Morosan Marian - Suceava - open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TSP Vibe", București - 12/13.03.2022
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
organizator local
- 28.oct.2008
- 1463
- zalau
Likes given: 4221Likes received: 2065
Bună ziua domnilor organizatori ,interesant sistemul orelelor gândit de dumneavoastră, eu care as veni de la zalau cu un coleg ce joaca la avansati ar trebui sa pierd 3 zile pt acest turneu ,adică sa nu ajung nici luni dimineață la munca ,crede-ti ca e varianta corecta pt cei din provincie care nu ar dori sa strice 1000 de lei la capitala pt un A plus.Va mulțumesc.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 275
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 100
Sunt doua zile disponibile, impartite in jumatati - pentru fiecare categorie o parte. Sala are o capacitate limitata.
Oricum ar face organizatorii, tot vor fi oameni care din Zalau vor avea aceeasi problema. Oricum ai da-o, e greu si sa ajungi in Bucuresti la 8 dimineata si sa pleci dupa pranz, dar si sa ajungi dupa pranz insa sa pleci la 8-9 seara inapoi.patraulea1980 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de patraulea1980 Vezi postBună ziua domnilor organizatori ,interesant sistemul orelelor gândit de dumneavoastră, eu care as veni de la zalau cu un coleg ce joaca la avansati ar trebui sa pierd 3 zile pt acest turneu ,adică sa nu ajung nici luni dimineață la munca ,crede-ti ca e varianta corecta pt cei din provincie care nu ar dori sa strice 1000 de lei la capitala pt un A plus.Va mulțumesc.
Intotdeauna, orice ai face se gasesc nemulțumiți.
- Aprecieri 5
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1140
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1236
Postat în original de Dan V Vezi postAcelasi lucru este valabil si pt cineva care ar veni din București la Zalau, Cluj sau Timisoara. Eu din București la Tg Mures am facut 7 ore si nu m-am plans. Daca vrei cu tot dinadinsul sa joci, faci drumul, daca nu, nu. Participarea nu este obligatorie.
Intotdeauna, orice ai face se gasesc nemulțumiți.MARIUS67 patraulea1980 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1140
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1236
Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi post
intreb si eu : cu bicicleta ?patraulea1980 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1463
- zalau
Postat în original de Dan V Vezi postAcelasi lucru este valabil si pt cineva care ar veni din București la Zalau, Cluj sau Timisoara. Eu din București la Tg Mures am facut 7 ore si nu m-am plans. Daca vrei cu tot dinadinsul sa joci, faci drumul, daca nu, nu. Participarea nu este obligatorie.
Intotdeauna, orice ai face se gasesc nemulțumiți.
MARIUS67 Stoicescu Gheorghe like this.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1463
- zalau
Postat în original de MihaiLupu Vezi postSunt doua zile disponibile, impartite in jumatati - pentru fiecare categorie o parte. Sala are o capacitate limitata.
Oricum ar face organizatorii, tot vor fi oameni care din Zalau vor avea aceeasi problema. Oricum ai da-o, e greu si sa ajungi in Bucuresti la 8 dimineata si sa pleci dupa pranz, dar si sa ajungi dupa pranz insa sa pleci la 8-9 seara inapoi.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 275
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 100
Postat în original de patraulea1980 Vezi post
As fi vrut sa ajung vineri și sa plec duminica pe la 17 ca la orice concurs structurat pe doua zile dar fiind A+înțelegem și avem opțiunea de a spune pas sau a veni .Mersi de informare
In orice alta varianta, cu siguranta vor exista doi prieteni care vor juca sambata dimineata si duminica dupa pranz, oricare ar fi alegerea organizatorilor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:39.Procesare...X
Comentariu