                  24. Movileanu Neculae
                                  -------------------------------------------------- Stoica Mihai 0-3
                                  25. Stoica Mihai
                                  ------------------------- Stoica Mihai 3-0
                                  40. Stoicescu Gheorghe
                                  ----------------------------------- Stoica Mihai 3-1
                                  57. Bye
                                  ------------------------- Manitiu Florin 0-3
                                  8. Manitiu Florin

-------------------------------------------------------------------------------- Hagea Andra 1-3

5. Hagea Andra
                                  ------------------------- Hagea Andra 3-0
                                  60. Bye
                                  ----------------------------------- Hagea Andra 3-2
                                  37. Vioreanu Cristian
                                  ------------------------- Sabau Gheorghe 2-3
                                  28. Sabau Gheorghe
                                  -------------------------------------------------- Hagea Andra 3-2
                                  21. Zsold Valentin
                                  ------------------------- Iancu Marius 0-3
                                  44. Iancu Marius
                                  ----------------------------------- Iancu Marius 3-1
                                  53. Bye
                                  ------------------------- Bardas Ioan 0-3
                                  12. Bardas Ioan
                                  ----------------------------------------------------------------- Hagea Andra 3-0
                                  13. Seceta Andreas
                                  ------------------------- Seceta Andreas 3-0
                                  52. Bye
                                  ----------------------------------- Seceta Andreas 3-1
                                  45. Bye
                                  ------------------------- Korodi Csaba 0-3
                                  20. Korodi Csaba
                                  -------------------------------------------------- Seceta Andreas 3-1
                                  29. Bradusca Cornel
                                  ------------------------- Valcica Raul Ginno 1-3
                                  36. Valcica Raul Ginno
                                  ----------------------------------- Comsa Dan 0-3
                                  61. Bye
                                  ------------------------- Comsa Dan 0-3
                                  4. Comsa Dan

----------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------- Hagea Andra 3-1

3. Dumitru George
                                  ------------------------- Dumitru George 3-0
                                  62. Bye
                                  ----------------------------------- Olaru Aurel 2-3
                                  35. Zdrenghea Mircea
                                  ------------------------- Olaru Aurel 2-3
                                  30. Olaru Aurel
                                  -------------------------------------------------- Olaru Aurel 3-1
                                  19. Baciu Stefan
                                  ------------------------- Baciu Stefan 3-0
                                  46. Bye
                                  ----------------------------------- Baciu Stefan 3-2
                                  51. Bye
                                  ------------------------- Mitar Marius Tiberiu 0-3
                                  14. Mitar Marius Tiberiu
                                  ----------------------------------------------------------------- Popescu Radu 2-3
                                  11. Dimache Maria
                                  ------------------------- Dimache Maria 3-0
                                  54. Bye
                                  ----------------------------------- Dimache Maria 3-2
                                  43. Costea Stefan
                                  ------------------------- Costea Stefan 3-2
                                  22. Vajeu Ionut
                                  -------------------------------------------------- Popescu Radu 2-3
                                  27. Hidi Zoltan
                                  ------------------------- Hidi Zoltan 3-1
                                  38. Vizoli Alexandru
                                  ----------------------------------- Popescu Radu 0-3
                                  59. Bye
                                  ------------------------- Popescu Radu 0-3
                                  6. Popescu Radu

-------------------------------------------------------------------------------- Dranca David 1-3

7. Szakacs Attila
                                  ------------------------- Szakacs Attila 3-0
                                  58. Bye
                                  ----------------------------------- Szakacs Attila 3-0
                                  39. Ivan Ioan
                                  ------------------------- Triff Raul 0-3
                                  26. Triff Raul
                                  -------------------------------------------------- Dranca David 0-3
                                  23. Oprean Andrei
                                  ------------------------- Duca Marius 1-3
                                  42. Duca Marius
                                  ----------------------------------- Dranca David 0-3
                                  55. Bye
                                  ------------------------- Dranca David 0-3
                                  10. Dranca David
                                  ----------------------------------------------------------------- Dranca David 3-1
                                  15. Fagyura Leonardo
                                  ------------------------- Fagyura Leonardo 3-0
                                  50. Bye
                                  ----------------------------------- Bartha Istvan Zsolt 2-3
                                  47. Bye
                                  ------------------------- Bartha Istvan Zsolt 0-3
                                  18. Bartha Istvan Zsolt
                                  -------------------------------------------------- Bartha Istvan Zsolt 3-0
                                  31. Kovacs Levente
                                  ------------------------- Kovacs Levente 3-1
                                  34. Malene Petru
                                  ----------------------------------- Birtalan Hunor 1-3
                                  63. Bye
                                  ------------------------- Birtalan Hunor 0-3
                                  2. Birtalan Hunor
                                  ADN ADN likes this.

Comentariu

• Clasament Avansati

1. Hagea Andra - Aiud
                                    2. Dranca David - Aiud
                                    3 -- 4
                                    Dobinda Alexandru - Arad
                                    Popescu Radu - Arad
                                    5 -- 8
                                    Seceta Andreas - Medias
                                    Bartha Istvan Zsolt - Aita Mare
                                    Stoica Mihai - Mioveni
                                    Olaru Aurel - Medias
                                    9 -- 16
                                    Iancu Marius - Brasov
                                    Szakacs Attila - Targu Mures
                                    Losonczi Denes - Sangeorgiu de Padure
                                    Dimache Maria - Braila
                                    Comsa Dan - Sibiu
                                    Birtalan Hunor - Sovata
                                    Kiss Attila - Crasna
                                    Baciu Stefan - Mioveni
                                    17 -- 32
                                    Sabau Gheorghe - Tarnaveni
                                    Duca Marius - Sibiu
                                    Cobzaru Radu - Deva
                                    Hidi Zoltan - Oradea
                                    Korodi Csaba - Aita Mare
                                    Fagyura Leonardo - Tarnaveni
                                    Manitiu Florin - Sibiu
                                    Dumitru George - Targoviste
                                    Bardas Ioan - Dumbraveni SB
                                    Triff Raul - Deva
                                    Muntean Atila - Hunedoara
                                    Costea Stefan - Tarnaveni
                                    Valcica Raul Ginno - Uricani
                                    Kovacs Levente - Oradea
                                    Szakacs Sandor - Sfantu Gheorghe
                                    Mitar Marius Tiberiu - Sannicolau Mare
                                    33 -- 44
                                    Suciu Florin - Sibiu
                                    Stoicescu Gheorghe - Iedera
                                    Zdrenghea Mircea - Orastie
                                    Zsold Valentin - Medias
                                    Vioreanu Cristian - Dumbraveni SB
                                    Oprean Andrei - Brad
                                    Vizoli Alexandru - Fagaras
                                    Ivan Ioan - Medias
                                    Vajeu Ionut - Busteni
                                    Bradusca Cornel - Targu Jiu
                                    Malene Petru - Fagaras
                                    Movileanu Neculae - Brasov
                                    45 -- 47 1v gr.sup.
                                    Faraian Alexandru - Aiud
                                    Tirlea Gheorghe - Brasov
                                    Cinebuji Ionut - Tarnaveni
                                    48 -- 66 0v gr.sup.
                                    Tatar Dorel - Simeria
                                    Bucur Alin Adrian - Targu Mures
                                    Moldovean Valer - Calan
                                    Matei Dumitru - Deva
                                    Gipsy King - Hunedoara
                                    Vaida Gheorghe - Sibiu
                                    Dobinda Dinu - Arad
                                    Aron Valentin - Zlatna
                                    Monu Claudiu - Tarnaveni
                                    Anton Calin - Sibiu
                                    Oltean Octavian - Targu Mures
                                    Lazar Eva - Sibiu
                                    Kesmarki Laszlo - Tarnaveni
                                    Gita Dan - Sfantu Gheorghe
                                    Buie Laurentiu - Arad
                                    Sabau Mircea - Tarnaveni
                                    Dumitrascu Cristi - Brasov
                                    Orban Levente - Sovata
                                    Dragomir Ioan - Cristian SB
                                    67 -- 69 1v gr.inf.
                                    Baluta Silviu - Bucuresti
                                    Sandu Marcel - Sighisoara
                                    Fratila Dan - Ocna Sibiului
                                    70 -- 82 0v gr.inf.
                                    Moldovan Andrei - Oradea
                                    Tedi Ioja - Calan
                                    Ciobanu Cosmin - Cristian SB
                                    Hales Teodor - Bistrita
                                    Onet Nicolae - Sighisoara
                                    Lungu Mihai - Targoviste
                                    Morar Ovidiu - Tarnaveni
                                    Popa Florin - Medias
                                    Ivan Claudiu - Medias
                                    Sava Andrei - Cluj Napoca
                                    Pascalau Cristian - Huedin
                                    Nyaradi Attila - Sighisoara
                                    Mija Gheorghe - Fagaras

Comentariu

• Eliminatorii Hobby

1. Drapac Gheorghe
                                      ------------------------- Drapac Gheorghe 3-0
                                      64. Bye
                                      ----------------------------------- Angi Zoltan 0-3
                                      33. Stoica Kevin
                                      ------------------------- Angi Zoltan 1-3
                                      32. Angi Zoltan
                                      -------------------------------------------------- Caranfilian Migo 1-3
                                      17. Caranfilian Migo
                                      ------------------------- Caranfilian Migo 3-0
                                      48. Bye
                                      ----------------------------------- Caranfilian Migo 3-0
                                      49. Bye
                                      ------------------------- Korodi Krisztian 0-3
                                      16. Korodi Krisztian
                                      ----------------------------------------------------------------- Maftei Robert 0-3
                                      9. Maftei Robert
                                      ------------------------- Maftei Robert 3-0
                                      56. Bye
                                      ----------------------------------- Maftei Robert 3-1
                                      41. Bye
                                      ------------------------- Csiszer Tibor 0-3
                                      24. Csiszer Tibor
                                      -------------------------------------------------- Maftei Robert 3-1
                                      25. Birta Andrei
                                      ------------------------- Birta Andrei 3-1
                                      40. Toader Petru
                                      ----------------------------------- Luca Ioan 0-3
                                      57. Bye
                                      ------------------------- Luca Ioan 0-3
                                      8. Luca Ioan

-------------------------------------------------------------------------------- Maftei Robert 3-1

5. Rotariu Andrei
                                      ------------------------- Rotariu Andrei 3-0
                                      60. Bye
                                      ----------------------------------- Rotariu Andrei 3-0
                                      37. Lates Dorin
                                      ------------------------- Lates Dorin 3-2
                                      28. Suciu Andrei
                                      -------------------------------------------------- Rotariu Andrei 3-2
                                      21. Restea Lucian Constantin
                                      ------------------------- Restea Lucian Constantin 3-0
                                      44. Bye
                                      ----------------------------------- Sandu Adrian 1-3
                                      53. Bye
                                      ------------------------- Sandu Adrian 0-3
                                      12. Sandu Adrian
                                      ----------------------------------------------------------------- Rotariu Andrei 3-1
                                      13. Scrobota Ioan Cristian
                                      ------------------------- Scrobota Ioan Cristian 3-0
                                      52. Bye
                                      ----------------------------------- Scrobota Ioan Cristian 3-1
                                      45. Bye
                                      ------------------------- Balasoiu Liviu 0-3
                                      20. Balasoiu Liviu
                                      -------------------------------------------------- Scrobota Ioan Cristian 3-0
                                      29. Lopadean Daria
                                      ------------------------- Lopadean Daria 3-0
                                      36. Verman Stefan
                                      ----------------------------------- Martoiu Gabriel 2-3
                                      61. Bye
                                      ------------------------- Martoiu Gabriel 0-3
                                      4. Martoiu Gabriel

----------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------- Maftei Robert 3-0

3. Cantemir Constantin Mihai
                                      ------------------------- Cantemir Constantin Mihai 3-0
                                      62. Bye
                                      ----------------------------------- Cantemir Constantin Mihai 3-0
                                      35. Popa Gheorghe
                                      ------------------------- Popa Gheorghe 3-0
                                      30. Hradszky Sebastian
                                      -------------------------------------------------- Matsumoto Paul 0-3
                                      19. Buta Sebastian
                                      ------------------------- Buta Sebastian 3-0
                                      46. Bye
                                      ----------------------------------- Matsumoto Paul 0-3
                                      51. Bye
                                      ------------------------- Matsumoto Paul 0-3
                                      14. Matsumoto Paul
                                      ----------------------------------------------------------------- Ferenczi Robert 1-3
                                      11. Oltean Claudiu
                                      ------------------------- Oltean Claudiu 3-0
                                      54. Bye
                                      ----------------------------------- Moldoveanu Sorin Florian 1-3
                                      43. Bye
                                      ------------------------- Moldoveanu Sorin Florian 0-3
                                      22. Moldoveanu Sorin Florian
                                      -------------------------------------------------- Ferenczi Robert 1-3
                                      27. Ferenczi Robert
                                      ------------------------- Ferenczi Robert 3-0
                                      38. Lupea Mihai Emil
                                      ----------------------------------- Ferenczi Robert 3-0
                                      59. Bye
                                      ------------------------- Neagu Viorel 0-3
                                      6. Neagu Viorel

-------------------------------------------------------------------------------- Stanciu Constantin 2-3

7. Creta Petru
                                      ------------------------- Creta Petru 3-0
                                      58. Bye
                                      ----------------------------------- Petho Katalin 2-3
                                      39. Medesan Gheorghe
                                      ------------------------- Petho Katalin 0-3
                                      26. Petho Katalin
                                      -------------------------------------------------- Stanciu Constantin 0-3
                                      23. Varga Petru
                                      ------------------------- Varga Petru 3-0
                                      42. Bye
                                      ----------------------------------- Stanciu Constantin 1-3
                                      55. Bye
                                      ------------------------- Stanciu Constantin 0-3
                                      10. Stanciu Constantin
                                      ----------------------------------------------------------------- Stanciu Constantin 3-2
                                      15. Bejenaru Marian
                                      ------------------------- Bejenaru Marian 3-0
                                      50. Bye
                                      ----------------------------------- Bejenaru Marian 3-1
                                      47. Bye
                                      ------------------------- Dragomir Mircea 0-3
                                      18. Dragomir Mircea
                                      -------------------------------------------------- Vanea Andrei 1-3
                                      31. Marchitan Marius
                                      ------------------------- Marchitan Marius 3-2
                                      34. Popovici Sandu
                                      ----------------------------------- Vanea Andrei 2-3
                                      63. Bye
                                      ------------------------- Vanea Andrei 0-3
                                      2. Vanea Andrei

Comentariu

• Clasament Hobby

1. Maftei Robert - Brasov
                                        2. Stanciu Constantin - Brasov
                                        3 -- 4
                                        Rotariu Andrei - Sibiu
                                        Ferenczi Robert - Suseni
                                        5 -- 8
                                        Caranfilian Migo - Bucuresti
                                        Vanea Andrei - Tarnaveni
                                        Scrobota Ioan Cristian - Aiud
                                        Matsumoto Paul - Brasov
                                        9 -- 16
                                        Luca Ioan - Sibiu
                                        Petho Katalin - Racosu de Sus
                                        Sandu Adrian - Sfantu Gheorghe
                                        Moldoveanu Sorin Florian - Hunedoara
                                        Angi Zoltan - Gheorgheni
                                        Bejenaru Marian - Targu Mures
                                        Martoiu Gabriel - Targu Jiu
                                        Cantemir Constantin Mihai - Fagaras
                                        17 -- 32
                                        Csiszer Tibor - Sighisoara
                                        Varga Petru - Bagaciu
                                        Lates Dorin - Sighisoara
                                        Neagu Viorel - Medias
                                        Korodi Krisztian - Aita Mare
                                        Marchitan Marius - Brasov
                                        Balasoiu Liviu - Novaci
                                        Buta Sebastian - Tarnaveni
                                        Birta Andrei - Brasov
                                        Creta Petru - Luna CJ
                                        Restea Lucian Constantin - Fagaras
                                        Oltean Claudiu - Tarnaveni
                                        Drapac Gheorghe - Brasov
                                        Dragomir Mircea - Medias
                                        Lopadean Daria - Aiud
                                        Popa Gheorghe - Medias
                                        33 -- 40
                                        Lupea Mihai Emil - Sibiu
                                        Medesan Gheorghe - Bagaciu
                                        Stoica Kevin - Dumbraveni SB
                                        Suciu Andrei - Borsec
                                        Popovici Sandu - Sibiu
                                        Toader Petru - Bucuresti
                                        Verman Stefan - Mangalia
                                        Hradszky Sebastian - Sannicolau Mare
                                        41 -- 1v gr.sup.
                                        Kercedi Catalin - Tarnaveni
                                        42 -- 60 0v gr.sup.
                                        Nicusan Razvan - Targu Mures
                                        Vlazan Ciprian - Aiud
                                        Cojocaru Nicusor - Brasov
                                        Popa Cristian Vasile - Cluj Napoca
                                        Korodi Daniel - Aita Mare
                                        Caldarar Ramona - Sibiu
                                        Biro Gyula - Racosu de Sus
                                        Bogdan Raul - Deva
                                        Budiu Ioana - Medias
                                        Ghenu David - Medias
                                        Decuseara David - Medias
                                        Rimbu Mircea - Medias
                                        Marcu Dan Florin - Sibiu
                                        Comsa Patricia - Medias
                                        Catanici Bogdan - Deva
                                        Popa Mihai - Sibiu
                                        Filip Alin - Medias
                                        Vasilache Valentin - Medias
                                        Vasilache Andrei - Medias
                                        61 -- 62 1v gr.inf.
                                        Dangulea Tudor - Dumbraveni SB
                                        Boariu Dumitru - Medias
                                        63 -- 75 0v gr.inf.
                                        Nagy Eduard - Deva
                                        Cretu Emil - Luna CJ
                                        Valcica Razvan Daniel - Uricani
                                        Deac Octavian - Dumbraveni SB
                                        Sandru Rares - Dumbraveni SB
                                        Birloncea Mara - Medias
                                        Naghi Raul - Medias
                                        Morariu sebastian - Medias
                                        Fodor Cristi - Medias
                                        Balasa Mihai - Sibiu
                                        Stinea Adrian - Sibiu
                                        Kosa Karol - Sibiu
                                        Fagyura Andreas - Medias

Comentariu

• Turneu reusit, conditii excelente de joc; multumim. Mediasul/Centrul vechi este de o frumusete deosebita.
                                          Butterfly Cresail
                                          FH Xiom OmegaV Pro / BH Xiom OmegaV Euro

Comentariu

• Emi Bravo! Se pare ca si aceasta varianta dă roade dupa superioare! Timpi morti nu prea au existat! De unde atita calm la tine???? Imi aduc aminte prin 2018/2019 pfffff la orice escapada rabufneai! Acuma liniste totala! Un turneu reustit zic eu( parerile pot fi impartite)! Marca EMI! BRAVO BRAVO BRAVO!

Comentariu

• Felicitari invinsilor! Participantilor! (Organizatorilor care au fost in numar mare)si nu in ultimul rind felicitari Premianților! Bravoooo!
                                              Zosim1 Zosim1 likes this.

Comentariu

• Cu aproape de 400 de turnee in spate trag o concluzie, dragilor ; '' Gazde fruntase ! " . No coment !
                                                tavy tavy Zosim1 Zosim1 like this.
                                                Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                                                FH : Donic Blue Star A 2
                                                BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

• Postat în original de Zosim1 Vezi post
                                                  Clasament Avansati

1. Hagea Andra - Aiud
                                                  2. Dranca David - Aiud
                                                  3 -- 4
                                                  Dobinda Alexandru - Arad
                                                  Popescu Radu - Arad
                                                  5 -- 8
                                                  Seceta Andreas - Medias
                                                  Bartha Istvan Zsolt - Aita Mare
                                                  Stoica Mihai - Mioveni
                                                  Olaru Aurel - Medias
                                                  9 -- 16
                                                  Iancu Marius - Brasov
                                                  Szakacs Attila - Targu Mures
                                                  Losonczi Denes - Sangeorgiu de Padure
                                                  Dimache Maria - Braila
                                                  Comsa Dan - Sibiu
                                                  Birtalan Hunor - Sovata
                                                  Kiss Attila - Crasna
                                                  Baciu Stefan - Mioveni
                                                  17 -- 32
                                                  Sabau Gheorghe - Tarnaveni
                                                  Duca Marius - Sibiu
                                                  Cobzaru Radu - Deva
                                                  Hidi Zoltan - Oradea
                                                  Korodi Csaba - Aita Mare
                                                  Fagyura Leonardo - Tarnaveni
                                                  Manitiu Florin - Sibiu
                                                  Dumitru George - Targoviste
                                                  Bardas Ioan - Dumbraveni SB
                                                  Triff Raul - Deva
                                                  Muntean Atila - Hunedoara
                                                  Costea Stefan - Tarnaveni
                                                  Valcica Raul Ginno - Uricani
                                                  Kovacs Levente - Oradea
                                                  Szakacs Sandor - Sfantu Gheorghe
                                                  Mitar Marius Tiberiu - Sannicolau Mare
                                                  33 -- 44
                                                  Suciu Florin - Sibiu
                                                  Stoicescu Gheorghe - Iedera
                                                  Zdrenghea Mircea - Orastie
                                                  Zsold Valentin - Medias
                                                  Vioreanu Cristian - Dumbraveni SB
                                                  Oprean Andrei - Brad
                                                  Vizoli Alexandru - Fagaras
                                                  Ivan Ioan - Medias
                                                  Vajeu Ionut - Busteni
                                                  Bradusca Cornel - Targu Jiu
                                                  Malene Petru - Fagaras
                                                  Movileanu Neculae - Brasov
                                                  45 -- 47 1v gr.sup.
                                                  Faraian Alexandru - Aiud
                                                  Tirlea Gheorghe - Brasov
                                                  Cinebuji Ionut - Tarnaveni
                                                  48 -- 66 0v gr.sup.
                                                  Tatar Dorel - Simeria
                                                  Bucur Alin Adrian - Targu Mures
                                                  Moldovean Valer - Calan
                                                  Matei Dumitru - Deva
                                                  Gipsy King - Hunedoara
                                                  Vaida Gheorghe - Sibiu
                                                  Dobinda Dinu - Arad
                                                  Aron Valentin - Zlatna
                                                  Monu Claudiu - Tarnaveni
                                                  Anton Calin - Sibiu
                                                  Oltean Octavian - Targu Mures
                                                  Lazar Eva - Sibiu
                                                  Kesmarki Laszlo - Tarnaveni
                                                  Gita Dan - Sfantu Gheorghe
                                                  Buie Laurentiu - Arad
                                                  Sabau Mircea - Tarnaveni
                                                  Dumitrascu Cristi - Brasov
                                                  Orban Levente - Sovata
                                                  Dragomir Ioan - Cristian SB
                                                  67 -- 69 1v gr.inf.
                                                  Baluta Silviu - Bucuresti
                                                  Sandu Marcel - Sighisoara
                                                  Fratila Dan - Ocna Sibiului
                                                  70 -- 82 0v gr.inf.
                                                  Moldovan Andrei - Oradea
                                                  Tedi Ioja - Calan
                                                  Ciobanu Cosmin - Cristian SB
                                                  Hales Teodor - Bistrita
                                                  Onet Nicolae - Sighisoara
                                                  Lungu Mihai - Targoviste
                                                  Morar Ovidiu - Tarnaveni
                                                  Popa Florin - Medias
                                                  Ivan Claudiu - Medias
                                                  Sava Andrei - Cluj Napoca
                                                  Pascalau Cristian - Huedin
                                                  Nyaradi Attila - Sighisoara
                                                  Mija Gheorghe - Fagaras
                                                  Felicitari copiilor Andra ,David .....Nelutu multe felicitări!!!!!
                                                  lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                                                  fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• Postat în original de Gigi Spin Vezi post
                                                    Cu aproape de 400 de turnee in spate trag o concluzie, dragilor ; '' Gazde fruntase ! " . No coment !
                                                    Scuze, am gresit topicul !
                                                    Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
                                                    FH : Donic Blue Star A 2
                                                    BH : Dermaterialspezialist Kamikaze

Comentariu

Procesare...
                                                    X